Nejste přihlášen/a.
Zajímalo by mě, co dělají zaměstnanci na výše uvedeném úřadě mimo úřední hodiny. Například u nás jen PO a ST po deseti hodinách. Ty ostatní dny, kdy by mohli mít otevřeno, protože je zájem, dělají konkrétně co?
Dělají uřednickou práci, nebo si myslíte, že tam jen sedí?
Přesně Vám to může popsat odborník: xenofob@
Ani jsem si nevšiml, že se ptáte Vy.
Přesnou činnost pracovníků v době mimo úřední Vám zodpovědně může dát jen pracovník, který tam pracuje, nebo jeho nadřízený. V Pardubicích mají více úředních dnů, v pátek jen pro objednané. Je jasné, že úřady v pátek končí dříve, nežli lidi ve fabrice.
Teď jsem si vzpomněl, že taky připravují přihlašování vozidel kdekoliv v ČR. To se musí doplnit všechny postrácené údaje při kopírování systému. Jít do archívu, vzít papírovou složku vozidla, otevřít příslušné vozidlo a ručně vše dopsat, co odborníci při kopírování zratili. Pak ještě vyplňovat žádosti ČKP, mdcr, a další nejasnosti kolem evidence a pojištění vozidel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.