Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mají muži radši blondýny nebo brunety?

Od: hurvajs odpovědí: 18 změna:

Hezký den,

vedu tady se sestrou diskuzi a přemýšlíme, jestli se chlapům líbí víc brunety nebo blondýny. Prý jedině jasná blond nebo platina zaručí obdiv ( u vlasů, do pasu jako má ona ). Já jsem jí řekl, že si myslím, by mohla upoutat i jako oslnivá černovláska ( to není z mé hlavy, to jsem někde četl, "oslnivá černovláska" :-D ), protože i holka s touto barvou mi přijde nápadná. Hlavně ne bruneta, to je nuda, tam nepomůžou ani ty různé světlejší pramínky, jak si ona myslí. Takže za mně: hodně černá anebo nějaká pěkná blond. Ona: blond nebo hnědá se světlejším prameny. Kdo má pravdu? :) Jen tak mě to zajímá. ( Z ješitnosti bych si rád potvrdil svou pravdu. :-P ).

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nikdo*
hodnocení

4x

Radši mají brunety, ale líbí se jim víc blondýny. To jsem z toho diplomaticky vybruslil. :)

culdabulda1*
hodnocení

3x

- a co zrzavý? - krásná sexy zrzka s vlasy až do pasu ! - znala jsem jednu takovou. Pak se dala ostříhat a byla z ní tuctovka.

riza

Urcite blondyny, ale spis ty spravne nenasilne stvorene, protoze prirodni jsou vetsinou dost fádni a chybi jim temperament tmavsich odrud, nikoliv vsak se snedou pleti, jen lehce opaleny odstin s pomoci makeapu a hlavne vyrazne oči :)

muwefy
hodnocení

2x

Tisíc lidí, tisíc chutí.

hodnocení

2x

Nemáte pravdu ani jedna. Nelze generalizovat, každej je jinej. Proč by jinak bylo ženské pokolení tolik rozmanité? Povídá se, že ti "náruživější" mají raději blondýny, protože jsou více nakloněny sexuálním dobrodružstvím, a věrnější typy zase raději brunety (odtud ta povídačka, že muži milují blondýnky, ale žení se s brunetami). To jsou ovšem generalizační teorie, které je sotvajak možno dokázat.

lidus*
hodnocení

1x

Líbí se jim to co nemají doma, to by si krk vykroutili. Modrooká blondýna tak za tou se otočí vždycky.

Liduš, nesouhlasím nejen na základě vlastní zkušenosti.

A jelikož jsem v podstatě řidič z povolání a za volantem trávím hodně času, tak říkám, že obecně zjišťuji, že jak blondýna sedne za volat, potvrzuje velice často, že je hloupá a já se jim obloukem vyhýbám. Z vlastní zkušenosti a ze zkušenosti několika kolegů a kupodivu i kolegyň vím, že když mi někdo udělá před autem nějaký nesmysl nebo když někdo jede nevypočitatelně a ohrožuje ostatní řidiče, obvykle se s 50%ní pravděpodobností trefujeme, že řidičkou je blondýna.

Tolik jen pro vysvětlení, proč já a někteří mí kamarádi blondýny neobdivujeme.

hodnocení

1x

Líbí se mi delší vlasy, ale nemusí být až do pasu. Co se barvy týká, tak se mi v základní škole líbila dokonale černovlasá spolužačka (vlasy do půli zad). Moje krásná první láska měla vlasy pod ramena, tmavě blond, druhá taky (bohužel kratší). Kamarádka, co se mi kdysi líbila (a pak jsem jí 35 let neviděl) měla vlasy po ramena, středně hnědé. Slušelo jí to i po těch 35 letech, když jsme se zase potkali. Současná moje přítelkyně je hodně světlá, krátkovlasá blondýna a jako tmavovlasou si jí nedovedu představit. A s dlouhými vlasy taky ne. Asi by se mi nelíbila. Tmavší, mladá, dlouhovlasá zrzka by se mi asi líbila, starší asi ne. Ale nemám osobní zkušenost ;).

Takže ono se nedá jednoduše odpovědět. Ke každému typu ženy a k různému věku se hodí jiná barva vlasů a jiná délka. A každý muž dává přednost jiné barvě vlasů, stejně jako jinému typu ženy. A je to tak dobře. *frajer*

hodnocení

0x

Řekněme, že každý člověk má nějakou ideální barvu vlasů, která ho nejlépe podtrhne. V těch ostatních to "není ono" nebo to dokonce může být vyložená hrůza. Kdybych se já, coby od přírody hodně tmavá i poměrně snědá černovláska, obarvila na blond nebo jinou světlou barvu, budu bez přehánění vypadat jako strašidlo. Naopak třeba jedna moje kamarádka - rusovláska se světlou pletí - se obarvila na černo a vůbec jí to neslušelo (vypadala hrozně). Přitom se svou přirozenou barvou si ani jedna rozhodně nemůžeme stěžovat na nedostatek pozornosti opačného pohlaví.

doplněno 07.05.17 15:03:

Mimochodem, na kterém obrázku je ta herečka hezčí? Vlevo je odbarvená, vpravo se svou +/- přirozenou barvou.

Mají muži radši blondýny nebo brunety?
iz*

Mně se víc líbí ta vpravo, jako blondýna mi přijde méně výrazná. Schválně, co na to muži...

Já si myslím, že je úplně jedno, komu se co líbí, důležité je, aby se žena líbila "tomu svému"...

Jo, přesně - záleží na typu. zpravidla ty se světlejšími vlasy prý vypadají na potřebu větší ochrany, proto se většině chlapů líbí víc. Jenže dnes prakticky přírodní blondýnu nepotkáte, téměř všechny jsou odbarvené. Je to prostě móda, že kdo chce být in, tak musí být na blond bez ohledu na věk a kila. Přitom některé baby pak vypadají jak čúzy. Viděli jste někdy Lucii Bílou v blonďaté paruce? Vypadala jak šlapka, přitom normálně je jakžtakž. Nedávno jsem četla kdesi článek od nějaké psycholožky, jak má každý být sám sebou a smířit se s kdovíčím atd. a když jsem otočila stránku, tak na mě koukala fotka přifouklé padesátnice s dlouhými blond vlasy s několikacentimetrovými odrosty. Tak jsem to hned přestala číst, co má taková co radit, když se tím neřídí?

To je právě to, že odbarvené tmavovlásky zpravidla vypadají vulgárně (viz i obrázek, který jsem sem vložila). A "načerněné" světlovlásky tedy také nejsou nic moc.

doplněno 07.05.17 18:15:

Obrázek je ze starého filmu, proto taková kvalita. Jinak mně odbarvená připadá tvrdší (výrazné obočí se u ní "mlátí" s velmi světlými vlasy). Já bych si toho ani zvlášť nevšimla, ale na tento film jsme se dívali s kamarádem, a on mi to potom vykládal, že je hrozné, že do této role obsadili "takovou škaredou ženskou". Mně škaredá nepřipadala, jen nepřirozená.

doplněno 07.05.17 19:15:

Nj, každý máme jiné představy. Mně se takto opravdu nelíbí a on mi též potvrdil, že s tmavými vlasy vypadá mnohem lépe. Ale aspoň je vidět, že různí lidé mají různé ideály krásy.

culdabulda1*

herečka se mi nelíbí ani tak, ani tak - jako blondýna mi přijde jemnější - ale obrázek je rozmazanej, takže těžko soudit.

doplněno 07.05.17 18:57:

riza

- to je fakt

riza

Jako blondyna je nejen jemnejsi, ale tvar obliceje se opticky prodlouzi, kdezto tmave vlasy oblicej snizi.

mirex*

Myslím, že kdyby měla ještě knír, tak by jí to opravdu seklo...V tomto případě nemá barva vlasů velký význam.

krtek6*
hodnocení

0x

nedávno na tohle téma byla studie...a vyhrály "tmavovlásky"...

donno
hodnocení

0x

jake pačesi na srdci zaleží

janm*
hodnocení

0x

Černá nebo bílá to je jedno, hlavně aby se s ní dalo žít a nebyla doma každý den "Itálie" kvůli hloupostem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]