Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Účtenková loterie

Od: mm* odpovědí: 16 změna:

Zkoušite to na netu taky? Zlákalo mne to, jsou tam zajimave výhry a učtenek mám kazdý tyden nekolik, ted jsem zapsal nejake do tabulky na jajich webu a cekam na overeni a zarazeni do slosovani, nevite nekdo jak dlouho to schvalováni priblizne trvá?

Účtenková loterie

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zapsaní jedné účtenky trvá 3 minuty soustředění než se všechno opíše. Na to jsem opravdu líný...

Nevěřím že dlouhodobě je to únosné. Věřím že první měsíc to většina rozhodnutých ještě vydrží, ale pak už to půjde do háje. Dokud se to nebude dát skenovat jako QR kod tak to není zajímavé.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, musíte počkat, až tomuto nesmyslnému a špatně připravenému projektu budou "odchytány všechny mouchy", kterých má zřejmě dost. Já se této předvolební taškařice se sběrem dat nezúčastním. Zdravím!

doplněno 04.10.17 12:10:

mm - ta chytrá paní z MF říkala v TV, že systém je nastaven tak, že nezáleží na počtu hrajících (nebo účtenek) - přesně to nevím, ale věřil jsem ji každé slovo .

mm*
hodnocení

Kdo nechce hrat nemusi, tim lepe, aspon bude vetsi sance na vyhru hned v prvnim kole *smich*

těžko v prvním kole bude účast vůbec největší *smich2*

mm*
hodnocení

V prvnim kole bude ucast urcite nejmensi, teprve az se zacne vyhravat, zláká to i ostatni pochybovače a škarohlidy, nikde se uz nebudou vyhazovat uctenky bez uzitku, kdyz to jsou LOSY :) nejvic to budou zkouset "smartfounáci" protoze to muzou ofotit v aplikaci a nemusi zdlouhave vypisovat.

mot
jako na slovensku? :)
mm*
hodnocení

Mot, co ma být na Slovensku?

mot
tak uz to skoro nikoho nezajima...tady to dopadne stejne.

Buďte ujištěn, že nezláká - je-li někdo "pochybovač a škarohlíd" ještě to neznamená, že je současné rozumu mdlého ;)

hodnocení

0x

Předevčírem i včera jsem kódy odeslal a nevzalo je mi to. Údajně nejsou v registru. Přitom dobře obsány a ze supermarketu. Tak nevím čím to? Že by supermarkety odesílaly tržbu až najednou...později?

mm*
hodnocení

Ringo - jak dlouho to trvalo, nez se objevil cerveny status neregistrovano? Ja tam mam porad oranzovy status značici overovani, cekam na "modry status" schvaleni pro slosovani. Zamitlo to obratem nebo po delsi dobe?

doplněno 04.10.17 12:27:

Ješte me napadlo, ze na to overeni maji asi 3dny, protoze posledni termin na zadani uctenek je 12. kazdy nesic a losovani 15. kazdý mesic. Poslal jsem dotaz na jejich infoemail, do 2-3 dnu by meli odpovedet.

Šmahem zamítnuto!

mm*
hodnocení

Pred chvili mi prisly emaily ohledne schvaleni mych uctenek, byly zarazeny do slosovani vsechny az na jednu, u ktere bylo spatne zadane DIC. U rucniho zadani se to stane snadno, jistejsi je ofoceni. Jak vidno kontrolujou to dukladne a ty potvrzujici zpravy jsou bezva, to ocenuji :)

hodnocení

0x

Schvalování mi chodí většinou druhý den po pulnoci.

vlaciha
hodnocení

0x

Dobry podvecer. Jak mam zjistit jestli jsem neco vyhral v uctekove loterii. p. Vlaciha*mir*

Podívejte se na mfcr.cz/... Dokumenty ke stažení - Výherní listina

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]