Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urad prace setkal sem se s diskriminaci

Od: romai odpovědí: 6 změna:
je naka sance proti diskriminaci z uradu prace je tam policie a smi vsechno urednici clovek nema prava se mi zda

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V čem konkrétně spočívá ta diskriminace? Chtějí vás poslat do práce?

jedubaba*

Chtějí vás poslat do práce?

Takový ÚP neexistuje *smich*

iz*
hodnocení

1x

Na ÚP jste se zcela určitě s diskrominací nesetkal. Nejspíš jste si jen něco mylně vyložil. Se svými právy a povinnostmi jste jistě obeznámen (ostatně jste to i potvrdil svým podpisem při registraci), takže určitě víte, na koho se můžete obrátit.

Nebo se jen bavíte?

Míníte-li to vážně, popište (srozumitelně!) konkrétní situaci, potom bude možné posoudit, jestli k nějakému problému vůbec došlo.

Je vidět, že jen mlátíte prázdnou slámu. S diskriminací se na ÚP setkáte skoro pokaždé, vlastní zkušenost! Je to úřad na dvě věci, bohužel! Odsedět si pracovní dobu a dostat za ni zaplaceno! Jestli chcete srozumitelně popsat diskriminaci, není problém.

mpp
hodnocení

0x

Je fakt, že co se týče úřadu práce docela jsem ocenil nedávný odkaz od Ivzes na podmínky pro uchazeče o práci. Taky jsem si ten čtyřstránkový elaborát vytiskl a důkladně nastudoval. Jako zaměstnavatele mé uklidnilo, že když předemnou pracovník zatají, že je na "pracáku" - to slovo nenáším - jde to na jeho triko. Nebudete mi věřit, ale osobně jsem nikdy nebyl na pracáku a nikdy jsem nebyl "nemocný" teda z ohledu na nějaké finanční nároky, jinak ano. Taky jsem živnostník. 52 let.

fram
hodnocení

0x

Diskriminace být může. Když jim dlouho "visíte" v evidenci, tak je to vždy vaše chyba a nikoli malá snaha úřadu vás zaměstnat. Úředníci se mohou cítit důležití a jsou tím protivní. Záleží nejspíš na jednotlivci. Dříve to bylo jiné, teď do pracovního trhu hrubě zasahují pracovní agentury a ÚP se upozaďuje, někdy jim to nedochází (možná naštěstí).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]