Nejste přihlášen/a.
Uz jste se s tim nekdo setkal pri dnešni navsteve vtomto obchodě jsem si dala do košiku i lupeni z kedlubnu ktere jsou vždy v nadobach kde to lidi kteří to nechtěji odstrani ja si to vždy pri nakupu přibalim pro slipky jsou za to v tomto obdobi štastne dnes mi to ale pokladni vzal pry to musi vracet i se hajil tim že by jej mohli vyhodit je to banalita ale zda se mi to poněkud divne diky za odpoved
to je jen v lidech -jejich ochotě. přeci nikdo neví jestli jste si koupil kedlubnu i s natí.Tudíš kdyby prodali vše s natí ,nic jim nezbyde .Jelikož vím podle sebe-vždy nať otrhám ,abych to nenesla domů ,tak oni to stejně vyhodějí. Nevím tedy jaké mají přímo v Sušici nařízení ,ale říkám,že je to NESMYSL, co Vám řekla pokladní. příště se zeptejte vedoucí,věřte,že Vám vyhoví.
Dobry den, ja pracuju v lidlu uz dele jak dva roky.A je pravda ,ze pokyny ze strany vedení jsou ruzna.Nejsem primo z pobocky v Susici, ale urcite vam muzu rict, ze u nas nikdy zadne problemy s listy z kedlubny nebyly..(lidi si lupeniho odnaseji i plne bedny).Samorejmne zalezi na ochote tamnich prodavacu a pokladnich.hold si budete muset priste zaject k jine pokladni, treba uspejete,nebo si rovnou koupit kedlubnu celou i s nati.
p.s.kaufland s lidlem opravdu patri pod stejneho majitele
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.