Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z pěti vajec je jedno vyklubané?

Od: babkazov® odpovědí: 13 změna:

Podívejte! makov.cz/... Jeden čápík se vyklubal a ostatní vajíčka mají prasklinny. Rodiče se snaží krmit. Úúúúúžasnééé!

doplněno 30.04.17 18:38:

A husy s housátky *ua* makov.cz/...

doplněno 30.04.17 18:43:

S mamkou sovou jsou dvě sůvátka *ua* eenet.ee/...

*hi*Já jsem velký šmírák!

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bublanina*
hodnocení

6x

Někteří lidé by zasloužili vyliskat! Asi dvacet pět minut zpátky k hnízdu vyleze nějaká blbka, vyplaší samici, ta odletí a ona si čápata a vejce fotí na tablet. To mi rozum nebere! *cert*

lidus*
hodnocení

0x

Super, nejdříve jsem myslela, že je jedno holátko mrtvé ale ne, je to vyvrhnutá strava a mě se za 2 týdny budou klubat kuřata heč.

doplněno 01.05.17 10:30:

Paráda to je, kuřata mám pro vnučky, každý rok si nějaká kvočna někde sedne. Ta starší umí vejce prosvítit a pozná zda je čisté, je to legrace.

První rok jsem se tu ptala čím krmit a tak vejce na tvrdo, tvaroh, řebříček, K1-2, naše loni Nutrilon co z byl, jo a chodí kočkám sežrat kapsičky.

Ráno volal manžel s chalupy, že máme 12 vlaštovek a tak dělá opatření aby na ně nemohly kočky.

hodnocení

Liduš, to musí být paráda, malá kuřátka! Vzpomněla jsem si, že když jsem byla dítě a kuřátka se vylíhla, naši jim nasekali vajíčka natvro a kopřivy. Vzpomínám si to dobře?

Slon, ta adresa je odtud? eenet.ee/... To je moc krásné šmírování, že?

slon

slon
hodnocení

0x

Jsou tam tři puštíčata. Jsem větší šmírák. *smich*

a tyhle čápi, co nosí děti v Africe, mají 4 vajca

pontu.eenet.ee/...

lidus*

Ten černej je krasavec, fakt úžasnej.

doplněno 01.05.17 17:48:

Místo toho abych něco dělala, čekám ma čekám, že se budou klubat ta zbylá vejce.

bublanina*

*smich* Taky čekám, ale nějak se mi to nezdá, od rána už by mláďata nejspíš musela být venku. Snad se to nakonec nějak nepokazilo. *sok*

lidus*

Snad ne ale ta dvě jsou krásně žravá, kuřata se také líhnou i 3 dny a kvočna to asi pozná, sleze až je hotovo.

doplněno 02.05.17 08:25:

Tři a zas nebudu dnes nic dělat.

hodnocení

4 holátka sýkorek v hnízdečku jako peřinka *ua* vogelbescherming.nl/...

lidus*

Huráááááá, čápata už máme všechna.

doplněno 05.05.17 17:11:

Fakt, já se neumím vrátit ale vážně jich bylo 5. v dobu kdy jsem to psala

doplněno 05.05.17 17:18:

Bublaninko už to vím, dva nejmenší drobkové byly odnešeni v košíku a budou uměle krmeni makov.cz/...

bublanina*

:) Děkuji za odpověď, tak to je fajn. :)

bublanina*
hodnocení

0x

Teď jsou tam jen tři? *sok* Kam se poděla ta dvě?! *sok*

hodnocení

Vloni to bylo také tak. Hned jich bylo víc, hned méně. A nakonec, už byla velká a přibylo ještě jedno, výrazně slabší, ale rodiče je pečlivě a s láskou odchovali. Nejspíše pracovníci ví, co mají udělat, aby se odchovalo co nejvíce čápat. ;) Tphle jaro, to opravdu žádným mladým vůbed nepřeje!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]