Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pisnicka s nazvem Drahá

Od: camelot* odpovědí: 6 změna:

Dobry den, pred nejakou dobou jsem se ptal kde by mohlo byt mozne stahnout tuto pisen nebo jmeno autora a to se stale nedari.

Tak to zkousim opakovane, hledam pisnicku jmenem Drahá, uvedu kousky textu, ktere mi utkvely v pameti, treba bude nekdo vedet.

Drahá, uz zase zacinam Ti psat, denik svych nalezu a ztrat. Nejhorsi byva mlceni.

Mnoho toho neni, vim, ale kdyby se nekdo dopatral, byl bych moc rad, diky Camelot

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Trochu jsem vám hledal na Googlu...

Nemůže to být písnička od Olympic - Má drahá?

Text se mi nepodařilo najít.Musíte si ji najít a poslechnout,zda je to ona...;)

pt®

já dnes taky hledám do zbláznění, ale nic. Nemáte ještě kousek textu, nebo žánr? PT /stařenka/

Olympic to určitě není, jejich písnička se jmenuje Dej mi víc své lásky a neobsahuje slova, která uvedl Camelot.

camelot*
hodnocení

Tak predne, nebude vubec jednoduche pisen objevit. O to se pokouselo jiz vice lidi a ja sam jsem ji hledal uz mockrat a bez uspechu. Kdysi jsem dostal cele cd s timto autorem, pise si text i hudbu sam. Ja ani nevim, do jake miry je autor tak znam avsak tato pise je vzkutku uzasna, divim se, ze ji krom me a nekolika malo lidi nikdo nezna. Autor je spise pisnickar s kytarou, nekdo j ako byl zesnuly Karel Kryl. Tedy podobny hudebni zanr. Takze zadny Olympic a podobne, na netu jsem patral opravdu dlouho a bez uspesne. CD jsem tenkrat dostal od cloveka na nejz jsem ztratil kontakt.

Vice textu to je tezky, nekolik let jsem ji neslysel. Neco si malo pamatuji, ale to nedava zadny vyznam, jen slova. Hledejte prosim a ptejte se, ja vazne nevim :), zatim pa Camelot

pravdomluvny*

Chtěl bych se zeptat: Autor dosud žije? V kterém regionu působí (působil)? CD bylo vydáno u nějakého vydavatelství, nebo to byla amatérská nahrávka? Nepamatuješ si třeba i jinou skladbu z toho CD? Některé věci na netu vůbec nemusí být a pak je třeba pátrání zaměřit jiným směrem. Mně se třeba nedaří najít někdy ani skladby nebo texty od docela známých skupin. Asi to taky zkusím na poradně, jestli někdo nebude úspěšnější.

camelot*
hodnocení

Velice rad bych nasel jinou indicii, ale tu neznam. O autorovi toho vim tak malo, ze vlastne nevim. Nic abych pravdu rekl. To cd co jsem mel nebylo origos, takze ani nevim, ale rozhodne to neni nejaky uplny amater, mam dokonce pocit, ze s nim kdysi byl nejaky dokument, herdek ale co ted? Draha, uz zase zacinam Ti psat, denik svych nalezu a ztrat, draha... Takze toho mnoho neni, zkuste prosim Vas hledat kdo muzete, pak si ji vsichni poslechneme v prima hospudce, ne? ;) Camelot

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]