Nejste přihlášen/a.
@mnd Přiznám se, neumím. Než jsem ho vložila, bylo naprosto v pořádku.
Ovšem...kde berete jistotu, že takto to není i v reálu Já mám podlahu svisle naprosto běžně
Kde máte svých šest trpasličích kumpánů, Rejpale? S vámi není rozumná řeč. Vždyť vám říkám, že před vložením bylo foto naprosto v pořádku. Nebylo co otáčet, ani v blboučkém programu.
Otočit fotku jde i v blboučkém programu ,,malování,, který je součástí normálního programu.
Kde jsem psal,že to není v reálu?
Že máte podlahu svisle - o tom jsem taky nepsal - nebo napište kde.
Ale píši - mazluška.Taky máme doma kočandu a ty její polohy ležení jsou někdy k sežrání.Ještě lepší je,když si lehne dozadu za telku a nožky vystrčí dopředu pod telkou.Jsou to ale naši mazlivci a kočandy.
Je vůbec živý ten kocour? Nebo jste mu dali něco silnýho na spaní? Ať je to jak chce. Každopádně zajímavé foto a otočené tak, aby bylo ještě zajímavější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.