Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to vypadá (jen pro holky.)

Od: stormtrooper odpovědí: 19 změna:

Ahoj, můžete prosím ohodnotit takový styl? Líbí se mi army a street styl a vůbec takové věci, rád je nosím jsou fajn ale když už se konečně udělalo pěkně tak chci taky trochu změnu, nějakou novou kombinaci, něco ne okoukanýho, běžnýho. No je fakt že s army stylem se nic moc kouzlit nedá... Při brouzdání na internetu kromě snad miliardy fotek jsem objevil i tohle (nejsem to já, akorát jsem starší než ten týpek). Mýmu stylu to přibližně odpovídá protože barevně to jde, ta kombinace černá + zelená se mi líbí ale co jako celkově vzhledově? ještě bych dodal kšiltovku, bez ní nejsem schopný existovat...Je to na pohodu? Jak by se vám to líbilo? Uvítám vaše názory.

Stačí i jen ohodnotit, jako ve škole, 1-5

leteckaposta.cz/...

Díky. ST

Jak to vypadá (jen pro holky.)

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanak*
hodnocení

7x

Kombinace zelená a černá je OK, ale pod bundu si určitě vemte tričko, bílé nebo černé, a místo tepláků džíny.

odhalená hruď u muže = gay, tepláky = snižují lidskou důstojnost nositele o 50%

stormtrooper
hodnocení

Ano, černé džíny., Modré ne, ty jsou příliš běžné. Nic super.. Tepláky nosím pouze v zimě a doma.

Trik střídám pět - černé, bílé, hnědé červené a černé, s různými motivy taky už nevím co a jak je to všechno okoukané, nic nového, zajímavého...

Odhalená hruď znamená gey? WTF? To je asi zase nějaká přiblblá teorie z Aha nebo Blesku, podle toho by musel být teplý každý třetí rocker xD

iz*

Podle mne to není žádná teorie. Např. ten kluk z obrázku v otázce na mne tak působí...

S tričkem to bude pěkné.

Bohužel, souhlasím s tím, že odhalená hruď budí přesně takový dojem, jak je popsáno výše.

hodnocení

3x

Výborné*palec*, navíc trendy

stormtrooper
hrdaalena: Díky.

cora
hodnocení

1x

Nebylo by lepší si pod blůzu vzít tričko? Co je toto za trend.

hodnocení

1x

S tím tričkem souhlasím,nebo alespoň tílko :)

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. I podle mně *palec*. Letos se nosí tón v tónu, tak já bych doplnila tričkem nebo i tílkem v šedozeleném tónu tmavším či světlejším k bundě, nebo antracit ke kalhotám. (Ale ne výrazná barva - žlutá, červená, oranžová) která by přebila krásnou bunduIda

stormtrooper
hodnocení

Když už něco pod to snad radši to tílko to by snad nepůsobilo tak nudně běžně, to by byla aspoň trošku malinká změna protože trička nosím pořád a už taky žádná zajímavá nová možnost s ním mně nenapadá (v podstatě pořád stejný tvar, jen se mění za jiné barvy a motivy)

Mně právě zaujala tahle neobvyklá možnost co je na fotce - na mně to nepůsobilo ani upjatě, běžně/tuctově, nudně. Spíš uvolněně.

hodnocení

0x

Jo, pěkný, akorát fakt pod to nějaké tílko, akorát mi není jasné, proč se chudák tváří, jakoby měl za chvíli umřít. To je taky dnes móda, že se lidi neumějí usmát, každý se tváří jak důležitý kakabus a skutek utek.

nomad*

Ano, to je současný trend. Usmívají se jen slečny a to ještě pouze ty, které nejsou kůl ani emu. K fotce toho buzíka se nevyjadřuji, protože je to jen pro holky. :-D

doplněno 01.05.17 20:09:

@stormtrooper: Jen od vidění, je to takový buzík... :-D Ale dobře, dám pokoj. Pěkný den!

liska*

Nomáde, co to je slečny, které nejsou emu. To emu. Dík... Jo a dala bych pod to šedé tílko.

nomad*

Emu je tvrďácký styl. Vypadá to nějak takto:
images.fineartamerica.com/... ,
můžete si všimnout výrazného účesu, zanedbaného ochlupení a zamračené tváře.

A samozřejmě jsem měl na mysli emo.

stormtrooper

nomad: Vidím že se to tady nějak zvrtlo, psal jsem že je to jen pro holky tak buďte tak laskav, se do toho nemíchejte a zanechte jakýchkoli trapných komentářů a urážek. Znáte snad toho modela?

Díky.

lidus*
hodnocení

0x

Nejsem mladá holka ale je to hezké i když já bych volila nějaké triko a šiltovka se hodí.

hodnocení

0x

Kdyby se chlapec sám na sebe zubil do objektivu, to by Vám přišlo normální? Chtěl poradit ohledně oblečení, tak dodávám, že triko by to určitě chtělo a džíny, mimo modrých, také. Já bych spíš volila bundu rozepnutou, do kalhot vhodný pásek zvedne outfit. Pokud tílko, tak doplnit nějakým army přívěskem na krk a vhodné by byly i letecké brýle proti slunci. Lze doplnit i vhodnou kšiltovkou.

stormtrooper

Když už tak asi snad spíš to tílko, nebude to tak aspoň strašně upnuté až ke krku - a triko taky je nic moc, to nosí každý ( okoukané) - mohl by to být aspoň trochu kontrast k té bundě chtěl bych nějaký "new total free" styl ale jinak jo - černé džíny (nebo kapsáče) modrý džíny nosí každý a je to okoukané, pásek army, hodně široký jaký se do kalhot vejde, přívěšek, no, nosím dost široký řetízek ale sluneční brýle mám problém, když už se mi nějaké líbí, většinou mi nepadnou na nose..

stormtrooper

Kšiltovka je u mně téměř nutnost...i když jí taky ale nosí spousta lidí...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]