Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaký máte názor na zdravotní stav pana Zemana? Myslíte si, že jeho nedávné zdravotní komplikace při zahraničních cestách jsou jen dočasné a způsobené náročným programem (únavou)? Bude pan Zeman schopen plně vykonávat svou funkci i v případě dalšího pětiletého období ve funkci prezidenta? Je to od něho rozumné opět kandidovat? Má jeho volič jistotu, že bude tuto náročnou funkci zvládat (po zdravotní stránce) lépe, než nyní? Myslíte si, že od kandidatury na prezidenta dobrovolně odstoupí? Děkuji Vám za názory a zdravím!
- no věřím, že mnoho lidí se upřímně raduje a doufá, že p. Zemana konečně "klepne" .
Ale myslím, že ještě více lidí stále doufá, že nám prezident ještě chvíli vydrží. Ono to stáří je hnusná věc, já osobně lituju, že není p. Zeman mladší - i když by se mi na postu prezidenta namísto těch "kašpárků" co kandidují, líbil někdo takový, jako je p. Andor Šándor - ale na nějakou takovou osobnost naše "liberálně-demokratická a sluníčkářsko-homoušská" společnost prostě nemá ! - takže budeme mít zřejmě p. Drahoše, nebo třeba i p. Horáčka, či Dientsbiera, atd. - máme ostatně z čeho vybírat !
Dobrý den, pan Zeman je v politice od roku 1989, tak jste si ho jistě užila dost i mladšího. "Klepnout" ho nemusí - jen by měl vykonávat funkci tak, aby ji zvládl fyzicky (i případně v dalších letech). Zdravím!
culdabulda1 - pan Zeman měl unikátní příležitost dodržet alespoň jeden svůj slib a zůstat důchodcem z Vysočiny. Já jeho názory dlouhodobě "neberu", ale musím je vnímat. Jinak, chtěl bych mít prezidenta, který bude vidět, nebude se "zašívat" a bude vykonávat svou (dobře placenou) funkci na 100 procent.
ben
- mě p. Zeman osobnostně sympatický nikdy nebyl a vzhledem k tomu, že do politiky nevidím (Vy jo?) nedovedu posoudit ani jeho porevoluční význam pro naši společnost - nicméně - byl to snad on, který vytáhl ČSSD na významné místo ve vládě, ne?
Ale s jeho názory ve funkci prezidenta nyní souhlasím ! - škoda jen, že je starý a nemocný, což považuju za dost velký prů... - rozhodně větší, nežli jeho tzv. "buranské" chování.
- navíc si myslím, že doby gentlemanů a filosofů jsou dávno pryč - do dnešní zvrácené a dravé doby se nehodí, spíše bych to viděla jako projev slabosti, který každý reálně uvažující politik s posměchem využije !
Dobrý den. Sledoval jsem to v poslední době často a pozorně. Přes ujištění pana prezidenta, že jeho stav je naprosto v pohodě, si myslím pravý opak. Já si myslím, že od kandidatury odstoupí. Jaký důvod uvede nevím, vzhledem k tomu, že nikdy nevíme co od něj čekat. Otázka je, kdy to udělá. Myslím, že nás a hlavně další kandidáty bude napínat dlouho. No a pokud neodstoupí, tak to jsem opravdu zvědavý, jak to dopadne s tím pětiletým obdobím. Chci ještě podotknout, že k prezidentským volbám nechodím, ale o tom otázka nebyla.
Dobrý den, děkuji Vám za názor - v podstatě mám stejný, ale jen si nemyslím, že pan Zeman kandidaturu vzdá dobrovolně (na to nemá povahu a současnou funkci si hodně užívá). Pan Zeman v poslední době vynechává důležité části svého programu a je na něm vidět, že "sešel". Prezidentské volby také ignoruji -nejsem zastánce přímé demokracie (a jejich následků). Zdravím!
Sleduji ho dlouhodobě. Je jasný, že prezidentská kancelář, ani Ovčáček nemohou oficiálně říct, že pan prezident byl opět vylitej jak váza. Ale aniž bych zlehčoval jeho ostatní choroby, jsem přesvědčen o tom, že nestřídmé užívání alkoholu hraje v jeho chorobopisu zásadní roli. Minimálně scéna u korunovačních klenotů po návratu z ruské ambasády byla způsobena možná z 10% virózou, ale rozhodně z 90% tím, že byl prostě nalitej jak dělo...
Příštím prezidentem, by měl být někdo jiný a mladší v dobrém zdravotním stavu a to po všech stránkách. Jen aby to tady nedopadlo, jako kdysi v CCCP. Znáte to, jak tam vybírali generálního tajemníka UV KS CCCP? Starší pamětníci si určitě na ten vtip vzpomemnou. Generálním tajemníkem se stal ten, kdo ... . Kdyby si někdo nevzpomněl, doplním.
jezevec
- i kdybychom připustili, že je permanentně "vylitej" jak říkáte - tím více musíme obdivovat jeho inteligenci, která je natolik vysoká, že neutrpěla nijaké významné úhony (kromě tedy občasného "potácení se u klenotů " ... )
jezevec
- vždyť má pravdu ! - co říká blbě?
Inteligenci? Prezident, který přeje smrt novinářům, prohlásí, že by se měli likvidovat a nechá se slyšet, že, cituji: "Třetina obyvatel této země je slabá duchem, každý sedmý občan je debilní nebo dementní, nebo alkoholik a zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt", není inteligentní. To je prachobyčejné hovado.
Není to hovado, jen říká pravdu na plnou hubu
Pokud český národ dokázal do druhého kola ze všech kandidátů protlačit vedle Zemana, koktavého, zdegenerovaného, neustále spícího knížete, tak statistika o duševní kondici tohoto národa je od Zemana poněkud pozitivně nadnesená
Dobrý den, no, a vidíte. Ta osoba (pan kníže), které se zde tak často a rád posmíváte, dokázala zhodnotit svůj zdravotní stav, nikam už nekandiduje a odešla dobrovolně i z vedení TOP 09. Takže, je to příklad i pro pana Zemana. Zdravím!
Až Zeman nebude schopný vykonávat funkci prezidenta, zajisté to udělá taky Otázka je zdali to pan kníže neudělal už s dost velkým zpožděním
Vetsinou se za nej stydi ten, kdo soudi podle komentaru sdelovacich prostredku a nedokaze ohodnotit jeho kvalitni vedomosti. Vsichni vime, jak byvaji zpravy casto manipulativni, nejen bulvar, kdo videl zmineny zaber jeho lehke indispozice mel by dojem opilosti bez pruvodnich komentaru? Nebyt tech rejpavych slintu kolem toho, ani byste si to nevsimli, u starsiho cloveka to nestoji za rec, i mladsimu by se to po vystupu do schodu mohlo stat. Co se zdravi tyka je president pod pravidelnym lekarskym dohledem a podle vysledku je funkce schopen.
Kdyby jen z desetiny ležel novinářům na srdci tehdejší havlův alkoholismus tak jako zemanova viróza, tak by většina národa asi dost čuměla
Vypadat Havlův alkoholismus tak jako tahle Zemanova viróza na summitu NATO, tak by se to možná taky řešilo.
@klera: Jak a z čeho, za těch pár vteřin poznáte opilost. Jste génius, nebo jste u toho byla? Čím z toho záběru argumentujete? Hodit do placu zlé slovo umíte, ale dokázat své tvrzení... Nic že?
@klera: máte pravdu, určitě, už jsem asi hluchý a slepý jako je zeman ožralý, když to říkáte...
@ben: když tak vehementně připomínáte tu hůlku. Zkuste si doma udělat pokus. Postavte si vedle sebe dvě židle. Ty vám budou imitovat ty mikrofony. Postavte se k té pravé z vašeho pohledu. Vemte si místo hůlky, kterou určitě nemáte něco do levé ruky, třeba brčko, vařečku. připažte. A teď vyzvěte pomyslného Sobotku, ať si ten mikrofon u druhé židle narovná, že ho má obráceně. Pokud vám neškubne v ruce, ve snaze ukázat tím směrem, tak nemáte v pořádku nervová spojení. A pokud vám bude tolik, kolik Zemanovi a bude vám fuk co si o vás Sobotka pomyslí, tak ten pohyb dokončíte. Opravdu si stále ještě myslíte, že hrozil Sobotkovi? Ne, jen další nebetyčná blbost, šířená novináři v zájmu někoho jiného, jen proto, že se to zrovna hodí.
Budete hluchý a slepý, jestli o tomhle dokážete pochybovat. No z toho jeho hlasu to jde asi poznat nejvíc...pustil jste si zvuk?
Kdo zna aspon trochu jeho mluvu, musi videt, ze je to uplne normalni projev, Havel pusobil casto zfetovane a taky urcite ve funkci nefetoval Jinak chlastu holduji obcas vsichni potentati az na vyjimky.
Dobrý den, to je fakt. Pan Zeman si našel Hůlku i hůl - a pan Sobotka měl možnost viděl tu jeho hůl hodně vysoko a detailně na Hradě . Zdravím!
nikdo - já jsem nepsal, že pan Zeman hůlkou hrozil - bylo to "jen" gesto, které si mohl odpustit (mimochodem, ten mikrofon měl někdo / hradní poskok správně připravit). Novináře nepotřebuji - já jsem to viděl v přímém přenosu (+ několikrát i ze záznamu). Ani to tykání nebylo při takové veřejné události na Hradě vhodné. Myslíte si, že by pan Zeman jednal stejně, kdyby tam stál pan Putin nebo ten jeho čínský kamarád? Určitě ne.
No, pan Sobotka by zasloužil za to své "pal-nepal" tou holí přetáhnout po zádech, prezident Zeman se k němu zachoval až moc shovívavě
Jsou i tací, kteří chtějí touží zaklepat bačkorama ve funkci, než zapomenut kdesi v ústraní života. Ono mít funus a funus je rozdíl. Přeji všem hodně zdraví.
Ten nevyzrálý klučina si vykání nezaslouží, je fakt, že při takové příležitosti to nebylo zrovna vhodné, ale co s člověkem, který mění rozhodnutí z minuty na minutu a ještě to vzkazuje přes média, navíc to Sobotkovo bláznění bylo zjevně kvůli extrémnímu propadu jeho strany a on v životě nic nedělal než blafal v politice, takový člověk má dvojnásob strach že příjde o dobré korýtko. Docela jsem jej jako politika bral, ale tohle totálně posral
klera:
pusť si to video znovu, Zeman neodešel uprostřed rozhovoru, než domluvil tak řekl: "a nyní se společně odebereme do vedlejší místnosti..." a Sobotka tam jak "trubka" mlel něco dál k novinářům
ben
- to nemyslíte vážně ! - srovnávat Putina se Sobotkou? - i když uznávám, že mne v tomto případě p. Zeman taky zklamal - čekala jsem od něj něco lepšího...
@klera: Takhle opatrně referuje o stejné věci forum24.cz. Ani oni si netroufli napsat naplno to, co vy. Proč asi? Že by žádná jistota? Na rozdíl od vaší jasnozřivosti.
"...Na záběrech České televize, kde se prezident Miloš Zeman vyjadřuje k tomu, zda by se měl zvýšit rozpočet armády, nebyla hlava státu zjevně v dobré fyzické kondici. Podívejte se – a možná si vzpomenete na akci u korunovačních klenotů"...
@jentak: jo, chápete to dobře...
Někdo(nechce se mi hledat kdo) tu měl poznámku k rozestavení mikrofonů. Že je měl někdo(hrad) postavit správně. Ono je to dané protokolem. Jinak se připraví mikrofony při podávání demise, tedy čelem k prezidentovi, a jinak při briefingu, tedy čelem k novinářům a hostům.
A že je hrad nechal podle posledního veřejného prohlášení Sobotky z předchozího dne o demisi, a nikoliv podle Emailu , ráno v 8hod?
Dál je to JEN moje spekulace: Prezident není žádný "hej nebo počkej", se kterým se komunikuje narychlo Emailama, tak Sobotku vytrestal. Přestože určitě věděl, že sklidí nevoli a bouři, ze strany některých... Stejně to udělal, aby dal najevo, co si o Sobotkově jednání myslí. Zeman se zachoval zásadově. Jako chlap.
Nejsem si jistý s tím brčkem, ale že by k tomu, aby něco měl v ruce? Nebo je to složitější, a ani já nechápu správně?
Klera, delate zbytecne z prdu kulicku, on ma takovy nadhled, ze je mu na hony vzdalena prizemnost kritiku, kteri nechapou souvislosti, ale porad ho jeste dokaze nastvat hloupost a neschopnost. Vy jste prevzala repliku o lezeni do zadku od bulvarne zkuseneho vlezdoprdelky nebo jste snad u toho byla osobne? Nakonec cinska spoluprace bude prinosem, ale at udela cokoliv, vzdycky bude mit kritiky sve osoby v pohotovosti.
Dobrý den, děkuji všem za další názory. Původně jsem chtěl spíše vyjádření ke zdravotnímu stavu pana Zemana a jeho slučitelnosti s plným nasazením při výkonu funkce prezidenta, ale rozumím tomu, že pan Zeman je téma rozsáhlé. Novináře bych ponechal mimo - stačí se dívat na záběry v TV nebo přímý přenos jeho promluv a řeči (např. při setkání s občany v krajích). Zkrátka, jde fyzicky dolů a dle mého názoru by už neměl kandidovat. Na Vítkově chyběl a na zahraničních cestách vynechává program - a tam by měl prezident vždy být vidět. Zdravím!
Dobrý den, myslím, že i z diskuze zde je patrné to, co bych uvedl příměrem, že zamilovaný člověk nevidí a neslyší - jen tupě obdivuje, i když mu okolí říká, že si nevybral toho pravého. Na rozdíl od jiných, kteří zde i v jiných politických otázkách usilují o osvětu a "otevírání očí", tak já to dělat nebudu. Obdivujte si dál svou modlu a těšte se z následků a toho, co ještě pan Zeman předvede. A nám ostatním "nevěřícím" snad pomůže příroda a čas. Zdravím!
culdabulda1 - to fakt nevím. Ovšem, volit prezidenta není povinnost, tak nikoho volit nemusíte.
- no, nějak si nedovedu představit, že bych obdivovala třeba p. Horáčka - i když je bezesporu hezčí, kultivovanější a blbej jistě taky nebude, když si dokázal vydělat spoustu peněz ! - rovněž jako žena bych si musela "mlaskat" - no nějak ale zůstanu u "burana" Zemana ... pročpak asi?
jofa
- no to máte bohužel pravdu ...
- ale stejně nevím, koho bych v případě nekandidování p. Zemana volila. Pokud by se neobjevil někdo přijatelný, možná toho Horáčka - když už, tak už ... ! - možná by "napáchal" nejmenší škodu.
Buran, neburan, bude to vcelku jedno, Vždyť stejně jde jen o kus na hradě. Nějaká image v zahraničí je stejně každému ukradená a to zejména v zahraničí. Nikdo tam před našim prezidentem nesedne na zadek. Udělají na čem se dohodli či nedohodli, podepíše co podepsat měl a jede se dál. Spíš zapůsobí mládší, než nějaký uslintaný páprda z kterého si stranou dělají legraci a v mediích ani nemluvě.
culda:
Nejsem si jist, že zrovna Horáček by patřil k těm co by možná napáchali nejmenší škodu, obávám se že pravý opak je pravdou.
bmbx
- no - to by se ještě uvidělo - zatím je jasným favoritem p. Zeman, takže jsem o nikom jiném nepřemýšlela (leda můj oblíbenec Šándor - a špatnej by nebyl ani starej Klaus- teď už je přece jenom snad "poučenej" )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.