Nejste přihlášen/a.
Jak meditujete? Četla jsem někde, že když se snaží člověk moc silou, tak právě je potom důsledkem bolest hlavy a nepohoda.Mělo by jít lehce. Zkuste třeba nejdříve vizualizaci - relaxaci: přebývat v myšlenkách na nějakém pěkném místě,kde je Vám dobře (ať je to místo skutečné nebo jen ve Vašich představách).
Je to hodně těžký, když člověk vlastně neví, jak se má při meditaci cítit. Jak má vypadat třeba přemet víte, takže víte čeho máte dosáhnout, jak vypadá výsledek. U meditace to nevíte. Zkoušela jsem soustředění na plamen svíčky, soustředění na dech, byla jsem také z toho jen hodně unavená a otrávená : )) Snazší je např. představa květiny a snažit se jí držet co nejdéle, ale jen do té doby, dokud to jde a je to příjemné.
Dobrý den. Zkuste poslouchat chakry na youtube. Ty Vás bolestí hlavy zbaví. Jsou tam komentáře lidí, kteří to píšou. Pak je dobrý reiky a různá hudba pro pozitivní myšlení, odblokování na youtube. Na youtube Vám nabídnou další hudbu samy. Např.
Důležité je začít uvnitřenním. Vždy postupujte od sedmé čakry, nikdy ne od první. Možná děláte zrovna tuto chybu a pak se nedivím, že se cítíte mizerně. Opravdově meditovat trvá dlouho, než se zdokonalíte, ale nějak začít se musí, máteli do toho chuť, nevdávejte to a pokračujte, ale spávně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.