Nejste přihlášen/a.
Podívejte! makov.cz/... Jeden čápík se vyklubal a ostatní vajíčka mají prasklinny. Rodiče se snaží krmit. Úúúúúžasnééé!
A husy s housátky makov.cz/...
S mamkou sovou jsou dvě sůvátka eenet.ee/...
Já jsem velký šmírák!
Super, nejdříve jsem myslela, že je jedno holátko mrtvé ale ne, je to vyvrhnutá strava a mě se za 2 týdny budou klubat kuřata heč.
Paráda to je, kuřata mám pro vnučky, každý rok si nějaká kvočna někde sedne. Ta starší umí vejce prosvítit a pozná zda je čisté, je to legrace.
První rok jsem se tu ptala čím krmit a tak vejce na tvrdo, tvaroh, řebříček, K1-2, naše loni Nutrilon co z byl, jo a chodí kočkám sežrat kapsičky.
Ráno volal manžel s chalupy, že máme 12 vlaštovek a tak dělá opatření aby na ně nemohly kočky.
Liduš, to musí být paráda, malá kuřátka! Vzpomněla jsem si, že když jsem byla dítě a kuřátka se vylíhla, naši jim nasekali vajíčka natvro a kopřivy. Vzpomínám si to dobře?
Slon, ta adresa je odtud? eenet.ee/... To je moc krásné šmírování, že?
Ten černej je krasavec, fakt úžasnej.
Místo toho abych něco dělala, čekám ma čekám, že se budou klubat ta zbylá vejce.
Taky čekám, ale nějak se mi to nezdá, od rána už by mláďata nejspíš musela být venku. Snad se to nakonec nějak nepokazilo.
Huráááááá, čápata už máme všechna.
Fakt, já se neumím vrátit ale vážně jich bylo 5. v dobu kdy jsem to psala
Bublaninko už to vím, dva nejmenší drobkové byly odnešeni v košíku a budou uměle krmeni makov.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.