Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Nechce se mi dneska do školy a navíc mám silnou menstruaci, ale obávám se, že kvůli tomu by mě mamka nenechala doma a mně se do tý školy fakt nechce.. Nevíte, jak mám udělat, aby mi bylo špatně, abych třeba snědla něco, po čem bych se pozvracela nebo nevím.. Budu ale ráda za každou radu a komentář..
jj, starý známý vojenský způsob jak si hodit marod a vyhnout se manévrům je tento : Dej si pořádný hlt benzínu.
No ale raději ho nezkoušej, protože ti bude blbě tak, že skončíš u doktora. A jestli ti udělají krevní odběr, máš problém.
Můj bratr jednou simuloval bolest břicha tak dobře, že ho odvezli rovnou na sál a ufikli mu slepé střevo.
Já jsem jednou přišel do práce po těžkém draku: bylo mi zle, začal jsem zvracet, soucitná kolegyňka o mě měla starost a zatelefonovala závodní lékařce. Já jsem se vymluvil na to, že máme žloutenku v rodině. Tu jsme skutečně měli, ale že je tři sta kilometrů daleko jsem už neřekl. Jen moje lékařka zaslechla slovo žloutenka, poslala pro mě sanitku a já jsem skončil na infekčním oddělení, na pokoji s vietnamcem, který neuměl slovo česky.
Od té doby vím, že simulovat a lhat se těžce nevyplácí. Raději do té své školy jdi. Je to menší zlo.
Mně se taky nechce do školy. Ani do práce... A taky nikam nepůjdu, dělá se hezky, tak půjdu radši někam ven
. Jenže já mám tu výhodu, že simulovat nemusím
. Důchod mi za to nikdo nezkrátí
.
Bolest bricha ze silne menstruace by mela jako omluva stacit, copak ti matka neveri? Za mlada nas ve skole z tohoto duvodu kantori vzdycky omluvili.
Kdysi se mi taky nechtělo do školy a nešla jsem. Na to,ale p.profesorka zavolala tátovi do práce,/fakt si myslela,že je mi zle/,že by nutně potřebovala,abych jako zítra přinesla do školy nějaké zapůjčené knihy. Ještě s druhou kamarádkou jsem si den pěkně užila,ale netušila,co mě čeká.Táta to vyřídil doma mámě a ta se tak zhrozila jak to,že nejsem ve škole a protože byla taková hodně citlivá a věřila mi,že já bych nikdy za školu nešla,zavolala na policii,že jsem nezvěstná. Bylo to zrovna v době,kdy ve městě slídil jeden přepadávač.Nakonec jsem z toho měla pěknou ostudu. Nikdy potom jsem už za školu nešla.
Prostě studenti občas šli za školu,nic se nedělo a já jednou a hned toto. Ještě dnes se mi na to blbě vzpomíná.
Jak jsi to nakonec vyřešila? NIkdy nepodváděj → ve škole ani maminku a vůbec nikdy nechtěj po jiných lidech, aby ti s podvodem pomáhali!
Nesmysl je i snaha se jakkoliv poškodit ("sníst něco, aby ses pozvracela"). A kdyby sis před vložením otázky přečetla zdejší pravidla, věděla bys, že ti s tím tady stejně nikdo neporadí...
Jestli se ti do školy opravdu vyjímečně nechce, řekni mamince pravdu. (Mně to takhle jednou prošlo.)
Kdysi dávno se jeden můj spolužák chtěl úmyslně zranit, aby nemusel zůstávat ve škole a psát nějakou písemku. Na záchodě tak naskočil na umyvadlo, že to se rozbilo, zatímco ruka, kterou si měl přisednout, to vydržela. Nastalo vyšetřování a volání rodičům. A ty trapné výmluvy. Prostě ulejvárna mu nevyšla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.