Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sněží, kolik u Vás.

Od: milancukrar® odpovědí: 100 změna:

Stav ve STARÝCH ČÍVICÍCH 8.1. 13:06

5 cm

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

Dobrý den ,od 8 h sněží ,sice drobně ale vytrvale -zdravím z Benešovska napadlo necelých 5cm

stany*

Potvrzuji, kolem 8 tam zacalo drobně sněžit

stany*
hodnocení

0x

13:10 Brno chumelí a 8 cm, ráno jsem byl v Benešove u Prahy a tam ještě nechumelilo

hodnocení

0x

Podívejte se:
chmi.cz/...
nebo také:
inext.cz/...

doplněno 08.01.10 13:31:

Jsem asi 50 metrů nad první uvedenou kamerou, je tu okolo 30cm...

pt®

Praha - záp. směr 4 cm nová sněhová pokrývka. Sněží asi od 10.30 hod. PT /stařenka/

dannyck*

no jo, 4cm pro pražáky je asi hodně*bzum* u nás kdybych to měříl 30cm pravítko by nestačilo...

perda*

Ťukat na čelo si můžeš leda tak Ty, když reaguješ takto na příspěvek z pátku. Za víkend napadlo v Praze dalších 30cm chytrolíne.

dusatka*
hodnocení

0x

Jojo, sněží i v Brně. Tady to ale zdaleka nebývá tak časté a intenzivní, jako na Vysočině, odkud pocházím. V zimě, když jsem chodívala ze školy, sníh mi křupal pod nohama, takže hodit aktovku do předsíně, natáhnout oteplovačky a rychle na svah...

V Brně je sníh spíš přírodní úkaz a můj starší syn si většinou ani nepořizuje zimní boty (tak si myslím, že dnes asi nebude vycházet z domu ;)) Tak se tu právě zasnívám pohledem z okna a vzomínkami na zimy za mých školních let.

lidka*
hodnocení

0x

Jak ráda bych vám nový sníh nechala jen za odvoz! *vtip* U nás jak začne, tak to jen tak neskončí. *uf*

Aktuální informace zde: holidayinfo.cz/...=

dusatka*

Něco jako v pohádce o pejskovi a kočičce? :D To budete mít v tom případě hezký víkend.

hodnocení

0x

Teď jsem vymetala před domem, dobrých 10 čísel od 8 hodin, něco už bylo před tím...Je to kousek od Žďáru nad Sázavou...ale my jsme tady zvyklí i na podstatně víc, mohlo to být akorát dřív o vánocích...V Praze by už byla kalamita...

jvaltr10*
hodnocení

0x

asa*
hodnocení

0x

Praha Prosek, Řež u Prahy: oba 3-4cm.:)

hodnocení

Přibylo za hodinku 3 cm a tak je na

Loc: 50°053.891"N, 15°4125.672"E

8 cm

ooouuu
08.01.10 18:42

Polsko?

zikjasa*
hodnocení

0x

14:32 h Bálešov JVM sněží natolik že už mě kolegové volali do firmy,že zítra se asi těžko dostaví autama na ranní směnu:

hodnocení

0x

Zdravím, sněží od brzkého rána, už máme dobře 20 cm , nafukuje, tak i závěje, 30 km SV od Brna.

hodnocení

0x

Tady u nas uz je tolik snehu, ze az budu psat dopis devcatum do Nymburka a pujdu ho odnest na postu, tak doma necham syrecek, abych pak vubec zpatky domu trefil.

Protoze kde je syrecek, tam je i domecek.

kytka*

*smich*dobrý teď jste to vystihl,hlavně aby byl dostatek těch syrečků*tanec*

papene*

:DA já je včera snědla*zed*.

:)U nás kousek od Berouna necelé 4 cm nového sněhu.Momentálně se jenom cukruje.

hodnocení

odjíždím z práce je 10 cm sněhu.

Cimpa z prace jedes?

Snad nemas sanky jako lodky. Krasne sanky samochodky, samochodky samovodky, samy ridi, samy jedou, a domu Te dovedou.

10 cisel uz by na ne stacilo...ja to vidim, ze az pujdu z prace ja (asi za tri hodiny :( ) tak je asi budu potrebovat...

hodnocení

axusi, stará dobrá Škoda 130 Rapid, samozřejmě se zimáky. Vše OK, jen na Paramáckým mostě na křižovatce v kopci zalomený Tirák. Naštěstí můj pruh byl volný.

dannyck*
hodnocení

0x

Bydlím na vysočině, tady už nesněží. Někde to ale bude i k 20 cm. Sníh byl i před dvěma dny.

alf*
hodnocení

0x

právě jsem se vrátil ne z hradu ale z úklidu (vzal jsem to i s obecním chodníkem) a tipuji tak do 10 cm. A co jsem jezdil autem tak to celkem slušně klouže. Doufám, že už toho nahoře nechají, zítra mám před sebou cestu. Na sever.

Něco pro řidiče

a to samé pro - romatiky?

doplněno 08.01.10 23:46:

tak jsem byl odklízet abych toho ráno neměl tolik a připadlo tak 8 cm

doplněno 11.01.10 08:45:

včera ráno jsem strčil metr na zasněženou střechu auta a zastavil se na čísle 23. Potom trošku sněžilo přes den, žádné drámo tak centimetr, ve zprávách že už to ustane celkem jsme se těšil že přestanu házet. Dnes ráno vyjdu ven a bylo tam dalších odhadem 7 cm.

celp*
hodnocení

0x

Mikulovsko.Jižní Morava asi 20 cm a stále něco padá.

claire*
hodnocení

0x

Plzeň - dobrých pět čísel to bude a to je co říct, protože když je celá ČR ochromená kalamitou, tak tady máme slabé 2 centimetry :D

1jara*

Na Litovelsku na rovině asi pět centimetrů , tvoří se jazyky. Na Konicku a Nové vsi a výše bude určitě kalamita Šternbersko na Dálov uzavřena silnice.

dracek*
hodnocení

0x

Cheb 23,25 nic moc asi tak 3 cm

lm®

0:25 hod. 9.1.2010,30 km na jih od Plzně 12 cm.*jasne*

papene*

:)9.1.2010 0:28h stále sněží.

papene*

Na stole je 7,5cm.Měřeno v 0.41h 9.1.2010

Sněží, kolik u Vás.

jabraka*
hodnocení

0x

Mraky stále sypají sníh na ulici,

venku hned naberu si do bot.

za chvíli mám bílo na čepici

zametám to jak nějaký robot.

JABRAKA

tesyk*

Místo nízkých polobotek,

nazuj sobě holínky,

nebudeš pak jako floutek,

tady psáti kravinky.

*smich*

hodnocení

0x

Do večera tu cosi ještě napadalo, v noci se pak udělala na sněhu centimetrová krusta ledu, to se to bude jezdit...

Sněží, kolik u Vás. #2

hodnocení

0x

Vnoučata mají do 11.1. prázdniny, závidí vašim vnoučatům, u nás byl sníh jen okolo 22.12. do teďka většinou PRŠÍ, máme dost nad nulou... Košice Slovensko

doplněno 10.01.10 05:34:

včera pršelo, dnes LEJE...

už vám nezávidíme, raději držíme v ruce deštník jak lopatu...

mil®
hodnocení

0x

dnes u nás v 8,52

doplněno 09.01.10 09:04:

a furt sype

Sněží, kolik u Vás. #3
mil®

Furt sype, připadlo asi pět až deset čísel do Českého ráje

Sněží, kolik u Vás. #4

kytka*
hodnocení

0x

pěkná peřinka a stále padá -Benešovsko

Sněží, kolik u Vás. #5

Tak přesně takhle jsem měl zapadané auto odpoledne když jsem ho vyhrabával. Během odpoledne a večera napadlo ještě tak 5cm sněhu minimálně a to jsem prosím z jihu (čech) ale zdaleka ne šumava. :D Nicméně po silnicích se jede dobře ba dokonce mimo město to je prohrnuté, ve městě (metropole jižních čech :) ) se brodim sněhem- lyžovaní autem :)

hodnocení

0x
Teda přátelé, jsem z Krkonoš a tady spadlo od pátečního rána s bídou 5 cm. Kdeže padá ten sníh?
papene*

:) 15,22h 9.1.

doplněno 09.01.10 20:51:

Teď 20.50h jsem byla venku a stále sněží.

Sněží, kolik u Vás. #6
jabraka*

To je prima,naši mladí odjeli na lyže do Rokytnice,takže čekám,jak tam zapadnou.

JABRAKA

qwert*
hodnocení

0x

Slezsko odhadem asi 40 cm - a to mokre bile svinstvo furt pada a pada.

Kaj matě to globalni otepleni? Pomaly cela severni polokula je bila... zpravy.idnes.cz/...

krulis*

Novojičínsko cca 30cm,dneska u nás i pršelo, na cestách je ledovka hladke jak flaška.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Zdravím. V srdci českého ráje je cca 15 čísel. Silnice udržované různě. Vzpoměl jsem si při příležitosti této pěkné zimní nadílky na báseň P. A. Douši ze skupiny Padouši. Název už nevím a text je možná neúplný, ale bylo to nějak takhle:

...

Je večer, čas se zastavil
a vločka první shora dolů padá
Zem žije, ještě nechce spát
a vločka taje - umírá tak mladá
Však druhá, třetí, sestry její
vše kolem skryly pod sebou
a holé větve spících stromů
se vzhůru derou bílou tmou
Je večer, čas se zastavil
já přemítám ve světle staré lampy
že budou sypat a ta sůl
mi zase rozežere křampy.

hodnocení

0x

A sněží a prší a sněží a prší. . . . A prý se otepluje *haha*

Sněží, kolik u Vás. #7
stafan*

Ráno lilo jak z konve a teď sype a sype. U nas se tomu kdysi říkalo - sumeryja. Teď je to kalamita. Havířovsko.

PS.Kejsi bylo sněha po břuch, teraz už yny po dupe.

neříkalo se tomu sumeryja ale siberija jsi mimo

stafan*

To je zajímavé pavlosi odkud Vy víte jak tomu říkali mojí rodiče a dědové, vy jste je znál?

jsem taky z havířova jsem ve věku vašich rodiču a vždy to byla siberija

kytka*

nechci Vás rozsuzovat ,ale každá oblast má a měla své nářečí,takže vsude se tomu říká jinak. Mám pravdu-možná ne!

stafan*

Kytko určitě mate pravdu. Už nechci polemizovat prakticky o ničem, ale je mi podivné jak může byt někdo tak sebejistý ve svých názorech. Pokud pavlos, jak tvrdí, je ve věku mých rodičů tak je mu 110 let . Pak mi nezbývá nic jiného než mu vyslovit uznání za jeho znalosti v ovladání vypočetní techniky. Končím toto téma.

antynka*
hodnocení

0x

Praha - východ - hlásím cca 20 cm a to žijeme v nížině, to na mé rodné Vysočině bude asi hůř :)

jabraka*
hodnocení

0x

Skutečně je pravda,že v jednom nářečním slovníku je tento pojem označen jako nevlídné počasí.

blaf.cz/...

JABRAKA

doplněno 10.01.10 13:55:

Týká se příspěvku Stafana!

JB

lm®

30 km jižně od Plzně,drobně sněží, cca 15 cm

stafan*

JABRAKO díky.

jejda*
hodnocení

0x

Zdravím všechny Plzen 10.1 ráno tady trochu sněžilo jen takové cukrování.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Srdce Českého ráje: padá, padá, ale je nad nulou, tak to ani nějak nepřibývá jak se zdá. Ačkoliv současné počasí nepovažuji za kalamitu, ale běžný jev, není nad to mít dobré zimní gumy. Třeba jako chlapík na tomhle videu:

bomba.cz/...

doplněno 10.01.10 15:31:

A když už k něčemu dojde, tak opatrně při vyprošťování!

bomba.cz/...

kytka*
hodnocení

0x

Benešovsko,stále sněží ,hustě a vytrvale už od odpoledne.

lidka*
hodnocení

0x

Takže i u nás v Jizerských horách se v noci rozpadalo a vlastně padá celý den. Ale to je pro nás normální zima. Možná, že i jenyk nahlásí změnu v Krkonoších. Ráda bych popřála všem, co mají problémy se sněhem a námrazou, ať jim jde co nejdřív elektřina a nepostihne je žádný další karambol. Já když si vzpomenu na říjnovou kalamitu, která nás na severu postihla v loňském roce, tak to bylo opravdu kruté. Držím palce, ať jste brzy všichni v pohodě!*hej*

kytka*

u nás moc sněhu nebývá ale už odpoledne byly takovéto haldy asi zítra budem stavět sochy ze sněhu*tanec*

Sněží, kolik u Vás. #8

hodnocení

Ze soboty na neděli mě vozidlo někdo zabalil do ledu asi 1,5 cm silného. V sobotu ráno přišel soused na kafe a musel nám odházet přes metr sněhu ze dveří.

kytka*
hodnocení

0x

tak padal celou noc ,je to zase pěkná nadílka ,prostě zima jak má být , ale na horách . Ve městě je to dost kruté,kdo se s tím má pořád dřít.

hodnocení

0x

Jih olomouckého kraje: napadlo zhruba 30cm za tři dny. Sněhová pokrývka je teď o něco menší, protože do toho přišel déšť a mírně tálo.

doplněno 11.01.10 09:11:

zkouším vložit foto a asi nic

hodnocení

0x

ještě jednou pokus fotky

Sněží, kolik u Vás. #9
papene*

*modla*11.1. 9,44h zase sněží.Na stole je již 22cm.Teplota -3,9.*bum*

Sněží, kolik u Vás. #10

hodnocení

Dneska máme zavřeno, páč je tu 36cm sněhu. Objednal jsem traktor, ale bude až v 11:30,

Musím čekat, páš už nemůžu.

Kdopak mi poradí, jak zamezit zasílání zpráv, když někdo zde napíše příspěvek. Nestačím mazat.

pravdomluvny*

Zamezit tomu zasílání zpráv zpětně asi nejde, když sis nechal při vkládání dotazu (tématu) zatrženou volbu "Upozornit na odpověď e-mailem." Jedině blokovat v mailu adresu ze které to chodí. Ale to Ti pak samozřejmě nebudou chodit ani upozornění z jiných dotazů na poradně. Admin by třeba poradil, nebo pomohl...

hodnocení

aho, to jsem si nevšiml při zadávání otázky. To nic, ono přestane chumelit a pak si dám pozor.

Ale děkuji za ponaučení.

kytka*

už nesněží -konečně

mil®
hodnocení

0x

Český ráj dnes navečer 25-30čísel

Sněží, kolik u Vás. #11

dannyck*
12.01.10 13:34
hodnocení

0x

Výborně - zcela výstižné! Dlouho jsem to již neslyšela a tak mne to pobavilo. Ano - skutečně ladovská zima*smich*

mil®
hodnocení

0x

Už tady zase sype.

doplněno 17.01.10 09:57:

Tak už nám tady v tom ráji napadly asi tři čísla.

hodnocení

0x

V Olomouci je klid.Fučí ale nepadá.*tanec*

kytka*

Benešovsko ,fujavice,sněžení,hrůza děs,*ee*ani nevystrčím nos

papene*

:)Okolí Berouna,opět sněží a fouká.Zatím v mezích normy.

kytka*
hodnocení

0x

Stále sněží Benešovsko*modla*,je to horší než minulý týden

1jara*

V okolí Litovle asi pět milimetrů, už nesněží.

papene*

*zed*Už nesněží, ale chumelí!

hodnocení

0x

Místa nad Vsetínem bez sněhových srážek, okolo pětadvacítky sněhu s centimetr silnou ledovou krustou, místy pokrytou nafoukaným sněhem z luk okolo cest. Lesní cesty doslova ledové, daly by se sjíždět na bruslích. Teplota -3°C, poměrně větrno... Silnice celkem suché.

hodnocení

0x

Opět velmi sněží, je silný vítr a dělají se závěje a ledové krusty...hrůza.Už není sníh kam házet máme v zahradě i metrové závěje, snad už bude lépe.Pozdravuji z Vysočiny.

hodnocení

0x

Jih olomouckého kraje- začalo sněžit včera navečer, do dnešního rána 5,5cm. Nevím jak tady na celém okresu, ale byl tady jen mírný vítr. Zatím pořád padá, střechy kde se dalo jsme odklidili. Byl tam pořádný led. Teď teplota -1, ale jak říkám, pořád padají chuchvalce. Taťka koupil před 5ti roky sněhovou frézku, tak jí letos pořádně užije. Už mě ten sníh nebaví, ve městě není kde pořádně zaparkovat. V sobotu po obědě vysvitlo sluníčko (na 2 hodiny) - krásné modré nebe. Byla to paráda. První sluníčko v tomto roce.

Sněží, kolik u Vás. #12
kytka*

Dobrý den hlásí se Benešovsko ,napadlo 20cm mokrého sněhu ,ale ze střech to taje -sníh už není kam odklízet.*uf*Pěkně jsem si mákla

hodnocení

Stav ve STARÝCH ČÍVICÍCH k dnešnímu ránu +10cm.
Ještě že jsem slušný, jinak bych řekl do...

Kdo to má vyhrnovat. Už jsem tady byl v 5:15 hodin a hrnu, hrnu, hrnu,

hodnocení

0x

Od rána drobně hustě sněží.
chmi.cz/...
nebo
dpz.cz/...
nebo
chmi.cz/...
hvězdárna asi 7km od Vsetína

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes do 30 cm sněhu už prší a 4 st C užírají sněhu.Chválabohu.Stejně ani nevyjedu,a ještě odešla baterka.Tak jdu do Kauflandu pro novou.S ruxakem na zádech.

JABRAKA

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě jsem zapoměl obrázek,JB

Sněží, kolik u Vás. #13

pu®
hodnocení

0x

U nás včera napadl sněhulák *smich*

Sněží, kolik u Vás. #14

Napadl? Upadl...! ;)*smich*

pu®

Ale abyste se, pane Cukráři, nezlobil *hi* , tak tady pohled do včerejších Nuslí (A ten sněhulák mi při kopírování spadl :D ).

Sněží, kolik u Vás. #15

Tak ho zase postavíme, ne?

Sněží, kolik u Vás. #16
pu®

Jééé, paráda, díky! *hej* Já si říkala, že už to tu nebudu zaplácávat, ale sněhulák si to zaslouží *smich* Plácali jsme ho asi dvě hodiny, rupla nám jednou střední koule, pak jsme nemohli najít vhodnou pusu...no nedělní dřina to byla *uf* Ale ještě stojí! *placni*

lm®

Ještě spadl při kopírování*uspech*...já se lekla ,že sněhuláci po vzoru amerických hororů obživli a že Vás napadl.:)

doplněno 18.01.10 11:52:

Jinak ještě včera v tuto dobu 30km od Plzně cca 25 cm,pak začalo pršet a je cca +1C ,tedy to taje.Nyní je tam tak 5-7cm ,taková hnusná břečka...

hodnocení

Už aby přestalo, páč za chvíli, milá Pu, jedu k Vám do divadla. Ditrichova ul. parking.

pu®

Myslela jsem dneska na Vás - na ráno jsem měla doktora a tramvaj (a lidi) měla na Karlově nám. co dělat, tak nevím, co ty přilehlé ulice, ale snad už to tam teď vypadá lépe - je to dost hrůza tady; kdo odháže své auto, zaháže tím odházeným sněhem jiné místo, takže kam se za normálních podmínek dá s vozem vlézt, je to teď o hubu. Tak budu držet pěsti a pak napište, jak to dopadlo *placni* (i představení ;) - ať se líbí!)

kytka*

Tak v poledne pršelo,je 5st nad nulou ,čvachtanec jako hrom ,co z toho bude?*modla*Jestli to umrzne .*nevi*

pt®

Nám už ráno spadl sníh se střechy ze severní strany a odpoledne už i z jižní strany. Přes den byly +2 stupně a pomalu to taje. Kousek od Prahy, PT /stařenka/

martina30*
hodnocení

0x

Nějakej dobrovolník na střechu*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]