Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook a žádosti

Od: springsun odpovědí: 4 změna:

Ahoj, chtěl bych se s vámi o něco podělit. Možná to bude pro někoho z Vás banalita, nicméně se to může stát občas každému, kdo zaváhá a nebo občas udělá chybu. Znám se asi dva měsíce s jednou slečnou, v reálu se normálně bavíme, a aniž by mi prozradila jménoa příjmení na facebooku,tak jsem si ji tam přidal. Jenže dneska, jsem si ji dal pryč z přáteldíky nedopatření a rád bych ji znovu poslat žádost ale trochu se obávám její reakce a zda to vezme.. Vypadá nicméně jako fajn holka ale u tohohle jisté obavy mám

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jestli je to fajn holka, tak pochopí žádost se zprávou "promiň, omylem jsem si tě odebral z přátel", ne?

72mona3*

Souhlasím. Není nic jednoduššího, než ji znovu kontaktovat. Buď žádost přijme (opět), nebo ne. ;) M.

sebod*
hodnocení

1x

Božíčku, Božíčku. *andel* To fakt se musíš i na tohle ptát? Zkus být trochu víc samostatný. *jasne*

hodnocení

1x

Jestli tam má tisíc tři sta osmdesát pět přátel, tak si toho, že jsi ji odstranil, ani nevšimla :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]