Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak tak může spát?

Od: panicka odpovědí: 16 změna:
Jak tak může spát? Náš kocour je inteligent. :) :):)
Jak tak může spát?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

4x

Proč by nemohl inteligent takto obráceně spát?

Jak tak může spát? #2

iz*
hodnocení

2x

On tak přece nespí...

Jak tak může spát? #3

hodnocení

2x

Propletenec :-D

Jak tak může spát? #4
panicka
hodnocení

Juj..to je kočičí pletenec :-D

hodnocení

2x

mot
hodnocení

1x
no jak vidite, tak muze a docela bez problemu.

ladinpraha*
hodnocení

1x

No, inteligent ... To bych dokázal taky, když tam neplatí gravitace. :-D

panicka
hodnocení

No on jednou schrastí i s Tv :) :) on tam ale visel na fotce neni vydět ale noha se dole nedotýká ani jedna...tam je dost velký kus

hodnocení

1x

Když neví panička, kde je dole a kde nahoře, jak to má vědět to nebohé unavené zvíře?:-D

72mona3*
hodnocení

1x

Asi jako tihle dva... ;)

Jak tak může spát? #6
Jak tak může spát? #7
mnd®

72mona3: neumíte dát foto normálně? Z tohodle bolí za krkem *smich* .Ale pěkný - uznávám.Mazlušky.

72mona3*

@mnd Přiznám se, neumím. Než jsem ho vložila, bylo naprosto v pořádku.

Ovšem...kde berete jistotu, že takto to není i v reálu *smich* Já mám podlahu svisle naprosto běžně *smich*

doplněno 04.05.17 21:29:

Kde máte svých šest trpasličích kumpánů, Rejpale? S vámi není rozumná řeč. Vždyť vám říkám, že před vložením bylo foto naprosto v pořádku. Nebylo co otáčet, ani v blboučkém programu.

mnd®

Otočit fotku jde i v blboučkém programu ,,malování,, který je součástí normálního programu.

Kde jsem psal,že to není v reálu?

Že máte podlahu svisle - o tom jsem taky nepsal - nebo napište kde.

Ale píši - mazluška.Taky máme doma kočandu a ty její polohy ležení jsou někdy k sežrání.Ještě lepší je,když si lehne dozadu za telku a nožky vystrčí dopředu pod telkou.Jsou to ale naši mazlivci a kočandy.

mnd, to je pro mě také, někdy, záhada. Dojde mi na mail otočená fotka, v Zoneru ji otočím a uložím, ale když ji použiju, je znovu otočená. *zed*

hodnocení

0x

Je vůbec živý ten kocour? Nebo jste mu dali něco silnýho na spaní? Ať je to jak chce. Každopádně zajímavé foto a otočené tak, aby bylo ještě zajímavější.

panicka
hodnocení

Nie nijak sme ho nesfetovali. :) on je skrátka praštěnej:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]