Ahoj, snad tohle nebude moc nevhodné s poradíte mi. Jsem holka a je mi 15 let..Jsem hodně hubena, ale libi se mi koukat na videa, kde se tlusti lidi cpou..A hodně me to vzrušuje..Nekdy se taky rada precpu, a pak koukam na me velké plné břicho, ale tlustá bych nikdy nechtela byt..co s tim?
Axus, ano, také doporučuji. Je to sice už klasika a slečně so to možná nebude líbit, ale na ten film jsem nikdy nezapomněla. okamžitě se mi vybavil a to jsem ho viděla asi před dvaceti lety.
Jestli je to vzrušení sexuální- je to určitě nějakým způsobem úchylka, a nemyslím, si, že to s pubertou přejde, spíše naopak se to bude prohlubovat jako jiné úchylky, kdy doyční hledají stále nové hranice, aby se uspokojili... Pokud tím nikoho neomezuješ, jsi spokojená, tak to asi není potřeba řešit. Pokud tě to trápí, stydíš se za to, začala bych u psychologa, sexuologa...
A co byste s tím chtěla dělat? Každý má své úchylky, když nechcete být tlustá, pečujte o sebe tak, abyste neztloustla. Tím, že se sem tam přecpete neztloustnete, pokud si taky sem tam zacvičíte. A když Vás tlustí cpoucí se lidé vzrušují, vzrušujte se klidně dál.
Vykašli se na videa a uvědom si, že ty hubené holky v 15ti, jsou pěkné většinou po zbytek života, zatímco ty vyspělé a oplácané, tak do 1. porodu, nebo do 30ti let. Přesně tak to dopadlo na třídním srazu po mnoha letech. Ty kdysi hubené holky, měly nejhezčí postavy, z těch druhých byly většinou matróny.
Jak píše Ria, pokud to není vzrušení sexuální, tak je to v pohodě. Jinak bych rovněž doporučila odborníka. Může se to zvrtnout a poznamenat na celý život.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.