Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Orchidej - vysává energii?

Od: ok® odpovědí: 8 změna:

je pravda, že orchidej vysávají z člověka energii?

údajně , že prý se nehodí do bytu!

je to možné?

přitom tak krásné rostliny :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Určitě vysávají energii. Mám jich deset v obýváku a už u zpráv v televizi se mi chce spát.

doplněno 14.03.13 20:00:

Lidé věří různým nesmyslům, tak proč ne tomuto.

hahanaj*
hodnocení

0x

Ano je to pravda a nejen orchideje -

...A pak tu jsou kytky, které by sis domů snad pořizovat ani neměla. Hlavně ne v případě, že jsi slabší typ člověka a nedokážeš se dobře bránit. Například monstera vysává z lidí obrovské množství energie, takže jsi-li často unavená, neměla bys v její blízkosti vůbec pobývat. A stejně tak na tom jsou i tolik oblíbené orchideje. Dokáží z lidí vysát veškerou energii, sají dokud mají co. Proto se doporučuje, aby ses jim vyhýbala, a to zejména v noci...dál se dočtete v odkazu

krasna.nova.cz/...

lidus*
hodnocení

0x

Jeden rok jsem po návratu z lázní zlikvidovala obrovský filadendron a tchýní jazyky, dozvěděla jsem se od spolupacientky, že mi sají energii. Kdybych místo těch tchýních jazyků zlikvidovala tehdy tchýni, měla bych to dnes už odsezené.

sebod*

no tak, Liduško...*smich*

kamouk
hodnocení

0x

byly doby kdy jich bylo doma 35,a ze by braly energii nebylo zpozorovano-naopak te mam na rozdavani-tak nevim?!

jabraka*
hodnocení

0x

Když nám teď znovu vykvetla "Phalla" radost z toho manželce nalila mnoho energie.

JABRAKA

petronelka*
hodnocení

0x

Mám v ložnici kolem 30 orchidejí a miluju když usínám a sleduji jejich nádherné květy, občas si s nimi i povídám a jsem šťastná v jejich přítomnosti :). Když jsem smutná, tak mě to k nim vyloženě táhne, spíš mám dojem, že si za nimi chodím dobíjet baterky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]