Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Leginy a silonky na ženách v létě

Od: task odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak to máte vy ženy s oblékáním teď v létě. Všechna chvála krásně oblečeným ženám (patřím mezi tzv. "dolnaky", tudíž oceňuji krásné nohy) a i ve škole mě potěší pohled na spolužačky v kratasech či sukních. Zajímá mě ale, jak ženy snáší silonky na svém těle i v těch největších vedrech? Černé jsou top (a neberte to jako úchylku či fetiš) ale každého muže tento pohled potěší. Sympatie a krása je nejlepší kombinace.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem starší kus, ale silonky jsem nenosila v létě ani za mlada, ačkoliv se říká, že správná dáma ven bez silonek nevyjde. Leginy už také nenosím, protože to chce ideální křivky, aby žena nevypadala trapně, no a když se rozhlédnu kolem, tak 80 procent nositelek toto nesplňuje. Dnes začínají nosit leginy i důchodkyně, což je snad nejhorší na pohled, jak ty vysušené, kterým leginy na zadku bloncají, jako by měli plenu - nebo snad mají? nebo ty obézní, kterým ty leginy ani nepokryjí břicho a ...škoda mluvit.

dajka, máte pravdu, jsem důchodkyně a nejsem tlustá ani hubená, ale triko mám přes leginy až pod zadek a to je nosím na doma. Jenomže mladá děvčata, jdou přede mnou, samý rosol a tuk se na nich otřásá, pneumatiky přetékají a jsou narvané v legínách a krátkém tílku. Myslím, že si tohle mládí se silonkami v létě hlavu dělat nebude. Když si představím, že bych nyní např. šla k maturitě, měla přiměřené šaty, asi bych si silonky ráno za chladu nasadila a pak by se vidělo, jestli by šly dolů.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Silonky v létě? Leda tak v dobře klimatizované místnosti, jinak naboso. Ale upřímně - upnuté legíny v létě jsou taky dost nepříjemné, když panují vysilující horka nad 36 stupňů Celsiových. Pokud tak bažíte po ženách v černých punčochách v létě, tak snad by stálo za zvážení navštívit nějaký pohřeb jako placený oplakávač (černý humor). Tam se takové vyskytují.

task
hodnocení

To byl opravdu černý humor a možná trochu nemístný v tomto kontextu..
hela*

Mam hezke dlouhe nohy a v lete bych v zadnych puncochach nechodila ani za nic, staci si nohy oholit a trochu opalit, maximalne vzit nekdy do spolecnosti vetraci krajkove nebo mrizkovane tzv.bordelky :)

hodnocení

0x

Silonky na ženě v létě, jedině, když to vyžaduje situace nebo zaměstnavatel. Pracovnice v bance /nevím, jestli v každé/ nesmí nosit džínsové oblečení a celorovně jsou vyžadovány k sukni punčochy. Též mají zakázáno mít "rozdrbané" vlasy, nebo obden monokla, či jiné nevzledné projevy.

Také jsem již postařší osoba, ale celoročně jezdím na kole a tím je dáno, že silonky moc neužiju. Při společenské události bych si je vzala, takové ty samodržící se mi jeví jako nejmenší zlo, ale při první příležitosti by šly dolů.:-D

hodnocení

0x

Černé nebo jiné tmavé silonky nosím ráda a pravidelně, ale ne v létě (to nenosím žádné), protože bych se "upekla". Ani to není zdravé. Výjimkou jsou oficiální příležitosti, ale těch není zase tolik. Jinak mám dojem, že černé silonky běžně nosí až mladší generace - třeba moje mamka a babička nad tím vždy vrtěly hlavou, že prý se hodí jen na pohřeb. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma silonky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]