Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vykupují víčka?

Od: verunka* odpovědí: 5 změna:

potřebovala bych pomoc,nevěděl by někdo kde spolehlivě vykupují víčka,ale aby jsi pro ně přijeli

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

2x

Zdravím.Nevím jestli to pro Vás bude rozumná odpověď,ale sbírání víček je charita a dávám je zdarma v samošce do krabice a styděl bych se za to chtít peníze.Je to jen moje dobrá vůle,že je sbírám a dávám je tam.Spíš se stydím za tento stát,že se neumí o děti postarat.Kolik jich máte? Doufám,že aspoň tunu aby se jim to vyplatilo si pro ně přijet.

K Vašemu dotazu - petvicka.cz/... zde se můžete na e-vičce informovat,ale výkup je momentálně pozastaven.

hodnocení

0x

Myslím si, že víčka jsou jakýsi charitativní artikl, že se nevykupují. Spíš je lidé někam donášejí, třeba aby pak bylo na vozík pro postižené děcko. Občas jsem pomáhala vnoučatům se shromažďováním, děti je nosily do školy.

Ale prodávat je? O tom jsem nikdy neslyšela. Jaga.

hahanaj*
hodnocení

0x

Zde si poklikej a dočteš se víc -musíš jich ale mít opravdu veliké množství,aby si pro ně přijeli...

petvicka.cz/...

Osobně bych tedy spíš víčka někam donesla kde je sbírají a přispěla jim do sbírky...ale ptala ses na výkup, tak odpovídám ale zavolej si tam zda to ještě platí - není to letošní ...

verunka*
hodnocení

děkuji za napsání,já víčka nosím do školy,sbíráme je pro Jarouška a Noemi kterým je 10let a mají kombinované tělesné postižení.Ale paní které pomáhám tak hledá jen místo,kam víčka vykupují :)

hodnocení

0x

Zkuste se poptat přímo u společnosti TOPTrans - bývalé kolegyni se tento dopravce rozhodl dovážet víčka zdarma z celé ČR, ona si pak zajišťuje výkup a ten je přímo na transparentní účet děvčátka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]