Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejstarší muž světa

Od: irza odpovědí: 11 změna:

tyden.cz/...
Věříte tomu?

doplněno 04.05.17 14:50:

A škodí tím pádem kouření zdraví? Myslela jsem, že ano, ale teď si nejsem tak úplmě jistá...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moravan*
hodnocení

2x

Ten věk se mi nějak nezdá pravdivý. Nedávno se psalo , že umřela nejstarší žena ,italka, která měla asi 120 roků. Jinak, to ,že někdo kouří a dožije se vysokého věku nic neznamená. To se může stát. Jiný nekouří a umře mladý. Vypovídající je to, když se srovná např. 1000 kuřáků a 1000 nekuřáků stejného data narození a v jakém věku zemřeli.Z toho se pak už dá usuzovat , jestli kouření škodí nebo ne.

mot
hodnocení

1x
neverim, je to jasny clanek zaplaceny kurackou lobby

mnd®
hodnocení

1x

Jasně že věřím.Narozené děti se v zemi začaly zaznamenávat až po roce 1900 a on má doklady z roku 1870.Hm,dobrý.Hlavně když má týden.cz o čem psát.*zed* *haha*

iz*

Chtělo by to číst pozorněji. V článku se nepíše, že měl doklady z roku 1870, ale o dokladech s datem narození.

Je snad jasné, že doklady mohly být vystaveny později, údaje o datu a místu narození mohly být opsány z matriky apod.

mnd®

Ahoj ivzez / dobrý a krásný den přeji *slunce* - ne nedělám si srandu.Matrika v Indonézii? Myslíte,že se v roce 1870 vystavoval nějaký jakýkoliv doklad o narození? Kdyby nahlásil 1845 tak by ho zapsali taky.Proto těmto rokům narození nevěřím.Takže do dokladů si mohl v té době hlášení nahlásit co chtěl.No a dneska z toho mají dnešní ,,tiskoviny,, a halóó s prý senzační novinkou.Nevěřím tomu datu narození.

mnd®
hodnocení

1x

doplněno 04.05.17 14:50:

A škodí tím pádem kouření zdraví? Myslela jsem, že ano, ale teď si nejsem tak úplmě jistá...

A co chcete kouřit? Kouření jako takové neškodí,ale nesmíte toho ,,šlukovat,, tolik.

irza
hodnocení

mmd: Nekouřím a kouřit nechci!

mnd®

Šikulka*smich*,ale jako manželku Vás nechci *pusa* když nekouříte.

lidus*
hodnocení

0x

Když bylo mému dědovi 86 let, říkal, děcka já už chci umřít už ani kouřit mě nabaví, vykouřím jen 40 denně-do týdne zemřel.

Bratranec před 40, sportovec, pilot, nekuřak a zemřel na rakovinu plic.

POZOR -tím nechci říci, že kouření je zdravé.

paixan*
hodnocení

0x

No nevím. Prý nejstarší žena (slyšela jsem ale, že je i starší) na světě se dožila 122 let a přitom kouřila až do smrti. Ale jinak obrovská část lidí co mají rakovinu plic jsou kuřáci

fram
hodnocení

0x

Nevěřím, ani náhodou: cs.wikipedia.org/... Děda se dělal zajímavým. Vypadá mladě.

Nejstarší byla ta paní z Francie, co každý týden snědla 1kg (!) čokolády, myslím, že překročila 122. ceskatelevize.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]