Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babišův tarif

Od: karinbaumanova odpovědí: 4 změna:
Vážení čtenáři,
víte o nějakém zprostředkovateli výhodnějších mobilních tarifů?
Flat s 10 GB dat za 163,- Kč bych brala ihned.
No uvidíme co zvládnou Telefonující.cz, AndrejůvTarif.cz, dTest.cz bohužel v roce 2009 zde byla Neurra.cz která slibovala jako teď MikeJePan.
Koukala jsem, že existuje i BabišůvTarif.cz webovka je, ale prázdná.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

co osobně vím, tak se spojila nějaká městská čtvrť v Brně a požádala o tarif pro své občany... samozřejmě žádný operátor nic nenabídnul. Je to logické, spustili by tím lavinu, kdyby najednou celá města měla levné volání = menší zisk operátorů. Takže milí operátoři dávají velkorysé slevy a ceny velkým institucím/firmám, kde jsou milionové faktury (o to by nechtěli přijít) a pak se zahojí na jedincích, kde jim přijde 10ti násobná cena za to samé úplně normální.

více zde: poradte.cz/...

Mě úplně stačí, že mi operátor není schopen nabídnout více dat než cca 400MB/měsíc aniž bych nemusel mít neomezený tarif nebo si to dokupovat po 100MB. Druhou rukou mi přihraje tarif, kde je 5GB za 250kč/měsíc, ale jak trotl musím sebou tahat přenosnou wifi pro druhou SIM. Je to úplně padlé na hlavu. Jen tak meziřečí mi poradí, ať si pořídím telefon pro dvě SIM karty.

karinbaumanova
hodnocení

No jo když se k tomu budete stavět takto tak samozřejmě, že žádný z velké trojky O2, T-MOBILE, VODAFONE s cenou dolů nepůjde telekomunikační trh je rozdělen na:
• residentní zákazníky
- předplacenky
- paušální tarify
- paušální tarify - retence - podpultovovky
• firemní zákazníky
- paušální tarify - maloobchod
- paušální tarify - retence - podpultovovky
- paušální tarify - velkoobchod ("virtuální operátor")
Nemyslím si, že však se budou držet už dlouho drahých tarifů 15. 6. se blíží a operátoři ze zahraničí jsou výhodnější. Válka nevznikne, ale prodej zahraničních SIM u cestovek může být zahájen a to by znamenalo menší zisky. No myslím si, že MČ Brno - střed na to šla špatně nyní snad Telefonující.cz, AndrejůvTarif.cz a dTest.cz dají něco slušného dohromady třeba 70% sleva na tarif T-Mobile MOBIL M by stačila a postačí i 30%.
vhf
Já jsem si taky kvůli internetu koupila dvousimkovy telefon (starý už moc nefungoval, tak to byly 2 mouchy jednou ranou). Na moji telefonickou simku mi odmítli datový tarif pro notebooky nahrát. Naprosto bezdůvodně, prostě aby co nejvíc lidí donutili koupit si ta samá data za 6ti nasobnou cenu. Jsou to zmetci.

handwork
hodnocení

0x

Tyto ceny jsou smluvní, přes tzv. retenci takovou nabídku nedostanete.Pokud jste tarifní zákazník, většinou stačí zavolat na operátora a požádat o CVOP, pak někdy dojde k nabídce, ale není to pravidlem.Nejlépe je poptat se známých, zda nemají nabídku pro zaměstance a tím od nich získat firemní tarif.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]