Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Tento měsíc má moje učitelka narozeniny a já bych jí chtěl potěšit nějakou drobností. Nejedná se o střední/vysokou školu - pouze lekce cizího jazyka. Nemělo by to přesahovat částku 60-70 kč - né že bych byl škrt, ale nechci aby se učitelka cítila nějak blbě, že jí dávám něco drahého. Proto bych vás chtěl poprosit o nějakou tu radu zda se dá sehnat něco levného, drobného, ale i tak potěšujícího. Má ráda želvičky...to však asi moc nepomáhá.
Díky
Pokud je chová, můžete jí dát něco pro želvičky. V každém zverimexu seženete spoustu hovadin pro želvičky.
A co takhle nějakou kytku? Snadno k sehnání, neutrální a ženy obvykle mají rády kytky. Pokud teda na ni zrovna nebude alergická.
Bohužel, už nechová
Děkuji za náměty, vážím si toho.
Kdybych byl také ženou tak bych do toho šel, ale přiznám se, že bych byl nerad aby to vyznělo, že jí balím či něco podobného. Navíc po mě má ještě hodiny takže by jí možná ani neměla kam dát a zbytečně by jí to komplikovalo život
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.