Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Nedávno jsem přišel o svůj dotykáč a byl jsem nucen vrátit se na mojí Nokii.
Brigádu jsem si sháněl ještě když jsem tamten mobil měl a tím pádem brigáda bude úplně na něco jiného...
Teď mám Nokii 108 a docela to stačí ale pořád na mě působí "nekvalitním" dojmem. Např když jí jen lehce položím na stůl tak v ní něco jakoby zaduní, jako když bouchnete do železa a chvíli se chvěje, tak jí moc nevěřím.
Mám si koupit nějaký lepší tlačítkáč nebo dotyk? A když tlačítkáč tak jaký? Dnes je výběr docela omezený. Potřebuji aby měl dobrý foťák, svítilnu, MP3,Micro SD slot a nejlépe taky aby měl JAVU ale to se dnes asi už nedělá...
A taky mi asi bude chybět poštění si se členy rodiny různá videa( rodinné vzpomínky)
Tlačítkový mi asi o dost víc hlavně ovládáním vyhovuje než dotykový.
Jo a je mi 15 kdyby to někoho zajímalo ![]()
Zustan u tlacitkovyho kdyz Ti vyhovuje.
Videa si muzete jako rodina pustit na PC nebo TV.
Ale rotacni uz bych nebral![]()
"...rotacni uz bych nebral"
Proč? Je jednoduchý, levný, spolehlivý, nikdo Vám ho neukradne...
Na telefonování naprosto stačí. Akorát se nevejde do kapsy
.
Jeste ho mam nekde doma, rotacni a zaroven kapesni (nemuzu si vzpomenout jestli mam i tlacitkovej kapesni)![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.