Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej na bazoš cz a poštovné

Od: karel66 odpovědí: 10 změna:

Zdravím, chtěl bych prodat zboží na Bazos.cz. Musím uvádět cenu i s poštovným nebo stačí napsat cenu pouze za zboží a do textu dopsat cenu poštovného. Dík za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napsat si můžeš co chceš. Vždycky se píše cena za předmět (kdyby náhodou bylo předání osobně) a do inzerátu se doplní, že není problém poslat poštou - to se pak se zájemcem domluvíš na ceně.

karel66
06.05.17 18:19
hodnocení

OK, díky.

stepanka11
hodnocení

0x
Ahoj,
já bych napsala cenu za zboží + cenu poštovného je to tak seriózní.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

můžete tam napsat co chcete. lepší je cena bez poštovného a pak se domluvit. poštovné stejně dopředu nevíte a někdo si to raději vyzvedne osobně. já sám prodávám jen s osobním předáním. čekat na poště není můj koníček. sice se sníží šance věc prodat, ale mě to nevadí. nakonec to prodám i hodně pod cenou, nobo změním cenu na ZDARMA a to je pryč hned.

A to by mne docela zajímalo proč to děláte? Když teda nakonec to dáte zadarmo. Já teda takhle neobchoduji, ale zaujalo mne to Vaše vysvětlení. To to děláte jenom jako koníčka? Říkáte, že čekat na poště Vás nebaví, ale když ten člověk přijede až domů, tak to je také takové "obtěžování", protože se musíte dohodnout na čase a čekat na něj a ještě ke všemu za to nic nechcete.

prazskejpepik*

asi jsem lidumil. teď zrovna dávám zadarmo nové náhradní díly na Ford Focus. auto jsem prodal, kupec dostal 15% slevu. díly, které patřily k autu už nepotřebuji, tak jimi podaruji někoho jiného, pro koho je třeba airfilter, nebo termostat drahý,ale vyměnit se musí. pokud to někdo chce, tak se musí dohodnout on se mnou. nikomu nevolám, nikým se nenechám v osobním životě omezovat. zavolej, jsem doma, přijeď a je to Tvoje, to je takové motto. až mi to začne překážet, tak to hodím do popelnice. nemusím všechno zpeněžit. vím, nejsem asi klasickej Čech :-D dělám i jiné věci, kdy lidem pomohu a rád.

Tak to jste teda fakt borec a já smekám. Ne teda že bych já někomu něco nedala zadarmo, to klidně když bych to nepotřebovala, ale vadilo by mi to, že bych se musela nějak přizpůsobit. A to je nevyhnutelné i v tom případě, že si pro to ten člověk přijede sám. Jak je vidět, jsou kolem nás lidé zvláštní a Vy mezi ně rozhodně patříte. Zvláštní v dobrém slova smyslu, to je samozřejmé. Já jsem také zvláštní, ale na Vás teda nemám. ;)

A díky za odpověď a vyjasnění. Jelikož nejsem stejně založená, tak mi to nešlo do hlavy. Myslela jsem si o sobě že jsem docela fajn, ale koukám že jsem se trochu pletla a díky Vám jsem poopravila své smýšlení o sobě...:)

prazskejpepik*

app. jednou tu někdo sháněl metličky na ruční mixer Bosch. sehnal jsem, poslal poštou a byl jsem rád, že jsem pomohl. metličky jsem vzal z reklamovaného kusu a poštovné 100 korun mě opravdu nepo... :-D

No tak já jsem také udělala nějaký ten dobrý skutek. Třeba tady byl jeden člověk co nesmírně toužil po té autonálepce s logem poradny. Já jsem ji tenkrát už dostala za své odpovědi a moc se mi líbila, byla taková z nějakého gelu a lepilo se to na auto. Jenomže já auto nemám, tak jsem ji měla v šuflíku. A když tady ten rádce "naříkal", že ji nikdy nemůže získat, tak jsem mu ji také poslala poštou. Nejlepší na tom bylo to, že mi vůbec nevěřil že to udělám a ani se nešel do schránky podívat. A mně bylo zase divné, že mi alespoň nenapsal do vnitřní pošty, že už ji dostal. Tak jsem mu napsala, protože to bylo kolem vánoc a mohlo se to ztratit. Ale on pak po mé zprávě běžel do schránky a našel ji tam. *smich*

hodnocení

0x

Pokud něco nabízím, napíšu cenu, kterou bych chtěla. Bez poštovného. Třeba 200 Kč. Na konec inzerátu připojím, že osobní odběr uvítám, v případě zaslání si připočítám poštovné.

Tak každý ví, že poštou to pak nebude jen těch 200 Kč, ale bude to dražší. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]