Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké sirupy kupujete?

Od: sirupy odpovědí: 11 změna:

dobrý den,

kupujete sirupy? Pokud ano, jaké? V jaké cenové relaci? Ve skle nebo v plastu?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mlfv
hodnocení

0x

Dobrý den, u nás doma kupujeme sirupy Jupí, stojí přibližně 20-30 Kč (záleží na tom kde je kupujete), kupujeme je v plastu i ve skle.

hodnocení

0x

Domácí z nedaleké vesnice.

zabu
hodnocení

0x

Taky Jupí. Sirupy zásadně jen s cukrem, nikdy s náhradními sladidly. A občas málokdy, YO, ty jsou taková hodně dobrá ale drahá "chuťovka".

pb®
hodnocení

0x

Kupuji jedině Yo a většinou v akci, takže okolo 40Kč.

hodnocení

0x

Soleo v pětilitrovém kanystru za 120,-

Nikdy LIGHT!

lidus*
hodnocení

0x

YO cca 40-50 kč, když jsou v akci nakupuji do zásoby, proto, že jsou bez konzervantů a má je ráda vnučka. Někdy taky Albert Eycellent- malinový nebo květ černého bezu, ve skle, ale kolik stojí netuším. Poté co moje domácí z černého rybízu vyráběné za studena nešly vyklopit z lahve jak zhoustly už doma sirup nedělám.

krkovicka*
hodnocení

0x
Jupí super hustý.Plast.Zkoušela jsem Relax a taky dobrý.

pt®
hodnocení

0x

Nevím, jakou možnost máte navštívit IKEA, ale tam já kupuji sirup ve skle 05 l. Buď z bílého bezu, nebo brusinkový, či borůvkový. Stojí někdy 49.- nebo 59,- nebo 69,- Kč. - pt

lidus*

pt určitě ho příště zkusím, já tam chodím pro brusinky - lepší jsem nikde nenašla.

pt®

"liduš", ty brusinky na svíčkovou? Ještě tam kupuju hořčici, ale posledně jsem ji tam neviděla, ale i marmelády jsou dobré, občas na chuť na palačinky. - pt

hodnocení

0x

Už několik let jedině Jupí, ty ve skle. Nejradši pomeranč nebo citron.

Alespoň u nás vyjde v poměru cena/množství skleněná lahev lépe než velká plastová :)

doplněno 14.03.13 23:48:

ale není nad domácí bezový sirup, nebo babiččin rybízový... *andel*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]