Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je normální mít v 16 hodně chlupů?

Od: eriq odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chci se jenom zeptat zda je normální mít v 16ti hodně chlupů? Jako je mi trapné se na to ptát ale moc by mě to zajímalo protože je mi jenom 16 (17 mi bude v prosinci) a mám moc chlupů všude. Nevím proč zrovna já když ani táta tolik chlupů nemá a ani spolužáci. Nejsem ani vůbec moc vysoký a spíš ani moc hubený (170 a 75) a chlupy mám hustě na celém břiše, né jenom ta čárka pod pupíkem a takový menší koberec na prsou. Na zádech mám taky několik chlupů (né nějak že moc extra) a nohy, ruky a podpaží tam samozřejmě taky. Co se s tím dá dělat? Podle vás by jich ještě mělo být víc (třeba na zádech atd..)? Když mám triko tak někdy ty chlupy taky čouhají ven :(
Chtěl jsem ještě říct že doma to nikdo neřeší jenom spolužáci nebo spolužačky mají někdy kecy. Holku jsem měl naposled loni v létě asi na dva měsíce (tehdy se měl o moc míň chlupů) a říkala jestli by jsem si to nechtěl oholit prý to divný. Tehdy jsem řekl že ne. Měl bych to podle vás dát všechno pryč? Myslíte že ještě nějaké porostou? :/

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

hele nic si z toho nedělej pro některé baby je to sexy na druhou stranu můžeš v zimě používat o jednu vrstvu oblečení míň máš takovy svetřík na těle*smich* nic si z toho nedělej, holit to opravdu nemá smysl, protože toho naroste ještě víc. něco pro pro zasmání viš jak má vypadat správný chap? má být chlupatý jak opica, má smrdět i s fotky na občance a jak stáhne předkožku tak má veleťet alespoň pět much*frajer*

hodnocení

0x

To se může v pubertě projevovat a pak snad bude lépe. My měli na vojně kluka, co když si oblíkl košili, lezli mu chuchvalce chlupů ze všech otvorů. Na zádech měl koberec a baby na něj letěly jak hrom. To se to tulí. Dnes to ale asi už tak moderní není. Aspoň je vidět že už seš chlap!

hodnocení

0x

Nic dramatického, jen nadprůměrné množství testosteronu. Prostě vypadáš víc chlapsky. Holky to pochopí a ocení později, až trochu vyrostou :)

cs.wikipedia.org/...

dexter20*
hodnocení

0x

Přesně tohle sem řešil když mi bylo jako tobe...to podpaží holit , záda at ti vezmou doma strojkem.:)...jinak ženský maj rády pořádný chlupatý chlapy:) stejně když to oholíš tak ti to pak vyroste ještě víc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]