Zdravím Vás. Počátkem června jsem si s jednou slečnou domluvil schůzku v Pardubicích (slečna studuje univerzitu), která byla fajn a moc hezky jsme si popovídali a obě strany byly spokojené. Slečna mi zatím nedala Facebook ale na obědě v Menze jsem na kartičce viděl její jméno a příjmení. Zjistil jsem, že v den naší schůzky měla narozeniny a já bych jí rád popřál všechno nejlepší s odstupem, jenže nevím, jak by reagovala, když ji pošlu žádost o přátelství nebo jen zprávu. Možná řeším banální věc ale chci, abychom se ještě viděli (i když teď má brigády a moc nechodí na internet). Bydlíme od sebe cca 35km ale chci ji každopádně někdy zase vidět, až se domluvíme. Měl jsem také nějaké zkoušky teď a úspěšně jsem dokončil vyšší odbornou školu, přesto chci znát vás názor na tuto věc a také na to pozdní přání k narozeninám. Lepší pozdě než vůbec přeci, ne? Jako člověka si ji moc vážím a mám ji rád.
Po měsíci gratulovat k narozeninám není příliš vhodné. Jednak je to pozdě, jednak by se slečně nemuselo líbit, že jste "si zjistil" - najděte si jinou záminku.
Zdravim. . V zadnem pripade NEDOPORUCUJI ji na fb nejak kontaktovat a ani neprat k narozeninám. To ze Vam nedala jmeno má nejspis nejaky duvod. Jestli jste s ni nejak jinak v kontaktu nez osobne kontaktujte ji tak.
traveller
No, ona mi jméno a příjmení ukázala na kartičce, kterou platí v Menze obědy. Nicméně si píšeme i na Badoo, ale tam chodí jen občas.
Ono je to myslím v podstatě jedno, jakýmkoliv slušným a pokud možno taktním způsobem zkuste kontakt udržet, i pokud by jste něco udělal "špatně" "nevhodně" omluvit se můžete vždy. Pokud o vás bude mít opravdový zájem nebude v podstatě bráno z vaší strany nic jako "závažný přestupek" pokud ten zájem z její strany nebude pak můžete být 100% ale šance nebude. Udržovat ten kontakt je ale dobré protože zatím nevíte jak na tom jste a za to nic nedáte, maximálně odmítne nic horšího se stát nemůže.
Přání k narozeninám o měsíc později mi přijde poněkud "zvláštní", já už bych přání neposílala.
Je-li slečna k dohledání na FB, zřejmě si tuto možnost sama zvolila (kdyby nechtěla, aby ji našel "každý", omezila by možnost vyhledání). Podle mne ji tam klidně můžete kontaktovat.
Ještě lepší by byl osobní kontakt.
traveller
Ano. Našemu setkání předcházely asi dva měsíce psaní si po chatovém portále Badoo, kde jsme si tehdá dali oba dva Srdce neboli vzájemné zalíbení. Se slečnou jsme si psali od té doby často a ona je moc milá, upřímná a otevřená.
traveller
Přikláníte se tedy k tomu, že ji mohu takhle "beztrestně" napsat? Možná bude ráda, kdo vi. Zkuste se jako žena vzit do její situace, pokud Vás o to mohu poprosit nebo napiste, jak to vidíte Vy z jejiho (a hlavně svého pohledu). Na té schůzce jsem na ni viděl,že by možná chtěla i něco více. ) Já bych si přál vztah. Ten den, když mi říkala o dalších zkouškách jsem ji kamaradsky dál ruku na stehno a řekl,že věřím,že to oba (zkoušky) zvladneme. Usmála se a nebylo jí to nepříjemné. Když jsme seděli na té lavičce,tak jsem z ní měl takový pocit, vite, jako kdyby chtěla obejmout nebo tak se mi to mohlo zdat. Samozřejmě ale zásadou je, nespěchat na nic a toho se drzim.
A proč si prostě nezavoláte, čekat na nějaká písmenka na soc.sítích je trochu potrhlé a hlavně pomalé.
Zvednu telefon a vím na čem jsem, já jinak nekomunikuji.
traveller
Toť otázka.Číslo jsem ji nabízel dvakrát,jednou to bylo před jednou hudební akci v Hradci králové (chtěl jsem ji dát číslo,abychom si před akcí zavolali,načež mi řekla,že mohu ale že mi nezaručuje, že se uvidíme - byl to Hradecký Majáles, studentsky festival. Nechal jsem si proto lidově řečeno "otevřená dvířka" a zůstal u psaní si má Badoo. Psali jsme si hezky a slečny jsem se po čase zeptal, že bychom se mohli sejit. A to už víceméně opakují, co jsem psal o pár řádků výše. Sešli jsme se,když měla zkoušku a zároveň narozeniny v ten samý den,prošli si areál univerzity,zašli na kávu,pak si nechala zapsat známku do indexu a poté jsme šli do Menzy na oběd. Při našich rozhovorech si často pohravala s vlasy (svymi) ). Když jsme seděli na lavičce před univerzitou, tak to bylo moc krásné. Já se do ní zamiloval a nejraději bych s ní strávil i celý den tehdy jak mi s ní bylo hezky. *Fall in love*. Následně večer jsem ji psal, že děkuji za skvělé setkání. Ona též poděkovala a byla ráda,že jsme se sesli. Jen teď na Badoo moc neni, protože má brigádu a možná ještě nějakou další k tomu, poněvadž jsem se i nedávno ptal,zda se něco nestalo (neodepisovala pár dní), po pár dnech přišla zpráva,že se nic neděje, jen že nestíhá a má zkoušky a do toho brigádu. S tím číslem jsem to zkusil i den před schůzkou ale vycítil jsem na ni,že ješte není připravena na výměnu. Přes léto bych si prsl, aby měla nějaký čas a napsala mi, nebo se můžeme sejít poblíž místa jejího bydliště.
Přes léto bych si prsl, aby měla nějaký čas a napsala mi, nebo se můžeme sejít poblíž místa jejího bydliště. No tak jí to napište - že se třeba chystáte na nějakou akci poblíž, jestli by nechtěla jít s vámi. Nebo se aspoň před tím/potom na chvíli sejít. Ne nějak na poslední chvíli, když má tu brigádu, ale třeba za 2-3 týdny - a uvidíte, co ona na to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.