Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho nepít po použití prášku

Od: lukas23x odpovědí: 6 změna:

Zdravím.

Dnes jsem bohužel vzal brufen zhruba v 6 hod ráno . Bohužel jsem zapoměl že kamarád chce zapít maturitu . Takže večer mám jít pít . Asi ve velkém . Bude to nějaký problém? Po kolika hodinách můžu normálně pít? ( nějaká ta finlandie, pivo atd. ) Děkuji .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Budu tu sice za barbara, ale po analgetikách (např. Brufen) po 6ti hodinách naprosto v pohodě. A za barbara budu proto, že to mám vyzkoušeno po dvou hodinách a nic to se mnou nedělá. Mám 178 cm a 110 kg.

lukas23x
hodnocení

Děkuju moc :)

alkon*
hodnocení

1x

Já bych doporučil spíše nepít (alkohol) vůbec. Hlavně ne ve velkém. Ono ta následná bolest hlavy a blbý pocit které se dostavi po nějakém čase po tom pití není nic příjemného a navíc léky a alkohol není příliš dobrá kombinace. To, že to někdo má vyzkoušené a nic to s ním nedělalo ještě neznamená, že to nemusí něco udělat s někým jiným.

rosa
hodnocení

1x

Dobrý den, alkohol není příliš dobrá kombinace s léky, to ano, ale v krátkém či kratším časovém intervalu, tzn. buď bezprostředně či po několika hodinách po užití léku. Vzhledem k tomu, že jste si vzal prášek ráno cca v 6 hodin, a na oslavu jdete až večer, tedy více jak po cca 12 ti hodinách, na oslavu večer můžete jít a alkohol pít. V jakém množství, to už je na Vás :)

Samozřejmě jiná situace by byla, když někdo dlouhodobě užívá např. antibiotika, antidepresiva atd. To se Vás však dle Vašeho dotazu netýká.

hodnocení

0x

Po prášku se naopak hodně napiji, prášky se mají pořádně zapíjet.*pivo*

doplněno 18.05.17 06:43:

samozřejmě vodu

hodnocení

0x

Není zrovna vhodné při polikání brufen pivem přímo zapíjet, ale ani to Vám nic zvláštního neudělá. Samozřejmě by se to nemělo stát pravidlem! Po pár hodinách je to už zcela bezpředmětné a není co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]