Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Zajděte za očním lékařem, je dobré aby oko prohlédl zda se tam nenalézá nějaké "cizí těleso" může jít o docela drobnou prachovou částici, velmi malé zrnko písku pilinu apod, jež se do oka může dostat např. s vanoucím větrem ani o tom nevíte. Zhodnotí stav, předepíše případně mast kapky apod. Netřeba se vůbec bát
ječné zrno, zánět spojivek, ... nebo jen běžné nachlazení.
V lékárně vám doporučí kapky - za den-dva máte po problému. Pokud ne, lékař poradí...
Budete mít asi "ječné zrno", ještě se nevyklubalo, ale již oko bolí. Samozřejmě to může být cokoliv jiného, to bylo první, co mne napadlo, dojděte si raději do OČNÍ ORDINACE.
Zaráží mě, že máte v očích rohy, ale budiž. Taky se přikláním k názoru, že se Vám chystá ozdobit oko, před maturitou, ječné zrno. Často se udělá z velkého stresu, zrovna, když to nejméně potřebujete. Mě např. před odjezdem do lázní a pod., když se na něco moc chystám, mám velkou nejistotu a obavy, jak to sama zvládnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.