Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše nejlepší zážitky s kámošem/kámoškou

Od: chica7 odpovědí: 10 změna:

Ahoj, s kamarádkou přemýšlíme, co dát do našeho seznamu vtipných věcí, které musíme udělat. Jde o zábavu a vytváření zážitků a vzpomínek. Udělali jste někdy se svým nejlepším kamarádem/kamarádkou něco šíleného, na co rádi vzpomínáte? :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Asi by chtělo specifikovat věk a zájmy. Já například jsem se nad takovými seznamy bavil kdysi při čtení časopisu Maxim, když v něm ještě působili původní redaktoři.
Stejné je to s mými vlastními zážitky.
Ale asi to nebude úplně vhodné pro žáky ZŠ.

hodnocení

0x

Mám roky dobrého kamaráda, jel jednou kolem našeho domku a spadl s kola. Nic se mu nestalo, jen si rohtrhl šustákové tepláky. Zazvonil u nás, jestli bych mu to nesešila. Manžel byl v práci, syn spal po noční. Kamarád sundal tepláky, pobíhal u nás v trenkoslipech a řekl, že na oplátku, než mu skobu sešiju, něco uvaří k obědu. Dala jsem mu vyžádané suroviny a odešla do pokojíku k šicímu stroji. Stále jsem se pochychtávala té situaci, kdyby někdo přišel, těžko bych to vysvětlovala.:-D

hodnocení

0x

Asi zklamu, nejsem dobrý scénárista, ani režisér. Jsem názoru, že nejlepší scénáře příběhů vytváří život sám. A na nějaké se skutečně nedá zapomenout: Jedu na vandru vlakem s partou kamarádů, sedím na čtyřce proti kamarádce, nohu přes nohu. Ona ve stejné pozici, jen zrcadlově. Naše chodidla se téměř dotýkají a je vidět ten nepoměr: Moje osmačtyřicítka proti její osmatřicítce. V tom přiběhne jeden z kamarádů, zbystří, přitiskne nám chodidla na sebe a povídá: To, jsem zvědav, jestli vy dva spolu jednou budete mít dítě, jakou bude mít nohu. Šílenec? Ne, vizionář! Naše starší dcera právě sedí vedle v pokoji, hraje na kytaru a do rytmu si podupává svojí třiačtyřicítkou. Na podzim jí bude teprv dvanáct. To jsem zvědav, kde budeme shánět lodičky do tanečních.

No, já mám velikost 40 (popř. 41) - a to je tak poslední, ve které se celkem běžně dají sehnat dámské společenské boty. Kamarádka má 42, a už s tím má dost velké potíže.

zelenydabel*

zkuste obchod "nadměrná obuv" mají prodejnu v Praze. Dá se objednávat i přes internet. Já nakupuji jen tam. Na moje britaniky nikdo nemá boty. Jen oni, a mají velký výběr a ještě k tomu hezké boty. Ne jak ty paskvily, co dají v obchodě na zkoušku a vypadají jako ****. A jen pro informaci. Mám to do Prahy pěkných pár stovek kilometrů.

hodnocení

0x

Kolik máte roků? Něco jiného chce chlapec a něco jiného mladík na prahu dospělosti. Oba mají výhled do budoucnosti. Jenže ten chlapec do hračkárny a do obchodu s pc hrami. Až kam dohlédne ten mladý muž, to nevíme. ;) Kolik máte roků?

zelenydabel*
hodnocení

0x

mám více zážitků. A jak říká zde někdo výše, život utváří nejlepší situace.

Ať už za mých učňovských let na svařovně, když jsme dělali jako kluci pokusy s napuštěnými plyny ze svař. lahvi v lahvi od kofoly a mistra málem přivedli k infarktu jak to řachlo. :D *smich* *haha*

Nebo jsme se zhostili úkolu opravy topení na svařovně, div jsme ji celou nevytopili byť jsme uzavřeli okruhy a přehlédli ten jeden důležitý :D *haha* a místo toho jsme odstavili vedlejší dvouleté učiliště od tepla, vody. Ale člověk měl zvláštní lišáckou až zvrácenou radost z toho, když jsme se pak dozvěděli že to učilistě, které nám pilo krev jsme v těch největších mrazech odstřihli od tepla a vody a oni pak museli sedět v bundách a čepicích, protože ředitel je nepustil domů, čichal nějakou levárnu od svých svěřenců, netušíc, že to my ze svařovny jsme vinni. *haha* *smich* naštěstí nás zachránil Náš hlavní mistr, kterého přivolal náš mistr svařovny. Kdy nám s klidným hlasem řekl, kluci, nebojte nic, zavolal jsem Vašeho mistra on nám pomůže. V tom jsme zpanikařili a snažili se utěsnit šroubení i konopím *haha* pohled na nás musel být výtečný. Už jen pro to, že náš kamarád se zoufale snažil švajsdrátem zprovoznit kanalizační vpusť v podlaze, která jaksi nefungovala a kladla odpor...a pak na další, kteří s kýbly vody snažili se zachránit svařovnu před totálním zátopem *smich* To vše korunováno třemi statečnými, kteří s těsněním, kýblem a konopím se snažili onomu zatopení zabránit. Neb tlak je sviňa a nekonečný proud vody ještě větší.

hodnocení

0x

S kamarádkou jsme si hrály na Nicole Kidman a Toma Cruise. Byly jsme jako nakupovat a vytáhly věci rodičům a sestře ze skříně. Je to více jak 20 let. Já hrála dvouroli, Toma Cruise a pokladní.*smich* A jindy jsme vyvolávaly s více holkami duchy. Měla jsem si vzít Dana z Bardějova za muže, podle duchů*smich*.

iz*
hodnocení

0x

"...s kamarádkou přemýšlíme, co dát do našeho seznamu vtipných věcí, které musíme udělat. Jde o zábavu a vytváření zážitků a vzpomínek." To je špatně (chyba).

Vtipné zážitky ani vzpomínky se nedají "naplánovat", vyplynou samy z různých situací (ani ty většinou nejde dost dobře naplánovat).

Sebelepší naplánování neznamená, že se zamýšlená "vtipná situace" vydaří. Někdy (docela často) je výsledek spíše k pláči. A naopak: nejvtipnější situace přináší sám život.

[Zažila i udělala jsem toho spoustu, ale "návod" nedám.]

klera*
hodnocení

0x

Já jsem jednou s kámošema jela vlakem tim způsobem, že jsme si nejdřív hodili kostkou první číslo, které určovalo pořadí spoje a potom další číslo, které určovalo kolik se pojede stanic...vždycky jsme někam přijeli a zase hodili kostkou...měli jsme různý čas na ježdění vlakem, kde jsme hráli nějaký hry a vždycky když jsme někam přijeli, tak jsme si prohlídli okolí než nám jel další vlak (počítaly se jenom osobáky). *srdce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]