Nejste přihlášen/a.
celej turnaj jsem byl optimista. dokonce i výsledky jsem tipoval jaktžtakž dobře...ale bojím se, že je to pro nás konec
Nevěřím.
Nedáme to !
Je to ubožárna,čím dál,tím horší.
Doplatíme na přesilovky, respektive oslabení. Rusové se v tomto nemýlí. Kempný 2x vyloučen a je vymalováno. Bylo pro náš hokej dobře, kdyby se to zase po tolika letech povedlo přelézt do semifinále. Tak držme palce.
Koukám, samý optimista tady. Já vždy věřím našim hokejistům, i když tomu není výsledek moc nakloněn a současný stav našeho hokeje není zrovna nejlepší. Ale hokej mě baví a nebaví mě na vše držkovat, takže je to jasné.
Věřím. Už několikrát ukázali, že na to mají, a včerejší debakl může být jen vlaštovka.
Ale mrzí mě, jak jsou všichni fandové, jen když se daří... ale jakmile prohráváme, každej je chytrej a odsuzuje.
Debakl proto, že na to měli... a předvedli poměrně slaby výkon. Ovšem uznávám, že termín se spíš hodí pro prohry Slováků atd.
Nemyslím si, že Rusové jsou z našeho týmu nějak nadšeni. Dobře vědí, že to nebude žádná procházka růžovým sadem a každý zápas začíná od nuly. .
A taky končí s nulou na naší straně a víte proč?Pan trenér kluky vůbec nehecuje stojí na střídačce a mlčí zádné jedem jedem prostě mlčí.
To byl v dobách největší slávy SSSR trenér Viktor Tichonov - nehybný postoj, sevřené rty, upřený pohled.
Tichonov - to byla sfinga. Nikdo do něj neviděl, co si myslí.
Já vzpomínám na sovětské hráče: Charlamov, Michajlov, Balderis...i když to byl soupeř, musela jsem uznat, že ten uměl!
A taky vzpomínám na nenapodobitelné komentátorské umění slovenského komentátora Gabo Zelenaja. Óóó´, len sa mííígla kolem pravej žrrrrdky!, jejejejejej..., a níč, níč, škoda... Jaga.
Bylo by to fajn.
Bohuzel pro nas zatim Rusove predvadeli zcela jiny level nez nasi.
Kdo videl zapas Rusko - USA...to byl hokej. Ne to, co predvadeji nasi. Spolu jeste s Kanadanama jsou herne naprosto nekde jinde. Rychli, sehrani, presne prihravky, rychle se vraceji a ucinne brani, v utoku nevymysleji zadne prekombinovane akce, ale proste strili. Kdyz na ne koukam, tak prvni slovo ktere me napada je ladnost.
Treba ale nebudou mit svuj den.
Rusové hrají na půl plynu a dělají si s nami co chtějí. Čekal jsem lepší výkon od našich. Pátá přesilovka a to jsem zvědav, jestli budeme schopni alespoň vystřelit.
Tak zase nic, zoufalství je slabé slovo.-
Švygaři nás odhalili, jak na tom jsme a Rusové dorazili. No nic, tak zase za rok budeme doufat a tradičně zoufat co s tím přiště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.