Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítelkyně chce byt sama, ale nechce mě ztrat

Od: matyas* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Před měsícem se semnou rozešla přítelkyně, měli jsme nulový kontakt. Po dvou týdnech mi napsala že si přijde pro věci, a šli jsme videohovor, strašné jsme si rozuměli jako kdysi, a doufal jsem že jak si přijde pro ty věci že ji pozvu na kávu a pak se u mě doma podíváme na film, a když budeme mít sex tak budeme zase spolu. No stalo se tohle všechno, ale řekla mi že chce být sama, a že mě už nemiluje. Že má teď prostě potřebu být sama, že žádného kluka nechce, a říkala že mě nechce ztratit a že můžeme být kamarádi s výhodami, a že je dost velká pravděpodobnost že se k sobě vrátíme do půl roka. Co si ó tom myslíte? Já mám jí moc rád, a nechci jí ztratit, a jestli žena fakt někdy potřebuje být sama aby si uvědomila že mě chce? Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Matyáši, jestli Vám na ní záleží, nepřistupujte na to.

Já kamarádky s výhodami vnímám jako "trochu lepší matrace", takové dívky si podle mne nemohou vážit "kamaráda s výhodami" ani samy sebe. Stojíte o něco takového?

hodnocení

2x

Ošklivě řečeno - "Mám teď jiný objev, který mi vyhovuje líp. Ale kdyby to neklaplo, potřebuju se mít kam vrátit."

matyas*
hodnocení

Na 99% nemá nikoho jiného. Kamarád je sní každý den ve třídě, a ó nikoho se nesnaží. Sama mi říkala že chce být prostě sama<, a až bude chtít kluka, tak první kdo jí napadne jsem já.

hodnocení

1x
jestli na to kejvneš budeš v podstatě fungovat jako vratná záloha
pokud jí jinej nechá pude za tebou chceš to tak?
asi ne co
ale na druhou stranu pokud je pěkná a sex ti s ní vyhovuje tak proč toho nevyužít a mít ji jen jako bokovku co ty na to *smich*

liska*
hodnocení

0x

To budeš čekat jako oddaný pes, jestli si ona vzpomene? Není to ponižující? Láska je vlastně touha, ona toužit nemusí. Ona s Tebou manipuluje, protože si je Tebou moc jistá. Takový chlap ale nepřitahuje. Přemýšlej o tom.

matyas*
hodnocení

Jj, už jsem si to uvědomil. Manipuluje semnou a nenechám se.. Přijde jiná a lepší, musím mít rád sám sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]