Nejste přihlášen/a.
Přeji panu premiérovy brzké uzdravení. Spolustraníci jistě by rádi uvítali jeho osobní návštěvu. Ostatně dneska se nechá oženit i v kriminále.
Jen dál a jen houšť. Už je potřeba to bahno (nejen to po povodních) trochu vyčistit.
Oni všichni budou samé:"Já nic,já muzikant!"
Nezáleží totiž,kdo je obviněn.Oni se perou mezi sebou,protože už není co ukrást.Ale ani bych ty panáky neobviňoval,to vše vzniká přílišnou demokracií,zákony jsou liberální,tak proč si občas nepomoci ze státního,když je vše legální?I když půjde o miliardy,stejně je pustí jako nevinné.Jen musí na politiku zapomenout.
JABRAKA
Kradli vždycky a všichni. Vidím jako velké pozitivum to, že začínají dostávat po prstech, parchanti. Je to lepší, než kdyby kradli beztrestně tak jako dřív.
"Asi jediný kdo nekrade jsou komunisti"
Tomu nevěřte. 95% z těch, co nám dneska vládnou (a kradou) jsou bývalí komunisti, jen převlečení do drezů jiných stran.
magdon:
to nejsou komunisti, ale převlékači, kteří vždy převléknou kabát tak aby byli u koryta. Komunista, fašista...jakýkolv -ista snad zůstane věrný své "viře" takoví lidé kabáty nepřevlékají
To to leze na povrch. Bude mne mrzet pokud tato pro(ti)korupční vláda padne. Jen pořád nevím kde se tomu přiučili. Komunisti byli snad úplní břídilové.
Myslím, že Šlachta by měl dostat pořádnou ochranu. Člověk nikdy neví.
doplněno 14.06.13 12:45:Vem čert můj politický osud, policie poškozuje pověst Česka, hřímal Nečas
A to chtěl nezávislou policii. Jaká chyba.
Házíte tu jak s bramborami pojmem komunista. Mohli by jste mi ten pojem komunista(bývalý, současny) rozklíčovat? Co to vlastně je? Koho tím vlastně myslíte?
Komunista, jak sám název říká, je člen některé z komunistických stran nebo příznivec komunistiocké ideologie. Význam slova bývalý či současný sice není třeba vysvětlovat, ale ze zkušenosti vím, že lidé příliš nemění své politické názory. Takže lidem, kteří "byli" komunisti, změnu názoru moc nevěřím.
Z internetu:
Jak se kradlo za komunistů?
Kde se vzal miliardový majetek na podnikání StB/KGB struktur po r. 1989? Jednalo se o nakradený majetek. Kradli 40 let! Kriminalizovali všechny ty, kdo by na jejich zločiny jen ukázali. Důmyslnou třístupňovou cenzurou (předběžná, průběžná, následná) zamezili jakémukoliv prozrazení toho co tyto zločinné skupiny dělaly. A dnes vytvářejí dojem, že se tu méně kradlo. Jaká ďábelská lež! Kradlo se více! Když budou komunisti nesouhlasit, zeptejte se jich, zda je možné ukrást víc jak všechno!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.