Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Duvody proc byste zde chteli zit nebo nechtel

Od: pepaaionk odpovědí: 17 změna:
Je to hodne divna otazka, ale ja kdybych mel tu moznost zit v tom svete na obrazku, tak bych asi sel.Tam je svet barevnejsi nadhernejsi, pro co vy byste se rozhodli?
google.cz/...

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Milý pisateli! Přestaň se zabývat imaginárním světem a vrať se do naší reality. Tyhle vymyslené sračky jen odpoutávají pozornost od skutečného žití a slabší kusy jsou pak mimo i v běžném životě.

72mona3*
hodnocení

1x

Tohle je svět fantazie. Druh umění. Když už bych si měla vybrat, v jaké animované krajině žít, tak by to bylo na Pandoře. A nebo ve šmoulí vesnici *smich* *smich* *smich*

Ale tohle taky není k zahození a je to jen kousek za humny...

Mona

Duvody proc byste zde chteli zit nebo nechtel
pepaaionk
hodnocení

Pandora je taky úžasná, tam by se mi taky líbilo.

pepaaionk
hodnocení

takhle to tam vypadá, není to vždy jen ponuré.

culdabulda1*

- je to moc krásný, to je pravda, taky se mi takové tvary a barvy líbí. A kdyby se tam člověk narodil a nic jiného nepoznal, jistě by se mu tam žilo dobře už jenom proto, že tam není vidět žádné násilí, krev a vraždy. Třeba by to byl dobrý ráj, kdyby byl...

hodnocení

1x

Odpověděl jste si sám. Vzhledem k obrázkům spadajícím do kategorie fantasy je to opravdu "hodně divná otázka."

ronyx*
hodnocení

1x

Nejsem člověk trpící na deprese a podobné stavy, ale zcel upřímně - na tyhle obrázky mi stačí se podívat a po 5 minutách bych byl zralý na Chocholouška :-P
Ale ono stejným způsobem na mne působí pomalu všechny moderní "omalovánky", včetně třeba Šmoulů.

hodnocení

0x

No otázka je to fakt trochu divná, ale budiž.Upřímě řečeno, tam bych teda opravdu žít nechtěl ani za zlaté prase *blee*. Proč? Mám rád přívětivou středoevropskou přírodu, lesy, louky hory, doly *frajer*. Do té neskutečné, naprosto syntetické krajiny bych se možná ze zvědavosti zajel podívat na 14 denní dovolenou, ale pak fofrem zpátky.

doplněno 29.04.17 07:50:

Já osobně bych chtěl žít v takovéhle krajině. Bohužel, přímo žití mi v ní není dopřáno, tak se tam snažím aspoň co nejvíce jezdit.

doplněno 29.04.17 07:54:

"Tam je svet barevnejsi nadhernejsi..."

*sok* Co tam vidíte barevnějšího? Z 90 % je to všechno modré a fialové. Naprosto nudné, jednotvárné a fádní.

Duvody proc byste zde chteli zit nebo nechtel #2
ohneta*

Já bych tam nejel ani na tu dovolenou :-D. Vůbec se mi to nelíbí.

daisy
hodnocení

0x

Nevim, jakožto pesimista bych se tě zeptala, jaký je nejnižší a průměrný plat v dané krajině a životní náklady :D A taky jestli tam nejsou tornáda :D Tráva za plotem je vždycky zelenější a tady to bude platit možná taky :D

iz*
hodnocení

0x

Mně tedy barevnější nepřijde, barevně mi přijde spíše ponurý. Žít bych tam nechtěla, ani na dovolenou bych tam nejela. Pro mě jsou důležití lidé a tam by mi chyběli...

culdabulda1*
hodnocení

0x

- a co byste tam dělal?

doplněno 28.04.17 22:59:

- romantický to je - taky se mi to líbí - ale moc ponurý pro normální život ! - ne nadarmo se různé psychické poruchy léčí slunečním zářením. Nepočítám ovšem poruchy, které jsou právě slunečním světlem vyvolány - pro takové osoby jsou tyto krajiny naopak ideální.

pepaaionk
hodnocení

Ńevím, procházel se, užíval pohody klidu. Ty tmavá místa mi evokují sílu, moc, jako bych byl hlavním hrdinou.

janm*
hodnocení

0x

Nerozhodl bych se pro žádný svět

hodnocení

0x

Tak jsem si rozklikla několik obrázků. Ale pozor, já už jsem dospělá. Ale protože jsem Vám chtěla vyhovět, snažila jsem se vcítit do dávno minulé doby, kdy mi bylo mezi šesti až osmi lety. Také jsem tenkrát milovala pohádky a fantazie a líbily se mi obrázkové knížky. Třeba "Neználkovo město". Také tam byly krásné ilustrace plné fantazie a jako dítěti se mi v tom světě hodně líbilo. Kdyby mi teda bylo těch šest až osm let, a dostaly se mi do ruky tyto obrázky, určitě bych si je prohlížela, ale asi by mne ani v osmi letech nepřepadla touha v tomto tmavomodře ponurém světě plným příšer žít. A je docela možné, že bych z toho jako dítě měla i děsivé sny. Ale je známo, že dnes nejsou děti tak bojácné, je jiná doba, jiné pohádky. A předpokládám, že vám je také něco kolem deseti let, tak to vnímáte jako jsem já tenkrát vnímala to Neználkovo město plné fantazie. Tak tedy proč ne, chápu že se Vám to líbí a že byste tam chtěl žít.

Ale nebojte, z toho vyrostete a pochopíte, že je daleko větší a nebezpečnější dobrodružství. A to je opravdový život ve světě ve kterém žijete a který se Vám oproti této fantazii asi ještě zdá fádní. To přestane v momentě, kdy se budete muset zapojit do budování vlastního života a dolehnou na Vás jeho každodenní potíže.

hodnocení

0x

Když vyrazím do přírody, tak si připadám jako v pohádce, nechtěla bych jinam. No, komu se to líbí, dostává se do takových světů pomocí různých halucinogenních látek a zřejmě jsou tam hodně štastni, protože pak léčení je dosti obtížné, stále se tam vracejí, nemají to ale zadarmo, největší cenu, kterou za to dávají, je své zdraví a svůj život.

fram
hodnocení

0x

To je jako v Pánu prstenů, ne? Za mně jestli někde žít, tak spíš na sluníčku tady: gptravel.com.sg/...

Asi je to nějaký ostrov - nvím jaký. Ale plná penze tam bude, procházková místa také. A poblíž trh s mořskými plody a nevídaným čerstvým ovocem, mňam.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]