Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Možné či ne?

Od: fotografamater odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, vkládám zajimavou fotografiji. Foceno v Zoo Plzeň..zajímalo by mě jaká je procentuální šakce že tohle vyfotím znova. Zjistila jsem to až doma při prohlížení. Ne není to fotomontáž.
doplněno 30.05.17 22:57: Nedaří se obrátit přes telefon mi to nejde.
doplněno 30.05.17 23:01: Nedaří se obrátit přes telefon mi to nejde.

Možné či ne?
Možné či ne? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Dobrý den. Mně se fotografie zdá zajímavá a vtipná. :)

kepler*
hodnocení

0x

Hezká náhoda, podaří se málokdy. Ještě lepší by ta fotka byla ve správné orientaci.

hodnocení

0x

Pokud se dobře pamatuji, tak ZOO ve Dvoře Králové měla kdysi logo, kde nebyla dvou- ale rovnou tříhlavá žirafa. Logo bylo samozřejmě kreslené, ale vypovídá to o tom, že není zas taková rarita něco takového spatřit.

tyden.cz/...

hodnocení

0x

Ve vší úctě, co vás na té pootočené fotce zaujalo? Kdyby těm zvířatům nechyběly nohy a hlavy, je to momentka ze ZOO, kterých se vám za půl hodiny podaří vyfotit desítky.

Možné či ne? #3
fotografamater
hodnocení

Děkuji za názor. O té tříhlavé fotografiji jsem nevěděla. Je zajimavá.

hodnocení

0x

:):-D*smich* Ale stejně, je to pěkná fotka!

Možné či ne? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]