Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Před měsícem se semnou rozešla přítelkyně, měli jsme nulový kontakt. Po dvou týdnech mi napsala že si přijde pro věci, a šli jsme videohovor, strašné jsme si rozuměli jako kdysi, a doufal jsem že jak si přijde pro ty věci že ji pozvu na kávu a pak se u mě doma podíváme na film, a když budeme mít sex tak budeme zase spolu. No stalo se tohle všechno, ale řekla mi že chce být sama, a že mě už nemiluje. Že má teď prostě potřebu být sama, že žádného kluka nechce, a říkala že mě nechce ztratit a že můžeme být kamarádi s výhodami, a že je dost velká pravděpodobnost že se k sobě vrátíme do půl roka. Co si ó tom myslíte? Já mám jí moc rád, a nechci jí ztratit, a jestli žena fakt někdy potřebuje být sama aby si uvědomila že mě chce? Děkuji
Před měsícem se semnou rozešla přítelkyně, měli jsme nulový kontakt. Po dvou týdnech mi napsala že si přijde pro věci, a šli jsme videohovor, strašné jsme si rozuměli jako kdysi, a doufal jsem že jak si přijde pro ty věci že ji pozvu na kávu a pak se u mě doma podíváme na film, a když budeme mít sex tak budeme zase spolu. No stalo se tohle všechno, ale řekla mi že chce být sama, a že mě už nemiluje. Že má teď prostě potřebu být sama, že žádného kluka nechce, a říkala že mě nechce ztratit a že můžeme být kamarádi s výhodami, a že je dost velká pravděpodobnost že se k sobě vrátíme do půl roka. Co si ó tom myslíte? Já mám jí moc rád, a nechci jí ztratit, a jestli žena fakt někdy potřebuje být sama aby si uvědomila že mě chce? Děkuji
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Ošklivě řečeno - "Mám teď jiný objev, který mi vyhovuje líp. Ale kdyby to neklaplo, potřebuju se mít kam vrátit."
liska*
0x
To budeš čekat jako oddaný pes, jestli si ona vzpomene? Není to ponižující? Láska je vlastně touha, ona toužit nemusí. Ona s Tebou manipuluje, protože si je Tebou moc jistá. Takový chlap ale nepřitahuje. Přemýšlej o tom.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]