Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusit oslovit holku v autobuse?

Od: tylerhall* odpovědí: 2 změna:
Každý den jezdím do práce autobusem. Vždycky když přijíždíme na určitou zastávku tak doufám že ji tam uvidím stát. Bude to znít divně ale podle zastávky kde oba vystupujeme tak chodí asi na základku... Mě je 21. Mám ji nějak oslovit? V autobusu plném lidí se mi to toho nechce. Jezdí vždy plný (43 na sezení a 30 stání). Při výstupu není čas a myslím že by to bylo divné a a asi nic z důvodu pospíchání. Možná na tu základku ani nechodí. Zdá se mi taková v pohodě, samotarska a nějak ji nevadí že si nesedne. Jak rozlousknout tento oříšek?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

1x

Proč by ses nemohl s dívkou dát do řeči? Vezmi nějaký lístek s napsanými pár potravinami, sehni se při vystupování a zeptej se jí, jestli jí to nevypadlo, že to bylo právě, kde stála.. Když řekne, že to není její, tak podotkněte: Já jen, abyste neměli večer hlad, kdyby ten lístek byl váš. Nějak se holka projeví. Když jí příště potkáte, můžete ji pozdravit. Hlavně pohodu, úsměv, humor a nebýt vlezlej.

vilik*
hodnocení

0x
Na základku?
Chcete do kriminálu?
Radši bych si být vámi ukousl jazyk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]