Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vám bylo po vypití prvního proteinu?

Od: tomik* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, jak vám bylo, když jste vypili např. po cvičení svůj první proteinový nápoj. Kamarád mi říkal že se z toho po...al :D Měli jste to podobně? :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska*
hodnocení

6x

Když Ti řeknu, že ten drahý proteinový nápoj je v podstatě sušený bílek, rozmixovaná soja, hrst syrovátky a ochucovadel, tak uznáš, že je to na pos...í. To si raděj dám kus dobrého masa, k snídani vajíčko a večer nějaký chutný sýr a mám bílkovin neboli proteinů stejně.

hodnocení

2x

Já to podobně neměl, já se se po něm nepo..al :-P. Nikdy za posledních 63 let jsem totiž takový nápoj, ani jiné podobné umělé sajrajty nepil a ani v budoucnu pít nehodlám. Nevidím jediný důvod, proč to dělat. *frajer*

Taky mám asi co dohánět, ale myslím, že umřu i bez toho.

mot
hodnocení

0x
normalne sem to vypil a ted se podrzte! nic se nestalo..proc by taky melo...

hodnocení

0x

Nic mě potom nebylo, je pravda, že jsem kupoval nějaký dražší s CFM technologií. Ale každý člověk má jiný zažívací systém, proto nelze jednoznačně říct, po tom ti nic nebude nebo po tom se můžeš posrat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]