Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám tu dva dotazy jako námět k debatě, vlastně takový dotazník.
Pro muže :
1) Máte raději blonďaté, zrzky, brunetky, černovlásky nebo třeba holky se zelenými vlasy? A proč?
2) Záleží Vám na barvě očí? Jakou a proč preferujete?
Pro ženy :
1) Máte raději blonďáky, zrzky, černovlasé nebo hnědovlasé protějšky? A proč?
2) Záleží Vám na barvě očí? Jakou a proč preferujete?
Děkuju za všechny odpovědi!
Hezký den!
Jak se říká, na vzhledu nezáleží, ale mít dvě stejně kvalitní ženy, vyberu si zrzku a jako druhou hnědovlásku. Na očích tolik nezáleží, ale čokoládové se mi líbí.
Bloňďáky a zrzavé nemusím nelíbí se mi barva jejich kůže, mám ráda tmavé a opálené muže. Dnes bych řekla, že nejraděj mám šedovlasé jelikož manželův havraní vlas začal šedivět v jeho 35 letech a dnes už po černé není ani památky. Barva očí je mi jedno ale upřednostním oči hluboké a s výrazem.
Jsem žena, takže:
1) Nejraději mám muže s hnědými, tmavě hnědými či černými vlasy. Proč? Protože tmavě hnědé vlasy má můj "idol". Všichni chlapy, co se mi líbí mají zkrátka takové vlasy, jsem na jižanské typy.
2) Barva očí jde ruku v ruce s barvou vlasů, takže hnědé či černé. Více než na barvě očí mi záleží na pohledu a charismatu muže. Musí se na vás podívat, že se vám podlomí kolena.
doplněno 16.03.13 10:50: Nemáte vůbec zač děkovat!
PS: Malá ukázka z mého vkusu:
Holky: zrzky a tmavé brunety se zelenýma očima
Kluci: tmavě hnědé vlasy a tmavě hnědé oči lemované ještě tmavším okrajem
No, zapomněla jsem napsat, že za důležitější než oči nebo vlasy považuji ÚSMĚV. Když je krásný úsměv, tak může mít oči třeba oranžové a bude mi to fuk.
A když už se přidávají ty fotky... :D
@kolikokoli : Úsměv je HODNĚ důležitý, v tom s vám musím souhlasit. Jinak máte velmi vytříbený vkus, některé vaše "pány" bych vám s klidným srdcem přebrala... :D
Například? Děkuji. A proč Vám tolik záleží na přírodní barvě?
Nebo se to jen týká těch vlastností?
to byla reakce na @bmbx
neodrazi se nic, kazdy ma charakter, jaky ma, nezavisle na mnozstvi daneho pigmentu.. pripomnelo mi to Zemanovu hlasku: "Ja nerikam, ze vsichni muslimove jsou teroristi, jen me zarazi, ze vsichni teroristi jsou muslimove..." je to ze stejneho soudku
Náhodou, heterochromie je nádherný jev... ve škole jsem měla jednu holčičku také s jedním okem světle modrým a druhým světle hnědým až do lehce zelena. Zatímco ostatní je jí smáli, já to obdivovala...
Heterochromii má např. i doktorka Qiunnová, herečka Jane Seymour A to byla kdysi bongirl
Dneska už si nemohu moc vybírat. Ale kdysi dřív - nikdy se mi moc nelíbili blonďáci. A rezaví už vůbec ne. Tancovala jsem s blonďáky, to člověka přece neubyde, ale nikdy jsem nebyla nakloněna k bližšímu vztahu. Přestože jeden měl kudrnaté zlaté vlásky jako ten andělíček v Hrátkách s čertem. Přestože někteří byli moc prima. Nemohla jsem si pomoci. Blonďáci, promiňte, já bych se vám třeba taky nelíbila.
Líbili se mi kluci vysocí, co nejvíc, třeba i dvoumetroví. /můj dědeček měří 172 cm - chacha, to je ten odříkaný chleba! :D/ A tmavovlasí, tmavoocí. Aby měli hluboké černé oči. Pozor, neplést si to, prosím s jistým etnikem. To ne.
Později se mi líbilo, když tmavovlasý muž měl ve vlasech sem tam stříbrný vlas, to bylo velice zajímavé.
A víte, co se mi vůbec, ale vůbec nelíbí? Holé lebky. Něco, jako pan Vašut, Soukup, nebo třeba Sobotka. Je to sice praktické, mohli prodat své hřebeny, ale hlava je jen málokdy dokonale rovná a ty nerovnosti na ní mi připomínají brambory. K pěknému chlapovi vlasy přece patří, i když jich má třeba už míň, než zamlada, ale ta "holátka" mě opravdu nijak nelákají. Připadalo by mi to, jako že hladím meloun. Je to tak. Jaga.
Holé lebky nejsou také nic pro mě, ale ono záleží, jestli jsou kompletně holí na té hlavě, myslím včetně vousů, či nikoliv. Pan Soukup: ne, ale pan Vašut, to je jiná, on má i nějaké to charisma. Tak schválně, třeba tento pán, líbí se vám více s porostem na hlavě či bez něj?
NA 100=% S POROSTEM.Jaga.
A vždycky s porostem. I když některým mužům věkem vlasů ubývá, nevadí, ale ocením i ten zbytek. BEZ VLASŮ - NÉÉÉ!
A co Vašut, neříkejte mi, že vás teď bez porostu nedostane?! Fotka bez vlasů a s ními. Tento muž zraje jako víno...
Tak z těchto dvou fotek asi ani jeden. Moc se mi nelíbí "testosteronoví" chlapi (čím víc testosteronu, tím míň vlasů), takže ani holohlaví. Ale kdybych měla vybrat, tak s vlasy vypadá lépe.
Hladím meloun.
Dobré přirovnání! Moc. A v tanci Vám velcí muži nevadili? Děkuji za názor. Opravdu.
to byla reakce na @babajaga
Já rozhodně žádný lamač dívčích srdcí nejsem (i když se to snažím změnit )
Ale obecně se mi (nevím proč) víc líbí brunetky, méně pak černovlásky a zrzky. Na blondýnky moc nejsem, na barvě očí mi moc nesejde.
A pokud jde o typ holky, tak zase nevím proč, ale líbí se mi ty "obyčejné" co bývají ze začátku mírně až zakřiknuté ale jsou veselé, usměvavé a make-upem šetří a nenanáší ho na sebe lopatou.
Takže ještě existuje někdo, koho neodpudí zakřiknutá (mírně) holka, která při prvním pohledu i sklopí oči? Děkuji za milý názor!
Nevím proč, ale připadá mi to roztomilé
A když už jsme u toho ukazování obrázků... tak tyto herečky asi nejvíc odpovídají "mému typu" (vzhledově )
Zoey je úžasná. Mám ji moc ráda. A i když se mi líbí tmavovlásky a zrzky, tak za nejhezčí ženskou považuju Daenerys z GoT...
Hnědé vlasy se mi líbí u kluků nejvíce, však ani černé nejsou tak špatné.. U někoho se mi líbí i blonďaté, ale to už je vyjímka. Zrzavý ty nejsou pro mě. No, poslední dobou se mi líbí samí kluci hnědooký, takže něco na tom bude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.