Ahoj,už jsem jednou v armádě byl a nepustily mě kvůli alergii na pyl ...alergie mi už dávno zmizeli ale nechapali to i kdyz jsem mel papir ze uz 9 let problemy nemam.Tudiz tam jdu ted po druhe a ma obvodni mi z vypisu lekarske dokumentace alergie smazala uplne,je sance tedy ze prolezu?Cetl jsem ze armada vzdy po roce maze zaznamy v pocitaci,protoze zajemcu chodi dost.Taky kdyz jsem tam byl pred 2 lety poprve tak tam pulka kluku prosla s vymazanou lekarskou zpravou,utajily alergie a ekzemy i astma,ted budu mit to same i ja az na operace s kteryma problem nemeli.Je tu prosim nekdo kdo tam byl?Taky to udelal nebo o tom neco vi nebo by neco poradil?Dekuji Nevim..aby se mi nestalo ze budu na tech testech litat zas po doktorech a aby se me na alerkologii neptala mate alergie?Ja reknu ne a ona mrkne do pocitace ..vzdyt ste je mel?Tak muzu rict ze uz proste nemam ne?Ze leky uz neberu?Me obvodni rekla ze to je moje soukroma vec a ze oni pristup k me dokumentaci proste nemaji.
V armádě jste být nemohl když vás nepustili za alergii. Ať vám to obvodní vymaže a dá vám nový výpis, pak už jim může být jedno, že jste alergii měl. Ale ve výpisu, který máte nový, alergií nemáte, a kdyby vás za něco takového nepustili, tak se můžete odvolat ... Teď už pouštějí za nějaké typy alergií, je to hodně umírněné .. astma myslím, že ne. Taky co by tam člověk s astmatem dělal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.