Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mladší bratr

Od: mnaus odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

jmenuji se Miroslav Nauš je mi 27, možná zde nenajdu odpověď, ale alespoň budu žít s tím, že jsem se zkusil zeptat.

Mám mladšího bratra je o rok mladší nar.1985 jmenuje se Ladislav Nauš, skoro 8 let o něm nic nevím a rodiče také ne, zkoušel jsem facebook a nic, na spolužácích jsem ho našel, ale dlouho tam nebyl,zkoušel jsem jeho kamarády a taky nic. Jediné co jsem dohledal bylo, že žije v městském obvodu Praha 5, ptal se na nějaké věci přes net poradnu, ale podle data to bylo taky dost staré. Nevím kde hledat a jak, poradíte někdo. Děkuji Miroslav Nauš

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkuste se podívat na tento odkaz možná Vám pomůže google.cz/...

mnaus
hodnocení

Dobrý den,

děkuji, to jsem zkoušel nejednou, některé odkazy jsou dost nejisté,potřeboval bych nějaký záchytný bod.Hledal jsem v rejstřících, kdybych si pamatoval rodné číslo zkusil bych VZP, ale děkuji

hodnocení

0x

Dobrý den, je trošku ostuda, že si nepamatujete fakt, že se Váš bratr narodil v roce 1986 (nikoli 1985, jak uvádíte).

Bohužel Vám nedokážu pomoci, jelikož Váš bratr má uvedenou stejnou adresu bydliště v Sokolově, jako Vy.

Poradit Vám v tom případě může zřejmě jen někdo, kdo ho zná, Policie ČR, nebo Pošta pro tebe.

kratast*

Před senát Krajského soudu v Plzni se v úterý postavil dvacetiletý Ladislav Nauš z Karlovarska, kterého obžaloba viní z pokusu o vraždu třiašedesátiletého Němce. Loni na podzim na cizincově chalupě brigádničil za jedno euro na hodinu. Tvrdí, že svého zaměstnavatele nechtěl zabít, pouze omráčit a okrást. Mladému muži hrozí až výjimečný trest.

pokud je toto vas bratr tak bych ho hledal v kriminale .

mnaus
hodnocení

No jo díky za radu

mnaus
hodnocení

Ostuda to není když se s ním nevidím několik let, všichni co tady radíte, myslíte si, že tyhle informace nevim, od čeho máme net že. Mám kamaráda u policie a taky na něj nemůže nic dohledat, jenom jsem to zkusil, bezvýsledně.

kratast*

pokud to vite, pak tedy nechapu proc ho hledate? chcete mu snad sverit sve úspory? je to kriminalnik a s takovyma ja se mimo svou praci nestykam, a predpokladam, ze zadny rozumny clovek se s takovymito živly nechce stykat v osobním živote.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]