Nejste přihlášen/a.
Zkoušite to na netu taky? Zlákalo mne to, jsou tam zajimave výhry a učtenek mám kazdý tyden nekolik, ted jsem zapsal nejake do tabulky na jajich webu a cekam na overeni a zarazeni do slosovani, nevite nekdo jak dlouho to schvalováni priblizne trvá?
Dobrý den, musíte počkat, až tomuto nesmyslnému a špatně připravenému projektu budou "odchytány všechny mouchy", kterých má zřejmě dost. Já se této předvolební taškařice se sběrem dat nezúčastním. Zdravím!
mm - ta chytrá paní z MF říkala v TV, že systém je nastaven tak, že nezáleží na počtu hrajících (nebo účtenek) - přesně to nevím, ale věřil jsem ji každé slovo .
V prvnim kole bude ucast urcite nejmensi, teprve az se zacne vyhravat, zláká to i ostatni pochybovače a škarohlidy, nikde se uz nebudou vyhazovat uctenky bez uzitku, kdyz to jsou LOSY nejvic to budou zkouset "smartfounáci" protoze to muzou ofotit v aplikaci a nemusi zdlouhave vypisovat.
Předevčírem i včera jsem kódy odeslal a nevzalo je mi to. Údajně nejsou v registru. Přitom dobře obsány a ze supermarketu. Tak nevím čím to? Že by supermarkety odesílaly tržbu až najednou...později?
Ringo - jak dlouho to trvalo, nez se objevil cerveny status neregistrovano? Ja tam mam porad oranzovy status značici overovani, cekam na "modry status" schvaleni pro slosovani. Zamitlo to obratem nebo po delsi dobe?
Ješte me napadlo, ze na to overeni maji asi 3dny, protoze posledni termin na zadani uctenek je 12. kazdy nesic a losovani 15. kazdý mesic. Poslal jsem dotaz na jejich infoemail, do 2-3 dnu by meli odpovedet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.