Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s obchodem

Od: pirat* odpovědí: 19 změna:

Zdravím,chtěl bych se zeptat uživatelů jaké mají zkušenosti s obchodem www.rozbalenezbož/... mi nabídka od tohoto obchodu,který nabízí zanovní zboží z výstav a předváděček za podstatně nižší cenu.Když jsem se začal o zboží zajímat tak mizerně komunikovali,zjistil jsem že firma má sídlo v Maďarsku,není na ní žádný tel.kontakt,jenom email.Když jsem si objednal zboží tak mi poslali fakturu kterou jsem doposud nezaplatil a ani nezaplatim po tomto jednání.protože jsem měl ještě nějaký dotaz ohledně výrobku,na který neodpověděli a stránky se mi přestali zobrazovat(stránky nedostupné).Tak se chci zeptat jaké s nimi máte zkušenosti,mám podezření jestli se nejedná o nějaké podvodníky kteří obírají lidi o peníze,popřípadě varovat.Dík za odpovědi.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám dobrou zkušenost s podobným obchodem: několikrát jsem nakoupil na rozbaleno.cz a tam jsem byl velmi spokojen, dokonce mi bez problémů a bez zbytečných řečí vzali zpět zboží, které se mi po obdržení nelíbilo.

rv*
hodnocení

1x

No vida, já nakupuju na 2jakost.cz/... a taky spokojenost

hodnocení

0x

Odkaz nefunguje, napsal jsi ho špatně, a ten obchod taky pořádně nefunguje. Zas někdo, kdo se snaží podfukem vytáhnout z lidí peníze.

doplněno 31.05.17 13:46:

@jethro: Pochopitelně, někdo se snaží parazitovat na zavedeném a solidním e-shopu. Nic nového.

tomashalakuc
hodnocení

0x

Dobrý den, vypadá to na podvod, neplaťte. Máte ještě tel. číslo nebo jiné údaje z již nefunčních webových stránek? Pokud ano, pak prosím pošlete, předám PČR. Děkuji.

pirat*
hodnocení

Telefonní číslo nemaj-na požádání mi ho nesdělili,jenom email.První kontakt byl:Romana Zajcová www.vse-pro-dum-z/... a další komunikace byla s Lucie Malíková www.rozbalenezboz/... .Od zaslání faktury kterou jsem nezaplatil komunikace žádná.Když mi zašlete email.adresu do soukromé pošty tak mohu přeposlat emaily z mé komunikace s nimi.Já jsem nezaplatil tak jsem na tom dobře,hůř ja na tom ta paní která mi odepsala že zaplatila a nic nedostala.Píšu to jako VAROVÁNÍ pro ostatní aby byli opatrní.

maruska*

Čoi mi poslala adresu majitele e-schopu,taky jsem naletěla

Miroslaw Szczpański

Strojírenská 1536

59102 Žďár nad Sázavou

doplněno 20.06.17 20:50:

Tak je mi líto, adresa majitele neexistuje a jméno také ne,takže holt za blbost se platí

hodnocení

0x

Já už taky párkrát zabrousil na jejich stránky, ale pak jsem našel jiné, kde stejné zboží "originál" stálo méně, než jejich rozbalené v akci.

halda*
hodnocení

0x

Dobrý den, je to podvod, neplatit. Máte ještě tel. číslo a další údaje v webové stránky, která už nefunguje? Pokud ano, pak prosím pošlete. Předám PČR. Díky.

mikina
Nabídka na www.rozbalenézboží.cz mi přišla od Romana Zajcová info@vse-pro-zahradu.com, bohužel jsem zaplatila na účet č.670100-2214582789/6210 . Pokyny přišli ze stránky info@rozbalenezbozi.cz a stránky nejdou otevřít, jak píšete je to podvod a naletěla jsem. Bylo mi divné že v emailu je překlep...Jestliže máte zkušenost poraďte jak postupovat dál, děkuji
pirat*
hodnocení

Mě to také přišlo od Romana Zajcová info@vseprozahradu a dále pokračovali na www.rozbalenézbozi telefon na ně žádný není,což mě zarazilo,jedině email,komunikace mizerná,sídlo mají v Maďarsku a po obdržení faktury,kterou chtěli zaplatit do 48hod. a kterou jsem jsem vůbec nezaplatil tak komunikace žádná,stránky nedostupné.Zřejmě se jedná o podvodníci kterí tahaj z lidí poníze.Jedině se obraďte na policii.

pirat*
hodnocení

Mě to také přišlo od Romana Zajcová info@vseprozahradu a dále pokračovali na www.rozbalenézbozi telefon na ně žádný není,což mě zarazilo,jedině email,komunikace mizerná,sídlo mají v Maďarsku a po obdržení faktury,kterou chtěli zaplatit do 48hod. a kterou jsem jsem vůbec nezaplatil tak komunikace žádná,stránky nedostupné.Zřejmě se jedná o podvodníci kterí tahaj z lidí peníze.Jedině se obraďte na policii.

halda*

Dobrý den, PČR dle platné legislativy musí pracovat tak, že sepíše a předá státnímu zastupitelství, které případně rozhodne o tom, že banka příjemce může účet obstavit, což je dost pomalé a tedy hraje podvodníkům do karet. Rychlejší postup je jít do Vaší banky a rychle sepsat žádost o navrácení omylem odeslané platby, kterou Vaše banka pošle té internetové bance m-bank, kde je veden účet příjemce. Ale i toto nemusí být dost rychlý postup a velmi pravděpodobně tam už žádné peníze nebudou. Kažodpádně je to x-krát rychlejší než PČR.

mikina

Všem moc děkuji za rady.

Dnes jsem byla v bance i na policii. V bance jsme reklamovali platbu mají na to měsíc, stím že záleží na majiteli účtu jestli platbu bude chtít vrátit a když ne prý to půjde právní cestou. Na policii jsme sepsali trestní oznámení a zjistilo se že poškozených je více, takže to bude souzené jako trestný čin, s policií to ale vypadá na dlouhé lokte...

janakrida

Mám stejnou zkušenost jako "mikina", jde jen o pět stovek, ale kontakt, včetně čísla účtu je totožný. Telefonní číslo nikde neuvádějí.

helmut
hodnocení

0x

Mé zkušenosti jsou naprosto totožné . Bohužel jsem fakturu zaplatil , ale zboží nemám a obchod nekomunikuje. Vypadá to na podvodný obchod.

miroslava*
hodnocení

0x

Podvod z IP adresy z Francie (od Romana Zajcova ), podobné stránky od Miroslava Koubova (Itálie) - prověřovala mi to PČR na základě IP adres z mailu. Bohužel jsem totální nána, protože jsem si je předem neprověřila a zaplatila jsem 6 200 za sekačku na účet u MBank. Musím na OO PČR v místě bydliště podat trestní oznámení, předběžná informace je stejná jako níže v odpovědích - účet bude vybílený, hloupí teda rozhodně nebyli, pokud si účet udělali přes nějakého bezdomovce (je v ČR), tak zpět nedostanu nic. Zase o důvod víc nebýt líná zajet si do kamenného obchodu a odvézt si zboží hned sebou. Pokud někdo disponujete facebookovým profilem a můžete šířit, tak rozbalenezbozi.cz určitě NEEEE.

Ještě technická - nespadl mi jeden z mailů do SPAMu, jeden ano. A protože často podobným způsobem řeším čas a nákupy, nebylo mi to divné.

Tak ostatním jen včas varování.

Mirka

rosta*
hodnocení

0x

bohužel, taky jsem naletěl.křovinořez za 2600,- kč. Akorát, že se mnou nikdo nikdy nekomunikoval a hlavně nebylo s kým a kde- email nefunguje, stránky taky ne a tel. číslo není žádné.Hlavně já jsem je vubec nevyhledával. naskočilo mi to samo, když jsem hledal křovinořez, tak mi vyjel odkaz na tyto stránky přímo s tím, co jsem chtěl koupit. kliknul jsem a byl jsem na jejich stránkách,kde to nabízeli s fotkou a popisem. na stránkách nabízeli mnohem více druhů zboží z různých kategorii.Vše vypadalo profesionální a přehledné.Protože byla neděle večer a já jezdím přes týden mimo domov, tak jsem to hned objednal a zaplatil z učtu. V pátek přijedu domů a nic. tak jsem začal zjištovat, co se děje a zjistil jsem, že stránky neexistují. Normálně mně to nenapadlo, když jsem to objednával, tak existovaly- jenže pak jsem si uvědomil, že né přes vyhledávač,ale byly my donuceny přes odkaz. Tímto bych chtěl upozornit i ostatní lidi, že se může stát tímto způsobem někomu to samé, ale může se jednat o jinou firmu a jiné věci.

volal jsem na ČOI a tam mi paní řekla, že musím znát ičo a název společnosti, pak, že se dá něco dělat. Jenže já nemám ani jedno, ani druhé a náladu a čas už vůbec ne.

nadahej*

Patřim mezi Vás, jak jsem stará tak jsem blbá, roky objednávám přes inter. prodejny vždy si ověřuji hodnoceni prodejce,objednala jsem si tablet na rozbaleno.cz nebo rozbalene zbozi.cz vše bylo v pořádku... tak když mi přišlo na můj meil nabídka od Té ku.vy Romany Zajcové (nevín kde ho vzala ) výhodná koupě vše pro dům... tak jsem si objednala VeGA 545 SXH benzín.sekačku 5774Kč. a aby jeli trohu vytíženi tak ještě mixer 445Kč. suma sumárum 6219Kč.na č.ú.670-100 2214582789/6210 30.5.2017 a od té doby nic ticho vše vymazané nikde nic se nenajde na ROZBALENEZBOZI...a tu je ta chyba.. rozbalenezbozi.psané dohromady(sídlo někde v Maďarsku) že pry rozbalene zbozi.cz snimi nemaji nic společnécho...Tak nevím ...píše nás tu jen pár (málo lidi ví o této stránce) a to už maji tolik naších peněz za ktere se váleji třeba na nejdrahšší pláži na světě za naše peníze o které nás sprostě okrádli! A my nenaděláme nic! Policie?nebo přes banku?to je jen další mrhání času.Někdo už tu psál pravdivě za blbost se platí! ZN. PRACHY V PRACHU..*zed**bzum*

mildasu*
hodnocení

0x

Zdravím a varuji před int.obchodem www.rozbalenezbozi.cz.Dne 25.5.2017 jsem si objednal sekačku za 2587kč.tuto jsem zaplatil,poslali mi i potvrzení o zaplacení a zboží dodnes nemám a nelze s tímto obchodem komunikovat ani emailem. Milda

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]