Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velice drobná, ale milá pozornost pro učitelk

Od: domino odpovědí: 10 změna:

Dobrý den.

Tento měsíc má moje učitelka narozeniny a já bych jí chtěl potěšit nějakou drobností. Nejedná se o střední/vysokou školu - pouze lekce cizího jazyka. Nemělo by to přesahovat částku 60-70 kč - né že bych byl škrt, ale nechci aby se učitelka cítila nějak blbě, že jí dávám něco drahého. Proto bych vás chtěl poprosit o nějakou tu radu zda se dá sehnat něco levného, drobného, ale i tak potěšujícího. Má ráda želvičky...to však asi moc nepomáhá.

Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nomad*
hodnocení

0x

Pokud je chová, můžete jí dát něco pro želvičky. V každém zverimexu seženete spoustu hovadin pro želvičky. :-D

doplněno 02.05.17 14:44:

A co takhle nějakou kytku? Snadno k sehnání, neutrální a ženy obvykle mají rády kytky. Pokud teda na ni zrovna nebude alergická.

domino
hodnocení

Bohužel, už nechová :(

doplněno 02.05.17 14:45:

Děkuji za náměty, vážím si toho.

Kdybych byl také ženou tak bych do toho šel, ale přiznám se, že bych byl nerad aby to vyznělo, že jí balím či něco podobného. Navíc po mě má ještě hodiny takže by jí možná ani neměla kam dát a zbytečně by jí to komplikovalo život :)

Kolik je ti let? Docela se mi líbí, jak nad věcmi rozumně uvažuješ.

domino
02.05.17 15:39
hodnocení

24

leeroo
hodnocení

0x
Nevim, jaky je mezi vami vztah - tykate si, vekovy rozdil? Tak ja jen zkusim, treba neco takoveho? barevnesperky.cz/... Onehda jsem privezla zname podobnou sovicku a koukala jsem, ze ji opravdu casto nosi, coz potesilo.
doplněno 02.05.17 14:55: Jeste me napada - ja kupovala sve lekarce taky malickost - v Globusu meli vuni do aromalampicky, vune ale byla v podobe malinkych kosticek (asi 7x7mm) a byly v male krabicce, ta mela rozmer tak 4x4cm. Tu malinkou krabicku jsem zabalila do zlateho leskleho papiru, nahoru nalepila cervenou masli, takze to vypadalo jako dokonaly malickaty balicek. Stalo to par korun a radost byla, vune do interieru pouziva
domino
hodnocení

Ta želvička vypadá luxusně. Už vidím jak bych učitelku uvedl do prvotnho šoku :D Moc děkuji za náměty.

hodnocení

0x

Co třeba takovouhle ptákovinu?

darkont.cz/...

domino
hodnocení

Taky není špatné...pokud neseženu to co radí uživatel níže...půjdu do tohoto :)

hahanaj*
hodnocení

0x

moc hezkej nevtíravej dáreček do dlaně - jistě by přívěsek použila na klíče nebo mobil

eshop-rychle.cz/...

domino
hodnocení

Tohle je pěkné. Ještě se podívám zda to nelze sehnat někde v Praze a jdu do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]