Nejste přihlášen/a.
Když přeskočím hymnu Čr, tak za mě hymny Irska, Slovenska a Kanady
Znáte slova hymny, která se vám líbí zpaměti?
Nesmírně se mi líbila americká hymna v podání děvčatka z filmu "Kudrnatá holka"Přišla mi úžasná! filmonline.top/...
Tak to jste mě nahráli. Já miluji Flower of Scotland.
Pouštím si ji tak jednou za měsíc, slova si pobrubukuji a hned pokračuji na maníky Scotland the Brave World Music video, či Royal Scots Dragoo Guards, jak pěkně plavně se kluci nesou...miluji pippes&drums a další.
Naposled končím Radeckým pochodem Military Parade 2013, ale ještě skouknu Korea či China Militar Parade. Chybí mi přehlídky, 1. máj, spartakiáda.
Mně se moc líbí ta naše, česká. Ona má daleko více slok, než se zpívá:
Kde domov můj, kde domov můj? Voda hučí po lučinách, hory šumí po skalinách, v sadě skví se jara květ, zemský ráj to na pohled. A to jest ta krásná země, (: země česká, domov můj ! : )
Kde domov můj, kde domov můj? V kraji znáš-li, Bohu milém, duše útlé v těle čilém, mysl jasnou, vznik a zdar, a tu sílu, vzdoru zmar. To jest Čechů slavné plémě, (: mezi Čechy domov můj ! : )
Kde domov můj, kde domov můj? V zemi, kde náš Kníže svatý, vírou v Krista v duši vzňatý, krev svou v oběť za vlast lil, český národ vykoupil. V zemi slavné, otcům drahé, (: v české zemi domov můj ! : )
Kde domov můj, kde domov můj? Bože, velký Hospodine, ruka Tvoje světům kyne. Tebe vzývá národ můj, věčný Bože, při něm stůj. Světovládný Hospodine, (: chraň vždy český domov můj ! : )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.