Nejste přihlášen/a.
těch je... jeden je třeba z dobrušky,truhlář,narozen v červenci 1979... více nevíte?
zapomeňte na to... google.com/...
Dobrý den, jak již odhalil kolega, tak jde o nějakou legraci či podvod - nebo dvojčátka=? Zdravím!
lidus - možná se pán již neozval, protože Brazílie je hodně daleko .
Dobrýýý, skoro tak jako ta sádrová modelka. Bože, jen ať mám vnučky chytřejší jelikož počítám, že ten slavný facebook budou chtít mít.
Spousta lidí na FB a dalších sociálních sítích nepoužívá své fotografie, často ani skutečné jméno. Těžko odhadnout, jestli se v tomto případě někdo vydával za Vašeho příbuzného, nebo jestli se za Vašeho příbuzného považuje a "jenom" použil cizí fotku...
Paní ivzez, já sice chápu, že tady lze rozvijet variace na téma fotky, profil a kdoví jak to všechno je. Ale snad pro definitivní důkaz o celkem běžném pokusu o podvod na fb Vám dám zde dávám tohle:
1. vygooglíte si podobenku z profilu - viz obr 1
2. přejděte na nějaký text, jedno v jakém jazyce - viz obr 2
3. Transkátor Vám to kostrbatě přeloží, ale i tak poznáte o co jde - viz obr 3
Nezlobte se na mne, ale ukradená fotka svědčí jenom o ukradení fotky. Dokud nevíme více, nelze říci, jestli (ne)mohlo jít o některého (třeba vzdálenějšího) příbuzného.
Já bych sice byla opatrná, ale předem bych nic nevylučovala.
Paní ivzez, tohle je nebezpečná tendence, nevěřit, že se jedná o pokus o podod. Tohle je totiž velmi typická záležitost a každý, kdo má el.bankovnictví, tak s velkou pravděpodobností již dostal podobné upozornění :
Je dosti nebezpečné zdejším návštěvníkům dávat radu, že by eventuálně nemuselo jít o pokus o podvod. Ale neberte to osobně.
Simono, myslíte, že Vám David poděkuje za to, že jeho jméno a fotku bez jeho předchozího souhlasu zveřejňujete na jiném webu (jiných webech)?
Fotky, které umístil na svůj profil, nemáte právo stahovat a už vůbec je umisťovat jinam (zveřejňovat jinde). Oslovte jej cestou, kterou Vám nabídl, a vydržte, než se znovu ozve.
Profilová fotka i jméno (a vlastně cokoliv dalšího si daný uživatel sám nastaví) je na facebooku veřejně, tedy přístupné komukoliv. Neviděl bych v tom tedy až takový problém.
Každopádně se jedná o nějaký fake profil a maximálně bych čekal, že z vás bude chtít něco vylákat, tak mu na to neskočte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.