Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký máte internet v mobilu?

Od: sobul odpovědí: 5 změna:
Ahoj přemýšlím ze bych si na paušál zřídil internet v mobilu. Data 5 nebo 10GB. Máte někdo zkušenosti s internetem v mobilu a jaky by jste mi doporučili?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Byly doby, kdy stačilo i pouhých 150MB/měsíc. Jenže to bylo přes Operu Mini s vypnutými obrázky u Java telefonu (N6233).
Teď u smartphonu je pro plnohodnotné použití 10GB dat měsíčně často málo...

hodnocení

0x

Můžu se zeptat, co chcete v mobilu stahovat? Mám každý večer WIFI (aktualizace, instalace,...) a data použiji jen na mail (bez příloh) v případě potřeby nebo zjištění busu přes IDOS. Když už jsem byl mimo PC delší čas a hrál hru, 100MB na měsíc bylo dostačující...

tomas11*

Tak třeba bude v nemocnici (a nebude veřejná wifi , nebo moc pomalá aby koukal třeba na eurosport ) a protože mne to čeká tak mne to také zajímá.:)

Možností bude asi víc než jen tato.

fiser22*

Mám 3GB, a vyjdu s tím tak akorát, Ingress, běžný prohlížení webu, emaily, nějaký aplikace na pozadí - synchronizace, počasí apod. ,Aktualizace a větší objemy ovšem jedu z WiFi... Takže pokud nemáte nějaký extra datový provoz nebo neplánujete sledovat youtube či jiné videopřenosy, tak je to až až :)

hodnocení

0x

Tmobile 2600Mb, denně hraju cca 20 min ingress, hudbu poslouchá pouze z evropa2 app na LTE, plus twitter bez omezování a stejně jsem vždy v plusu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]