Ahoj...byl jsem v jednom pneuservisu ciste nahodou jsem jel okolo tak jsem ho zkusil ...prezul mi dve pneu za 400kc...kdyz mi rekl tu cenu ...vetsinou platim 500 za ctyri ...Ok nechal jsem to byt a jel jsem ...Najednou bum bum bum ...spatne mi vyvazil pneu ...prevazil a jel jsem pryc ...rikal js si asi blbej den ... Dnes ...3 dny potom prijdu k autu a pneu skoro na zemi ...rikam si pichnuto?Nekdo mi to vypustil ...dojel jsem k benzine a kolo melo jen 1,4 baru ...ma mit 2,5 zadni ...Tak jsem to dofoukal ...po dalsim dni mela pneu opet 1,5 baru ...Ted otazka?Vzpominam si ze mi nejspis nedaval nove ventilky ..muze to byt tim?Muze to foukat kolem ventilku tak ze to za 24h ztrati 1 bar tlak?Ale ze to na sluch neslysim?Druha vypada ze je ok...pro jistotu nejspis navstivim autorizovany pneuservis ktery mi to zkontroluje ...soukromnika uz asi ne . ps:na oko pichnuta neni ...
Měl by to po přezutí a nafoukání potopit do sudu aby viděl že to neutíká .To zvládnete i sám doma, akorát že kolo musí dolů. Jestli to bude utíkat kolem ráfku tak bych si na chlapa do slap a žádal opravu už tak drahé práce.
Může klidně být ventilem a klidně může být píchnutá,obojí je možné. Obě může způsobit takový únik tlaku. Může mít v sobě jen malý hřebíček,že to ani nevidíš,mě to kolikrát při opravě pneumatik taky pěkně zaměstnalo než jsem to našel..z toho nemusí zrovna trčet něco obrovskýho.
Ventilky se automaticky nedávají nové,ventilky se mění tak cca jednou za 3 roky nebo v případě problémů. I když jsem ještě dělal v autorizáku,taky jsme je pokaždé neměnili
Pichnuta ( nemusi jit naoko videt) Ventilek , muze unikat okolo ventilku (proto davam vzdy nove , ta dvacka me nezabije) Muze to unikat jeste okolo rafku , bud spatne namazano a utesneno , nebo muze byt okolo rafku vetsi koroze a netesni to tak dobre.
Jezdím ke stašímu pánovi, shodí pneu, dle stavu očistí okraje ráfku, kartáč, někdy jemný smirek, a další očištění, teprve poté, namazat, namontovat, nafoukat, poté mýdlová voda a zkontroluje.
Je pravda, že není akční a nejsem za pár minut pryč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.