Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se upravit tam dole?

Od: michalds* odpovědí: 39 změna:

Anketa pro ženy a dívky.

Slíbil jsem přítekyni, že se oholím tam dole pouze tehdy, pokud se do celkově ženám líbí.
Mám se "upravit" tam dole?

doplněno 12.05.17 13:18:

Jen připomínám, že:

1. Anketa je jen pro dívky

2. Odpovídejte jen ANO/NE bez zbytečných vět okolo

39 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

NE

Holení v intimních partiích je momentální trend.Ono to ochlupení není jen tak náhodou.Příroda nás takhle stvořila,má to svůj účel.

Tudíž,neholit.Pouze zastřihnout.

doplněno 12.05.17 13:35:

Vždyť ti odpovídám.

---

Nemám mezi nohama "zvoneček." Neholit,neholit,pouze stříhat !

ben®
hodnocení

4x

ANO

Dobrý den, ochlupení by mělo být vždy kratší než penis - opačně to není tak sexy. Zdravím!

doplněno 12.05.17 13:50:

ringo - ovšem, pravda to je .

doplněno 12.05.17 14:09:

satam - myslím, že kdo si to holení nebo stříhání v těchto místech vyzkoušel a řízl se nebo střihl, tak si další pokus dost rozmyslí. Nemluvě o pupínkách, svědění a poškrábání i při dobře zvládnutém oholení.

Jenže, to je každého věc.

ANO

Bene pobavil si! Dík!

No jo, ale zase bacha pak při holení/stříhání. Abys ho nevzal s sebou*smich*

12.05.17 17:17

NE

bene *haha**haha**haha*

vanad1*
hodnocení

2x

Proč by jste to dělal? Jak to příroda chtěla, tak to je a lidi nic chytřejšího těžko vymyslí. Navíc pak budete obden holit, protože to je nepříjemné.

asd1

Proč si stříháš nehty, když je příroda chce dlouhý? ;)

Oblečení přírodní neni, tak srst ztrácí smysl. Akorát sundat srst přírodě trvá trošku dýl než oblíct se...

Takže patrně máš holou hlavu, vyholené podpaží, oholené ruce a nohy, zlikvidované pubické ochlupení a s trochou ironie - akorát sis nechal plnovous, že:-D

asd1

Ne ne, jen holou hlavu - příroda to tak chtěla ;)

Jen mi přijde argument "příroda to tak udělala" dost mimo, vzhledem k tomu že slippy/ trenky moc přírodní nejsou...

hodnocení

2x

výzkum si klidně udělej, ale v odpovídající generaci! Těžko se shodne náctitelá a důchodkyně. Takže tvůj současný průzkum je absolutně k ničemu.

Měl by ses zařídit podle přítelkyně a toho, aby ti to nebylo nepříjemné.

asd1
hodnocení

1x

Neměl by ses ptát spíš přítelkyně co se líbí jí?!

hodnocení

1x

Plním přání tázajícího a zbytečně nekecám:

NE! Jsem DÍVKA 62 LET. Jaga.

culdabulda1*
hodnocení

1x

ne ! - chlap má být chlap a ne panenka.. Stačí, když se bude pořádně a každej den mejt !

doplněno 12.05.17 16:51:

clyman

- no, ale zase na druhou stranu - mladé holky poznaly jenom módu a ideál krásy současný, takže nemají možnost srovnání, zatímco my - důchodkyně - víme, jak krásní a sexy jsou "chlupatí medvídci" !

doplněno 12.05.17 16:52:

samozřejmě "clayman" - doplňky už nejdou opravit ...

sebod*

Culdo *palec*. Já kdybych měla mít vyholeného chlapa, tak bych si připadala, jako když zneužívám vnoučka *smich*

culdabulda1*

sebod

- že jo? - ale zase na druhou stranu - mladé holky to jistě tak nevnímají.

Na to bacha, na některých fórech z toho jsou schopni udělat pedofilii. A já tvrdím to samé o ženské, ta musí mít maximálně upravený nebo úplně přirozený klín. Jinak bych si taky připadal jako pedofil*smich*

pro sebod: No jo, ale ty ještě nevědí, jak tam dole vypadá vnouček*bzum*

sebod*

satam. Tak se můžou přijít podívat na vnuky ;). A já jim (těm holkám) potom pustím nějaký peprný film, staršího data, kde není nic vyholeno. A můžou porovnat. Nebo ať jdou na nudi pláž a tam to také uvidí. Ale chápu, že mediální masáž udělá svoje a lidi se vyholují... Nojo, no výrobci žiletek potřebují odbyt na svoje zboží, tak si tu vyholovací osvětu zaplatí.

P.S. kdeže ty loňské sněhy jsou, když nás kdysi v porodnici před porodem vyholili a my to braly jako tu největší potupu na světě, srovnatelnou snad jen s vyholením kluků, co narukovali na vojnu. Ty ale pochopitelně vyholili jinde než nás, rodičky *smich*

Culdabulda - "chlap má být chlap a ne panenka..."

Tak to bych se Vám asi líbil...;) *smich*

culdabulda1*

magdon -

- no to zcela jistě - na Vaší fotce nebylo zajímavé jenom tričko, ale celej chlap.

Mimochodem - pokud je řeč o "chlupatých medvídcích" - dovedete si představit vyholeného např. Josefa Abrháma - a přitom to rozhodně nebyl žádnej odpudivej křovák ! Anebo vyholený Waldemar Matuška - i když - "tam dole" jsem ho samozřejmě neviděla, jenom si to nedovedu představit, protože by musel vypadat jako blb.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Nečetla jsem tuto výživnou diskusi... ale poradím vám toto. Postavte se k problému holení jako muž, který snese vše a ničeho se nebojí. Použijte na "tam dole" depilátor. Ano, budete u toho řvát bolestí, ony ty chloupky drží a ne a ne nechat vytrhnout, Ale nestojí za to pak být odměněn vášnivým sexem s přítelkyní? Hm, tedy za předpokladu, že na ten sex po takové proceduře budete mít ještě chuť.

P.S. Podle mě je to současná móda a davová psychóza po vzoru, když to dělají všichni, tak i já musím. Zkuste mrknout na pár starších filmů, ve kterých se producírují ženy či pánové s pubickým ochlupením, a že by z toho bylo někomu na zvracení a zdálo se mu to asexusální, tak o tom asi nemůže být řeči. Ani v dřívějších dobách se lidé nezdržovali holením intimních partií a šli rovnou na věc. Dnes se na internetu řeší pseudoproblémy - holit, či neholit? Co s pipinou, která vypadá jako oškubaná slepice s červenými pupínky apod.

nikdo*
hodnocení

1x

Upravte se "tam dole" tak, aby jste se líbil partnerce a sám sobě. Názor všech ostatních je irelevantní. Nebo snad chcete ukazovat to "tam dole" i jiným než partnerce?

hodnocení

0x

Na anketní otázku nemohu odpovědět, protože má odpověď je: Neholit, možná upravit, zastřihnout a pod.

doplněno 12.05.17 13:02:

Doporučuji přečíst tenhle článek

ona.idnes.cz/...

ale především pak diskuzi k němu. Je to síla.

michalds*
hodnocení

Jen připomínám, že:

1. Anketa je jen pro dívky

2. Odpovídejte jen ANO/NE bez zbytečných vět okolo

asd1

Máš v tom trochu chaos. Je to pro ženy a dívky nebo jen pro dívky? :D

Jinak ta anketa mi přijde jako "Uvezu to pane Lorenc?"

A ještě ti tam chybí 3. upravit = načesat, obarvit, natočit trvalou :D

PS Všichni klikejte ano - ať je sranda, a taky nejspíš ta přítelkyně chce oholenýho.

michalds*
hodnocení

Jestli si z toho míníš dělat pr*el, tak tu raději ani nepiš.

pohanka*

Když ono to nedá, nic nepřidat.

Pak je ta anketa k ničemu, protože to je stejné, jako předvolební průzkum. Reál je obvykle úplně jiný.

lee*
hodnocení

0x
Ja tedy rozhodne jsem pro upravu. Nemusi to byt holeni do hladka, staci zastrihnuti (treba strojkem na vousy) na nejake 3mm. Nebude to zarustat, svedit a je to takove upravene a neprekazejici pri oralnich hratkach. Tvoje partnerka je upravena? Libilo by se ti drazdit usty ciste prirodni klin?

hodnocení

0x

NE

Upravit částečně...to v anketě ale chybí :)

martinaa*
hodnocení

0x

Ano (i když za mne NE dohladka, to je hnus). Nehol, zastřihávej, jinak se uškrabeš.

To ti víc záleží na anketě cizích lidí, než na názoru přítelkyně? *zed*

kamilka*
hodnocení

0x

Já mám raději sestřih,to proto aby mně chloupky nelechtaly v nose.

culdabulda1*

- asi se ptám jako blbec - ale to už dnes existuje jenom orál?

doplněno 12.05.17 18:31:

a navíc - i při orálu vadí více strniště, nežli chlupy, které - jakkoliv zastřižené - jsou furt chlupy.

martinaa*

To je věc názoru ;), mně více vadí chlupy. Strniště se nemotá do zubů a nepřekáží.

cechacek*
hodnocení

0x

Nejsem dívka, ale moje příbuzná má ráda, Dredy nebo Copánek

hodnocení

0x

Oholený "tam dole" (ale v podstatě i kdekoliv jinde :-D) jsem byl akorát jednou - při operaci kýly. Ten nepříjemný pocit, když to zase zarůstalo, si klidně odpustím.

Žádná z mých partnerek to nevyžadovala.

hodnocení

0x

Milý chlapče, nejsem tvoje ovce, abys mi tady uděloval rozkazy jakým způsobem mám odpovídat. To si můžeš napsat na papír, vyvěsit na vývěsku ve škole a dělat anketu mezi svými vrstevníky. Každý udělá čárku v příslušném políčku a máš to vyřešené.

Ale za mne NE, píchá to škrábe to a to hned za dva dny po oholení. Teda tu partnerku to škrábe a píchá...

"...partnerku to škrábe a píchá.."

Toho chlapa taky. :(

hodnocení

0x
Proč by jsi se nemohl dole oholit? Já jsem jak dole tak pod pažama a to nejsem žádný homouš ani šampón. Pod pažama je to lepší pro deodorant a dole pro orál a tolik to přitom tvou polovičku neškrabe, jen to pleská :) Je sranda číst, že příroda to tak chtěla, to je jak ve středověku.
pohanka*

Středověk nekončí, středověk trváuá...♪

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]