Nejste přihlášen/a.
víte o nějakém zprostředkovateli výhodnějších mobilních tarifů?
Flat s 10 GB dat za 163,- Kč bych brala ihned.
No uvidíme co zvládnou Telefonující.cz, AndrejůvTarif.cz, dTest.cz bohužel v roce 2009 zde byla Neurra.cz která slibovala jako teď MikeJePan.
Koukala jsem, že existuje i BabišůvTarif.cz webovka je, ale prázdná.
2x
co osobně vím, tak se spojila nějaká městská čtvrť v Brně a požádala o tarif pro své občany... samozřejmě žádný operátor nic nenabídnul. Je to logické, spustili by tím lavinu, kdyby najednou celá města měla levné volání = menší zisk operátorů. Takže milí operátoři dávají velkorysé slevy a ceny velkým institucím/firmám, kde jsou milionové faktury (o to by nechtěli přijít) a pak se zahojí na jedincích, kde jim přijde 10ti násobná cena za to samé úplně normální.
více zde: poradte.cz/...
Mě úplně stačí, že mi operátor není schopen nabídnout více dat než cca 400MB/měsíc aniž bych nemusel mít neomezený tarif nebo si to dokupovat po 100MB. Druhou rukou mi přihraje tarif, kde je 5GB za 250kč/měsíc, ale jak trotl musím sebou tahat přenosnou wifi pro druhou SIM. Je to úplně padlé na hlavu. Jen tak meziřečí mi poradí, ať si pořídím telefon pro dvě SIM karty.
• residentní zákazníky
- předplacenky
- paušální tarify
- paušální tarify - retence - podpultovovky
• firemní zákazníky
- paušální tarify - maloobchod
- paušální tarify - retence - podpultovovky
- paušální tarify - velkoobchod ("virtuální operátor")
Nemyslím si, že však se budou držet už dlouho drahých tarifů 15. 6. se blíží a operátoři ze zahraničí jsou výhodnější. Válka nevznikne, ale prodej zahraničních SIM u cestovek může být zahájen a to by znamenalo menší zisky. No myslím si, že MČ Brno - střed na to šla špatně nyní snad Telefonující.cz, AndrejůvTarif.cz a dTest.cz dají něco slušného dohromady třeba 70% sleva na tarif T-Mobile MOBIL M by stačila a postačí i 30%.
0x
Tyto ceny jsou smluvní, přes tzv. retenci takovou nabídku nedostanete.Pokud jste tarifní zákazník, většinou stačí zavolat na operátora a požádat o CVOP, pak někdy dojde k nabídce, ale není to pravidlem.Nejlépe je poptat se známých, zda nemají nabídku pro zaměstance a tím od nich získat firemní tarif.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.