Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je možné těhotenství

Od: al odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, chtěla bych poradit. Jeli jsme s přítelem na dovolenou na týden. Bohužel já děravá hlava si zapomnela antikoncepci doma. Přijeli jsme a mela jsem bolesti břicha a velkej průjem. To už přestává, ale z ničeho nic jsem dnes začala málo krvácet. Menstruace nevím, nevím ta by se mela dostavit až za 15 dní . Mohu se zeptat , jestli můžu být těhotná? Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

enias*
hodnocení

2x

Myslím, že vaše tělo je rozhozeno z vynechání antikoncepce, ale může to být i to těhotenství, udělejte si test nebo si zajděte k lékaři jak to bude možné, ten udělá testy z krve a bude to jistota. Pokud jste těhotná a miminko chcete, tak gratuluji :)

vilik*
hodnocení

1x
Jestli jste souložili, tak jo.
Jděte k lékaři.

sebod*
hodnocení

1x

Prosím, nesouložte, nebo jenom se 100%ní ochranou, protože jedinci s takovým IQ, jako máte Vy, by se snad ani neměli rozmnožovat. Možná by Vás ještě omluvilo, kdyby Vám bylo 11 let a nicmoc jste ještě o "ženských" věcěch nevěděla. Váš dotaz je opravdu NĚCO. Jak my tady můžeme tušit, jestli jste těhotná? Jestliže souložíte bez ochrany v období plodných dnů, tak těhotná být můžete. Víte aspoň, jestli to bylo v tomto období? Nebo krátce po menstruaci? Bože, Bože Ty to vidíš..*zed*

Při souložení více jak v jiných lidských činnostech platí : "Dvakrát měř, jednou řež". To, vážená, znamená - nejdříve si pročtěte něco o měsíčním cyklu, který v těle ženy probíhá, nastudujte si něco o antikoncepci atd. Nejdříve teorie a pak teprve praxe.

helenaa
hodnocení

Dobrý den,nevím co paní napsala špatně. Pouze se zeptala. Vy raději nesouloze, protože takových "chytrých" jedinců je tu myslím dost. Zamyslete se nad sebou a neodsuzujte druhý . Jinak je to možné, zajdete k lékaři a uvidíte :) .
vilik*
Helenko al, vy jste fakt ne úplně chytrá. Raději nesouložte. Děti totiž dědí IQ rodičů.
Jsem si vědom porušení pravidel, ale stálo mi to za to.

hodnocení

1x

"Mohu se zeptat , jestli můžu být těhotná?"
Zeptat se samozřejmě můžete ;). Třeba jo, třeba ne. Je to tak na 50%. *frajer*

gnd
hodnocení

0x
Krvácení je z toho, že jste vysadila antikoncepci. Nevypovídá to nic o těhotenství. Udělejte si test.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já si myslím, že @helenaa těhotná není, ale @al by těhotná být mohla - zkuste se domluvit přímo, když sedíte vedle sebe. Zdravím!

doplněno 29.05.17 19:04:

ladinpraha - to asi nebude ona svatá trojice .

ladinpraha*
... a Hancaaa uz dokonce tehotna je. Teda holky, vy jste ale trojka.

hodnocení

0x

Jo, jo, byla sranděra, bolesti břicha a následně krvácení. Dovolená, jako když vyšije.

A nápadník, když viděl ty 2 připos...holky, tedy AL a Helenuu, raději toho nechal, šel na pivo a nic se nekonalo. Ono je to snad v tomto případě i lepší. Asi jste si to, děvčata, zasloužila. Obě!

Proto, milá děvčata, Al i Helenoo, myslím si že nejste těhotná ani jedna. Dovolenou jste protentily, sex nebyl ani s jednou z vás, tak nad čím tady mudrovat? Není to ani důvod ke chlubení. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]