Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
již 14 dní mě pobolívá pravý stehenní sval, nejsem si vědom nějakého pohybu, kdy bych si jej natáhl popřípadě se do něj bouchl. Část u kolena mě tak divně brní (mravenčí). Jinak při chůzi noha nijak nebolí, není citlivá na dotyk, oteklá také není. Je mi 27 jinak zdráv. Napadla mě krevní sraženina, ale ta se dle všeh orpojevuje trochu jinak. Vím, že tu řádný lékař naordinuje, ale někdo se s tím třeba setkal a poradí. Díky
Ano, opravdu tu není žádný lékař. A i kdyby byl, tak by neordinoval
Podobné příznaky by mohly značit i problém s nervy. Nemyslím psychiku (i když i to je možné, protože stres může "bloknout" páteř). M.
Nevím, fakt nevím, proč se bránit návštěvě praktického lékaře. To on by vám měl říci, co by to mohlo být a hlavně vás poslat přesně tam, kam bude potřeba. Může se vám to zdát jako banalita, klidně můžete čekat jestli to odezní, ale lepší je být přehnaně paranoidní, než si pak vyčítat laxnost.
Klidně vám můžu říct, že sestra má problémy s levou nohou. Na nártu sníženou citlivost, brnění v lýtku, stále se opakující bolesti kdesi v napojení kyčelního kloubu. Jsou to naprosto odlišné symptomy, přesto značí právě sevřený nerv ve spodní části páteře. Proto se moc nedá hádat, co může být vám.
to mě také napadlo, jestli se mi ve stehně neskřípl nějaký nerv, ale netuším, kde by se tak mohlo stát. Ani nemám tucha kam s tím jít. Nechce se mi jít k praktickému lékaři, který mě stejně odešle někam jinam...třeba je to nějaká banalita
Ok já vím, jen zkouším, občas se tu někdo najde, kdo má podobnou zkušenost.
Mě vyděsila prve ta sraženina, ale nevím jak s tím člověk může 14 bez úhony být. No radši někam skočím..
Kdyby to byl tromb, sraženina, noha by vám otekla. Může být problém v bloklé páteři, s nervíkem, který vede do stehna. Vyzkoušejte: když to bolí, pohýbejte se v zádech od krku až po kostrč, zvláště pak v oblasti bederní části. Buď to přestane nebo zajděte za obvodním lékařem.
Mě takhle bolívá jedno místo na vnitřní straně ruky, kousek nad loktem. Naprosto nesmyslné místo. Vím, že musím zatočit hlavou a uvolnit si krční páteř.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.