Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest oka

Od: natt* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, od včerejška mě bolí jedno oko při mrknutí, je to taková řezavá bolest.oko nemám červené ani nateklé,pouze boli, především dole a v rohu. A dneska ráno mi zčervenala kůže v rohu oka (u spánku). Nevíte co by to mohlo být? Příští týden maturují a bojím se ať to není něco závažného.
Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janm*
hodnocení

1x

Zdravím

Zajděte za očním lékařem, je dobré aby oko prohlédl zda se tam nenalézá nějaké "cizí těleso" může jít o docela drobnou prachovou částici, velmi malé zrnko písku pilinu apod, jež se do oka může dostat např. s vanoucím větrem ani o tom nevíte. Zhodnotí stav, předepíše případně mast kapky apod. Netřeba se vůbec bát

hodnocení

0x

ječné zrno, zánět spojivek, ... nebo jen běžné nachlazení.

V lékárně vám doporučí kapky - za den-dva máte po problému. Pokud ne, lékař poradí...

hodnocení

0x
Asi jecne zrno , nic prijemneho. Reze to pri kazdem mrknuti...

hodnocení

0x

Zdravím,nespadla vám do oka třeba jen rasa.Zajdi si do lékarny,pro kapky do očí,ještě si kup framykoin je to antibiotická mast.Ta se používá na noc,ale můžeš ji použít i přes den.Hlavě používej sluneční brýle,at je oko co nejmín zatěžováno.

hodnocení

0x

Budete mít asi "ječné zrno", ještě se nevyklubalo, ale již oko bolí. Samozřejmě to může být cokoliv jiného, to bylo první, co mne napadlo, dojděte si raději do OČNÍ ORDINACE.

hodnocení

0x

Zaráží mě, že máte v očích rohy, ale budiž. Taky se přikláním k názoru, že se Vám chystá ozdobit oko, před maturitou, ječné zrno. Často se udělá z velkého stresu, zrovna, když to nejméně potřebujete. Mě např. před odjezdem do lázní a pod., když se na něco moc chystám, mám velkou nejistotu a obavy, jak to sama zvládnu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma framykoin do oka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]