Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čtení z amerického projektu

Od: dudoo odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Našel jsem jednu velmi zajímavou stránku pro inspiraci na domy, jmenuje se Houseplans.com... A našel jsem velmi zajímavý dům kde je i půdorys a zajímá mě velikost, jenže já se v tom nevyznám, hlavně v těch jednotek, co která udává. Např. je napsáno: Master Suite - vím co je ale potom..

14-6 x 19-6 ´ 10-0 to 11-0 Tray clg.

Právě nevím co znamenají ty číslo s tou čárkou nahoře, že by stupně? Opravdu nevím, proto sem píšu, jestli byste mi někdo neporadil. Děkuji

Zde je odkaz na celý dům i s plánem: houseplans.com/...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ja1
hodnocení

0x

Jsou to americké míry ve stopách a palcích. číslo s jednou čárkou značí stopy a se dvěma čárkami palce.

14´6" znamená čtrnáct stop a šest palců tj. 4,267 metrů + 0,152 metrů = 4,419 metru.

atreus*
hodnocení

0x

palec, stopa: cs.wikipedia.org/...

Tray clg. podhledový strop

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]