Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhovují vám náplasti?

Od: maky® odpovědí: 8 změna:

Měli jsme docela velkou zásobu náplastí, ale nedavno jsem musela dokoupit a jsem zklamaná. Proužky, co kryjí lepící stranu již nejdou přes sebe, ale jenom těsně k sobě. Občas se v kuchyni "fiknu", jednou rukou sloupnu náplast a plácnu na ranku. Ale již ne. Chodím po kuchyni, všude nakapaná krev a nejde mi sloupnout z náplasti ten proužek, protože není za co chytit, končí to tak, že popadnu kapesník, stáhnu prst a vařím dál. Jste šikovnější, než já?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejsme šikovnější, ale prodává se tolik druhů náplastí, že jste jen měla smůlu na šmejd.

hodnocení

Usoudila jsem, že se šetří všude a na všem, příště koupím jiný druh.

Máte naprostou pravdu. Také se s tím setkávám na každém kroku a u všeho. Všechno se zmenšuje, třeba ty náplasti a já zase vím, že u krému na hemeroidy, kde je takový nástavec, který má dírky, aby mohla být mast dobře vytlačována, dříve byla plastová čepička, která se po použití na ten nástavec nasadila, aby byla ta část která se musí zasunout do konečníku chráněna jednak před prachem a také zabránila postupnému vytékání zbytku masti po stlačení. Dnes už ta čepička chybí a tak máte naprosto nevhodně a nehygienicky tu mast uloženou do dalšího upotřebení. Ale to jim je fuk. Také se skoro o polovinu snížila šarže té masti, ale cena vylétla nahoru o 50 %. Schválně jsem chtěla větší balení a byla ochotná si připlatit a doufala, že tam ta čepička bude. Ale větší balení prý už není. Dříve bylo. Ty náplastě já kupuji ty látkové, co se dají odstřihovat a tam si můžete vybrat šířku. A také ty látkové jsou pružnější, než ty plastové.

Kupuji rychloobvaz Senzitive od dr.Maxe 6cm, ustřihnu,kolik potřebuji, krásně drží a dlouho vydrží.

Ono těch šmejdů je bohuže více, mě doporučili v lékárně např. náplast na puchýře, která je naplněná účinnou látkou a má se ponechat až do upadnutí, cca 3 dny. To se skutečně stalo, částečně se odlepila, zpátky nalepit nešla, tak jsem ji sukndala bohužel i s puchýřem do krve. Další špatná zkušenost s náplastmi do vody, taky se odlepí po prvním namočení.

Ještě dodám, že pokud mi něco krvácí, nikdy tam nedám rovnou náplast, ale podržím na poranění papírový ubrousek a stlačím dokud to nepřestane téci a poté teprve zalepím.

72mona3*
hodnocení

0x

Já teď mám doma dva typy, ale stejnou značku - Cosmos. Jedna je klasika, odstrihávám potřebné kousky a ta druhá je voděodolná varianta, tam jsou jednotlivé a různé velké kousky. A nemůžu si stěžovat. M.

liska*
hodnocení

0x

Tak jsem šla do lékárničky. Mám asi něco, co Vy: " porcovaná" Altapharma. Po chvíli zkoumání jsem objevila uprostřed krycího papírku nehce nacvaknutou vlnovku, ve které se proužek náplasti ohne a povrchový papírek sloupne. Běžně to člověk zkouší oddělit nehtem v rožku.

hodnocení

0x

Zásobu náplastí si kupuju, když jednou za čas zavítám do IKEA. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]