Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat řemeslníka

Od: babulka® odpovědí: 11 změna:

prosím poradí mi někdo kde sehnat řemeslníka na přestavbu verandy 3krát jeden metr,prosklené i ze zastřešením,trámy,okapy... v oklí Ledče nad sázavou,u poptávky jsem nepochodila,děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V hospodě seženeš první poslední, i řemeslníka;)

doplněno 17.05.17 20:41:

Jen trochu upřesním: Tohle platí na venkově. V Praze a větších městech jen přiměřeně, popř. vůbec*smich*

Tak tak.

Barák a věci okolo něj se řeší v hospodě. Pokud něco kolem baráku neseženeš v hospodě, tak pak už nikde. Hospodu žádnej internet nepřekoná.

hodnocení

0x

Já vždy inzeruji na www.aaapoptavka.cz odpoví vám jich několik a můžete si vybrat dle ceny, ochoty atd.

Aja, jak kde. Také jsem hledala přes tuto službu a nenašla. Nenašli ani jediného řemeslníka v mém okolí. Když není tak není. Napřed jsem hledala sama a pak se přihlásila na tuto službu a nenašli ani oni. Oni totiž mají ty samé možnosti. Najdou sice adresy, ale ten řemeslník jednoduše neodpoví, protože ho taková práce nezajímá. Ptala jsem se dvakrát. Na zhotovení dřevěných venkovních schodů a kdysi na opravu elektrického kotle a nedostala ani jedinou nabídku. Kotel už mi funguje dávno, ale opravil mi ho kamarád a ty schody stále nemám. A nešlo o to, že bych nepřistoupila na nějakou cenu, ale on se totiž vůbec nikdo ani neozval. ;)

riwog

A víš proč se nikdo neozval?

Protože by napřed ten řemeslník musel zaplatit přes 4tis kč(roční poplatek), aby ho tato společnost kontaktovala.

A zaplatí toto normální řemeslník, který je šikovný a neví kam dříve skočit? To by se musel zbláznit.*smich*

hodnocení

0x

Tady si můžete vybrat řemeslníka a domluvit přestavbu: nejremeslnici.cz/...

doplněno 18.05.17 13:02:

Naše zkušenosti byly dobré, v inzerátu jsme zadali všechny požadavky (rekonstrukce koupelny), během 2 dnů přišlo několik nabídek. Podle referencí na jednotlivé řemeslníky jsme si vybrali.

Ale přesně tam přece tazatelka nepochodila. A já také ne. Ten portál je na nic. Mám vyzkoušeno. Hledá v okolí bydliště, jinak by to nemělo přece smysl a když nikdo neodpoví, tak je to k ničemu.

riwog

Jejich provize za zakázku je u základního produktu 7% z částky do 300 000 Kč. *ee*

Lidi mějte rozum a volejte řemeslníků přímo a neživte tyhle pochybné firmy.

vilik*
hodnocení

0x
Když jsem potřeboval řemeslníka, normálně jsem se zeptal příbuzných, kdo jim co dělal a jak byli spokojeni.
To je mnohem lepší reference než nejlevnější nabídka z internetové poprávky. Odtud se mi ozvali jen zoufalci bez zkušeností a proto toho času bez práce. Já nepotřebuju člověka, který se bude u nás učit, nebude mít nářadí, nedodrží termín a půlku toho udělá blbě. Potřebuju schopného člověka, který udělá práci včas a pořádně a na toho si klidně počkám. I za na první pohled trochu vyšší cenu.
Určitě se ve vašem okolí najde někdo, kdo nedávno něco přestavoval, soused, známý. Toho se zeptejte.

hodnocení

0x

To se nedivte že jste u "Poptavky.cz" či jak se ty firmy všechny jmenují (je jich více, s velmi podobným zaměřením) nepochodila.

Chodím mi z těchto webů snad 5-7 poptávek denně, ani je nestačím mazat. Dokonce mi i volají přímo z oněch serverů..jestli mne jejich "poptávky" zajímají..I když říkám že ne a že nevím kam dřív skočit, tak posílají stále.

A ještě v zadání těch poptávek je kritérium "co nejnižší cena"...a polovina zakázek je tak malých, že se ani nevyplatí zvednout telefon. U další části zakázek si přímo "poptávající" napíše takovou "očekávanou cenu", že bych spadl smíchem ze židle.

V podstatě vůbec netuším, proč podobné weby existují.

Aha, tak teď jsem teprve pochopila proč mi odtamtud pořád psali jak jsem spokojená. Já jim nakonec poslala dlouhý dopis s vysvětlením :-D a nakonec mi dali pokoj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]